Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, как го удари кризата!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    Смело решение но според мен правилното
    По-добре малко, от колкото нищо
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Женките са друга бира...може да разчитат и на спонсор
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Кризата ми се отрази точно с наполовина по малка заплата в момента, отколкото преди. Но това е неизбежно, тъй като работата ми е свързана с търговия, а продажбите намаляха. Вкараха мухата в главите на хората и ела сега продавай. Одавна не бях чувал следната реплика:

"Този телефон за да го купя, трябва ли да дам пари..."

Шок и ужас...
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

В офиса работата намаля доста. Гледаме оборота, изчисляваме, че е -20%, ма се усеща като за много повече. Шефката ни се мръщи. Не ни намали заплатите, ма ние сме освен на заплата и премии на процент, които паднаха значително. В първо време бях спокоен. Вярно е, че се ограничих, но поне взимах толкова да си покрия разходите (вече няма пари за под дюшека). Сега обаче ми идва нанагорно: две от 4те джанти са на п*тка и парцали, трябва да се взимат други; съда ме поряза с 700лв (не ме питайте какви съм ги вършил), а тази година трябваше да съм дръпнал напред с парите, че пък гонех едни цели... Криза!
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Криза, криза .. кой както си го направи

За едни криза, за други възможност .. и те така
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

ква криза е ? на мене не ми се отразява по джоба, строителите да му мислят даже на мене сега ми е по добре !

Comment

Тя още не е почнала в БГ Или поне е в самото начало.
                Last edited by fnt; d.m.y г., 18:01.
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Тук цял живот е криза...зависи кой, каква криза го тресе

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Вече трети месец световна криза....
                    Споделете на кой, как се отрази....колите като, че ли поевтиняха..а и не се търсят....някой останаха без работа...други си смениха жените и т.н.
                    Аз не я осещам защото при мен винаги си е криза
                    ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                    sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                    0898463130-Румен

Comment

... От 1 Април 2009 съм без работа... Началството са много доволни от мен, но... Важно е, 4е съм човек компетентен и с възможности и нямало да имам проблем да си намеря работа!
                      Last edited by Lqnkata; d.m.y г., 23:50.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Кризата тепърва ще удари страната. Нека цитирам милата ми майка: Когато големите ги боли корема и имат газове и цапат отвреме-навреме гащите, при нас една седмица поне върви мощна диария тип "Лайнян тайфун над Филипините". Така че дефекирането предстои.
                        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                          По-добре малко, от колкото нищо
                          Абе найстина по добре малко от колкото нищо....Ама може ли да си бачкал и да си се доказал за висока заплатка и изведнъж щрак и пак на стартовата....

Ще видим до къде може да стигнем с тая кризичка.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                            Абе найстина по добре малко от колкото нищо....Ама може ли да си бачкал и да си се доказал за висока заплатка и изведнъж щрак и пак на стартовата....

Ще видим до къде може да стигнем с тая кризичка.....
                            Днеска по време на формулата, коментаторът коментираше, че един от пилотите (не помня кой- все пак съм на работа) се е съгласил на намаляване на договорената заплата с 30% и ще взима само около 9000000 евро на сезон. И на всичкото отгоре ще си поема разноските на хората, които кани като лични гости - приятели, семейство и т.н.
                            Кризааа
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              Днеска по време на формулата, коментаторът коментираше, че един от пилотите (не помня кой- все пак съм на работа) се е съгласил на намаляване на договорената заплата с 30% и ще взима само около 9000000 евро на сезон. И на всичкото отгоре ще си поема разноските на хората, които кани като лични гости - приятели, семейство и т.н.
                              Кризааа
                              Ставаше въпрос за Дженсън Бътън, ставаше въпрос за 40%, както и целия отбор взема с 40% по-малко...

Comment

Пак започнахте да гледате в канчето на другия

Comment

Working...
                                X