Какви глупости изчетох...... То беше ясно, че е човек който те познава и си прави бъзик с теб.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво имах на чистачката на алфата днес
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеКакви глупости изчетох...... То беше ясно, че е човек който те познава и си прави бъзик с теб.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Какво лошо има, че човека искал да сподели с нас, вс започват да се заяждат, вс пускани теми трябва да са на високо интелектуално ниво ли? (реторичен въпрос) .
п.с.алфата е уникална кола, красива, издържана откъм дизайн, с добри мотори, некоректна конкуренция пусната от други марки гласи: "италисанките коли са боклуци". и стига сте се дърпали за една правописна грешка колеги, нема да чета поста 5 пъти преди да го пусна нали!! Апелирам за използване на препинателни знаци, за да се отделят мислите.
Лек ден на вс от Русе!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:14.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Темата отива към поздрави от модераторския екип ми се струваНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
хихи големи сте образи сички алфистито тоя моя приятел дет написа бележката в началото мислеше че алфата е слаба. после си изяди бмвто сам като ми караше алфата а нашия монтиор караше бмвто му. и после кат спряхме вика "що не настъпа бмвто бе" и моя монтиор вика " бе невърви бе човек, пък и съединитела ти е за смяна" имаше и смях и срам
аз тогава нямах книжка като е купих.
Comment
Comment