If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Надявам се, че на повечето от нас ще е интересно кой каква музика слуша и мнението за двата жанра.
Аз съм фен на мелодичния хард рок и в някои случаи, когато съм извън кръга на приятелите си се чувствам като в "небрано лозе" сред заобикалящата ни чалголюбива среда.
Какво е вашето мнение по въпроса ?
Alfa Romeo е достатъчно изтънчен автомобил, че да е излишно да се коментират чалгиите. Чалготиите в добавка с Alfa са просто абсурдни и невъзможни комбинации ... Алфа-та върви най-много с Били Айдъл...
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Alfa Romeo е достатъчно изтънчен автомобил, че да е излишно да се коментират чалгиите. Чалготиите в добавка с Alfa са просто абсурдни и невъзможни комбинации ... Алфа-та върви най-много с Били Айдъл...
наскоро си мислех, че е голям пропуск, че нямам били айдъл в колата.
та - да, съгласен. пърпъл, рейнбоу също добре се комбинират
естествено и павароти
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Изпитание, изпитание се оказа това да не свършиш поне 5 пъти докат го караш това нещо...
Не съм филолог, важното е уважението към тези които четат ! Да не забравяме, че това е автомобилен форум. От друга страна не е етично, някой който пише в Word и с сору/paste във форумът да ми прави забележка.
Направо сам потресен от тея писания.Няколко колеги хулят чалгата и само работи от сорта на долу чалгата и колко прости били хората дет я слушат чета тука.Как пак един '' ниско интелигентен чалгар'' не писа против другите стилове музика.И к'во ся да си продадем алфите, че нали чалгата неим отивала.
Някъде го бях писал , ама в друга тема.Най-добрата комбинация за Алфа на газ е усилвателя залепен за бутилката и Раммщаин!Хем изсмуква мозъка,хем загрява бойлера и изсмуква газта до дупка.Да не хленчат колегите,когато зимно време и им замръзват бутилките!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ни нам що някои хора се почувстваха обидени, след като нищо лошо не съм казала / като се върнах да се прочета още 1 път какво съм написала, то като двусмислица звучи, моя грешка за което/...май за напред ше да се въздържам да коментирам останалите неща по форума...
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Ни нам що някои хора се почувстваха обидени, след като нищо лошо не съм казала / като се върнах да се прочета още 1 път какво съм написала, то като двусмислица звучи, моя грешка за което/...май за напред ше да се въздържам да коментирам останалите неща по форума...
Далеко съм от мисълта да те възпитам, но изразите ти са много крайни и дразнят околните. Написаното от теб не е далеко от това, което мислят много хора, но уважавай и мнението на другите, които мислят по друг начин, колкото и да неможеш да ги разбереш.
По отношение на забележката ти към мен - какво да направя като карам по пет пъти и бавно свършвам.
И жена ми казва, че това ми е най-големи кусур.
"Да живее Рокендрола" !!!
/ както пее Васко Кръпката в една негова песен/.
Comment