Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, как го удари кризата!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

по време на криза ни вдигнаха заплатите с 10% а иначе бяха ни спрели за 1 седмица ама ние си взехме болнични и решихме проблема.сега запреиждаха много поръчки щот сме световноизвестна фирма и затвориха няколко фабрики в западна европа и тяхните поръчки дойдоха при нас ,дори не сме в състояние да ги изпълним.дано е така докато се нормализират нещата,а иначе малко се възползват от това чобаджиите и малко се позабравят с обноските към нас.

Comment

оо то тамън започна тая криза и аз си напуснах работа самичак,нали е криза все пак хаха са по цел ден
      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        А лично за мен кризата ми се отразява положително (за сега)- цените на продуктите отиват на долу, колите ефтини, бензина без пари на фона на това, което беше лятото. Имотите и те поефтинели..
        То да си помисли човек че по цял ден апартаменти и коли си купуваш
        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
        156 2.4 JTD - ex

Comment

Е па лошо няма.

При мен в работата - чакам ГМ да фалират
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А бе лошото е, че трябва заеми да пребирам
            ..но кво да ги правиш тия момци....яли, пили, всичко похарчили
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              А бе лошото е, че трябва заеми да пребирам
              ..но кво да ги правиш тия момци....яли, пили, всичко похарчили
              ти дан си от лихварите?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                ти дан си от лихварите?
                ..не бе бате!..широко сърце, когато имах пара раздавах, а сега и на загуба да е...ама да е прибера докато не е станало късно.
                п.с. без комисиона!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Отдавна не бях застиган от такава криза (от 1996-97г.)
                  Криза има.
                  В България обаче тя не е от същия произход като по света .При нас тя е свързана с високата инфлация и отрицателния търговски баланс, липсата на суровини и матеряли собствено производство за хранителновкусовата,текстилната и тежката промишленост.
                  В България такъв род кризи са често явление и са особенно характерни за периоди съвпадащи със периоди на управление на комунистите особено към края му.
                  Друго явление което започва да се повтаря са газовите кризи през зимата питам се защо ли ?
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Аз па все по богат ставам - вкъщи вече няма къде да ги слагам парите, реда ги в мазето в чували.......
                      Е ти па изби гугутките
                      На мен кризата не ми се е отразила по никакьв начин.
                      0888515205

Comment

Ако не ти стига местото за чувалите имам 3 гаража, може и там да сложиш..........
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Абе усеща се кризата....Без работа съм-понеже свалиха заплата и аз напуснах... Но ако не получавах някой леФ от отвън-щях найстина да разбера,къде с.р.т гладните.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                            Абе усеща се кризата....Без работа съм-понеже свалиха заплата и аз напуснах... Но ако не получавах някой леФ от отвън-щях найстина да разбера,къде с.р.т гладните.
                            Смело решение но според мен правилното
                            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Абе я кажи къде живееш(може и адрес) на мен ДжиПиЕса ми бачка навсякъде

А иначе, мен толко лошо ме тресна тая криза, че от края на годината съм без работа, а сега и колата ми се счупи и вече положението почва да става плачевно!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                                Абе я кажи къде живееш(може и адрес) на мен ДжиПиЕса ми бачка навсякъде

А иначе, мен толко лошо ме тресна тая криза, че от края на годината съм без работа, а сега и колата ми се счупи и вече положението почва да става плачевно!!!
                                искам и аз да дойда с тебе

Comment

Working...
                                X