по време на криза ни вдигнаха заплатите с 10% а иначе бяха ни спрели за 1 седмица ама ние си взехме болнични и решихме проблема.сега запреиждаха много поръчки щот сме световноизвестна фирма и затвориха няколко фабрики в западна европа и тяхните поръчки дойдоха при нас ,дори не сме в състояние да ги изпълним.дано е така докато се нормализират нещата,а иначе малко се възползват от това чобаджиите и малко се позабравят с обноските към нас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, как го удари кризата!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА лично за мен кризата ми се отразява положително (за сега)- цените на продуктите отиват на долу, колите ефтини, бензина без пари на фона на това, което беше лятото. Имотите и те поефтинели..
Comment
-
Е па лошо няма.
При мен в работата - чакам ГМ да фалиратAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
А бе лошото е, че трябва заеми да пребирам
..но кво да ги правиш тия момци....яли, пили, всичко похарчилиПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе лошото е, че трябва заеми да пребирам
..но кво да ги правиш тия момци....яли, пили, всичко похарчили
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениети дан си от лихварите?..не бе бате!..широко сърце, когато имах пара раздавах, а сега и на загуба да е...ама да е прибера докато не е станало късно.
п.с. без комисиона!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Отдавна не бях застиган от такава криза (от 1996-97г.)
Криза има.
В България обаче тя не е от същия произход като по света .При нас тя е свързана с високата инфлация и отрицателния търговски баланс, липсата на суровини и матеряли собствено производство за хранителновкусовата,текстилната и тежката промишленост.
В България такъв род кризи са често явление и са особенно характерни за периоди съвпадащи със периоди на управление на комунистите особено към края му.
Друго явление което започва да се повтаря са газовите кризи през зимата питам се защо ли ?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Аз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували.......
На мен кризата не ми се е отразила по никакьв начин.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували.......sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеАбе усеща се кризата....Без работа съм-понеже свалиха заплата и аз напуснах...Но ако не получавах някой леФ от отвън-щях найстина да разбера,къде с.р.т гладните.
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували.......
А иначе, мен толко лошо ме тресна тая криза, че от края на годината съм без работа, а сега и колата ми се счупи и вече положението почва да става плачевно!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе я кажи къде живееш(може и адрес) на мен ДжиПиЕса ми бачка навсякъде
А иначе, мен толко лошо ме тресна тая криза, че от края на годината съм без работа, а сега и колата ми се счупи и вече положението почва да става плачевно!!!
Comment
Comment