Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква марка телефони ползвате???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Като стана въпрос за ретро телефони....Някой има ли НОкиа 8910и да сподели впечатления, че отдавна търся да си купя една, ама са много редки?
    единствения телефон който съм искал да имам много едно приятелче имаше такъв е беше много доволен с този титаниев корпус к'во ли не го беше правил....щом имаше вдлъбнатини а му нямаше нищо

иначе аз съм със Самсунг Е760 доволно телефонче ма ми омръзна вече
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

В момента с Nokia 5310 XpressMusic,от който съм мн доволен.Но преди да си го зема бях с "Железната" си Nokia 6600 тоя телефон какво ли не претърпя бедничкия,с което за пореден път се уверих колко е здрава Nokia-ta

Comment

Нокиа N73 и нокиа 5300
        И от двата съм много доволна.......квото липсва на 1 го има на другия.......

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Аз пък знам кой са 2-мата гласували за Шарп
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Panasonic vs3 и Samsung с капаче(не му знам точно модела)
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Аз пък знам кой са 2-мата гласували за Шарп
              аре кажи,де???????

Comment

Panasonic VS 6
                LANCIA DELTA II 1.6 HPE

Comment

Единият съм аз а другият предполагам е Proper
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Много си глупав, бе, професоре Анкетата е отворена и се вижда кой какво е гласувал.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Ха, ха, ха разсмя се пирата на развален испански.
                      Явно Пропър не е гласувал - ставаме 3-мца

И няма да обиждаш, че ей ся ти треснах едно предупреждене, тъкмо ми е дошла музата.

Comment

Нокиа 5800 и 6120к
                        А иначе в чекмеджето имам и една 6230и и 2600к
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                          Според мен всичко освен Нокиа е компромис, аз съм с Нокиа Навигатор/мн як/ и железния и 6230!!!
                          Не знам кое те кара така да мислиш?Защо всичко друго да е компромис?Ползвал ли си Ериксон от ценовия клас на Нокия?Не винаги едно нещо като се продава много е много добро!И цигари Шипка се продават повече от марлборо,ама май не са по-убави!Да те светна-когато Ериксон са правили телеграфи и радиотелефони,Нокия са били дъскорезница и целулозна фабрлика и са правили тоалетна хартия за английската кралица!Ако телефона го ползваш за всичко друго,освен да говориш с него и да пращаш текстови съобщения,вземи си нокия!Имам Е51,финска,нова и я взех само заради проклетия му безжичен нет!Грешката няма да се повтори!От Хенди бях купил Аалкател 770 с надеждата да е качествен колкото 735рама -таша;ци!-Изкара половин година и умре крайно стъпалоОказа се че отвън пише Аалкател-отвътре е бил ръсен долен Самсунг!Няма вече и Алкател,затова-само Ериксон и скъпа моторола(създателя на клетъчния телефон)!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Телефон Нокия+мерцедес+радио Ултра=бермудския триъгълник на селянията
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

е това е много глупаво изказване "Телефон Нокия+мерцедес+радио Ултра=бермудския триъгълник на селянията" почна се плювалника пак,говорим за телефони!
                              понеже явно ги чуваш работите я ми кажи кой друг телефон освен Нокиа може да се обади без грам обхват и батерия,някой ще се сетят че има няколко кода чрез които стават такива неща.
                              Аз имам Нокиа Е71 и един моторола (някъв боклук дето даже не е цветен,ама това е без значение)Много съм доволен от Нокиата и за нищо не бих я сменил.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                е това е много глупаво изказване "Телефон Нокия+мерцедес+радио Ултра=бермудския триъгълник на селянията" почна се плювалника пак,говорим за телефони!
                                понеже явно ги чуваш работите я ми кажи кой друг телефон освен Нокиа може да се обади без грам обхват и батерия,някой ще се сетят че има няколко кода чрез които стават такива неща.
                                Аз имам Нокиа Е71 и един моторола (някъв боклук дето даже не е цветен,ама това е без значение)Много съм доволен от Нокиата и за нищо не бих я сменил.
                                Ще ти кажа,че единствения телефон,от който и от почти напълно паднала батерия все пак можеш да се обадиш без да сдаде багажа е Ериксон и никой друг!Остави я Нокията,не ми ги хвали,моля ти се!А за моторола,виж по телевизията като дават милен Велчев каква има ,пък нека не е телефон моторолата!Предпочитам да си имам обхват,да ти кажа честно-За тая работа Сажем ,Алкател и Филипс смятам,че нямат или поне доскоро нямаха аналози!
                                Last edited by virusalfa; d.m.y г., 23:27.
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X