If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кризата ми се отрази точно с наполовина по малка заплата в момента, отколкото преди. Но това е неизбежно, тъй като работата ми е свързана с търговия, а продажбите намаляха. Вкараха мухата в главите на хората и ела сега продавай. Одавна не бях чувал следната реплика:
"Този телефон за да го купя, трябва ли да дам пари..."
Шок и ужас...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
В офиса работата намаля доста. Гледаме оборота, изчисляваме, че е -20%, ма се усеща като за много повече. Шефката ни се мръщи. Не ни намали заплатите, ма ние сме освен на заплата и премии на процент, които паднаха значително. В първо време бях спокоен. Вярно е, че се ограничих, но поне взимах толкова да си покрия разходите (вече няма пари за под дюшека). Сега обаче ми идва нанагорно: две от 4те джанти са на п*тка и парцали, трябва да се взимат други; съда ме поряза с 700лв (не ме питайте какви съм ги вършил), а тази година трябваше да съм дръпнал напред с парите, че пък гонех едни цели... Криза!
Вече трети месец световна криза....
Споделете на кой, как се отрази....колите като, че ли поевтиняха..а и не се търсят....някой останаха без работа...други си смениха жените и т.н.
... От 1 Април 2009 съм без работа... Началството са много доволни от мен, но... Важно е, 4е съм човек компетентен и с възможности и нямало да имам проблем да си намеря работа!
Кризата тепърва ще удари страната. Нека цитирам милата ми майка: Когато големите ги боли корема и имат газове и цапат отвреме-навреме гащите, при нас една седмица поне върви мощна диария тип "Лайнян тайфун над Филипините". Така че дефекирането предстои.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Абе найстина по добре малко от колкото нищо....Ама може ли да си бачкал и да си се доказал за висока заплатка и изведнъж щрак и пак на стартовата....
Ще видим до къде може да стигнем с тая кризичка.....
Днеска по време на формулата, коментаторът коментираше, че един от пилотите (не помня кой- все пак съм на работа) се е съгласил на намаляване на договорената заплата с 30% и ще взима само около 9000000 евро на сезон. И на всичкото отгоре ще си поема разноските на хората, които кани като лични гости - приятели, семейство и т.н.
Кризааа
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Днеска по време на формулата, коментаторът коментираше, че един от пилотите (не помня кой- все пак съм на работа) се е съгласил на намаляване на договорената заплата с 30% и ще взима само около 9000000 евро на сезон. И на всичкото отгоре ще си поема разноските на хората, които кани като лични гости - приятели, семейство и т.н.
Кризааа
Ставаше въпрос за Дженсън Бътън, ставаше въпрос за 40%, както и целия отбор взема с 40% по-малко...
Comment