Известие

Collapse
No announcement yet.

За каруците по пътищата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За каруците по пътищата...

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...465#post500465 - Питам се докога по дяволите ще се търпи тая глупост по пътищата? Преди време и аз щях да отнеса една каруца по пътя към Елин Пелин. Гледката с галопиращи коне теглещи разковани каруци пълни с боклуци в нашата скъпа столица е ежедневие. Питам се пак - ДОКОГА?!!! Ебати Европата...
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

За каква европа говориш?Каруци с дървета и железа препускат и по между градските пътища и в градовете.Къде точно е европата в случая?

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...465#post500465 - Питам се докога по дяволите ще се търпи тая глупост по пътищата? Преди време и аз щях да отнеса една каруца по пътя към Елин Пелин. Гледката с галопиращи коне теглещи разковани каруци пълни с боклуци в нашата скъпа столица е ежедневие. Питам се пак - ДОКОГА?!!! Ебати Европата...
      Колега открадна ми направо темата от устата! Преди няколко години един приятел пострада много лошо от такъв сблъсък (каруца теглена от кон). Даже последния път като се прибирах за Габрово имаше една каруца в авариината лента.
      И аз постоянно се чудя кога ще спре тази анархия по пътищата
      Alfa 156 1,6 TS ex
      Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        За каква европа говориш?Каруци с дървета и железа препускат и по между градските пътища и в градовете.Къде точно е европата в случая?
        Просто не си усетил иронията ми...
        Въпроса е, че вече е крайно време да се забранят. Тъпото в случая е, че никой не го е*е... а това е доста опасно...
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Въпроса е, че вече е крайно време да се забранят. Тъпото в случая е, че никой не го е*е... а това е доста опасно...
          Неееееееее добре разбрах за какво говориш.мисълта ми беше,че не е само в столицата те са навсякъде.Не съм виждал каруци по магистралата,може би защото не карам често там.Едва ли някой ром би се трогнал от факта,че на магистралата хвърчат коли с 120-140км/ч.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
            Неееееееее добре разбрах за какво говориш.мисълта ми беше,че не е само в столицата те са навсякъде.Не съм виждал каруци по магистралата,може би защото не карам често там.Едва ли някой ром би се трогнал от факта,че на магистралата хвърчат коли с 120-140км/ч.
            Не им пука братле, накачурили буклуци, жените, децата и юруш по мгистралата. Ама на кой му пука...
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Оправия няма да има скоро, което е доста обезпокояващо. Като гледам нещата отиват към по-зле
              Alfa 156 1,6 TS ex
              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Не им пука братле, накачурили буклуци, жените, децата и юруш по мгистралата. Ама на кой му пука...
                Тъпото е че ако тръгнеш нещо да правиш ще те обвинят техните организацийки че си расист .А те като стават причина за подобни случки с фатален край са непрекосновенни.

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
                  Оправия няма да има скоро, което е доста обезпокояващо. Като гледам нещата отиват към по-зле
                  Братле лошото е,че си прав,не се знае още колко народ ще свърши на пътя,докато не се вземат нещата в ръце по въпроса с каруците по пътищата,а дотогава:

Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
                  ... няма да е лошо да си сложа ролл бар, 5 точков колан и да карам с каска...

Comment

Ами да протестираме тънко, като видиш каруца - бой по клаксона докато прегракне... Ако те спрат куките затова казваш, че каруцата е щяла да те отнесе...
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Ами да протестираме тънко, като видиш каруца - бой по клаксона докато прегракне... Ако те спрат куките затова казваш, че каруцата е щяла да те отнесе...
                      Според мен решението е да се вдигнем всички шофьори и да блокираме Парламента докато не се стигне до някакво решение. Но колко ще са хората, които ще се вдигнат и ще го направят е друг въпрос.
                      Alfa 156 1,6 TS ex
                      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
                        Според мен решението е да се вдигнем всички шофьори и да блокираме Парламента докато не се стигне до някакво решение. Но колко ще са хората, които ще се вдигнат и ще го направят е друг въпрос.
                        Нищо няма да излезне от тая работа! Според мен е по-добре да ги освиркваме с клаксоните и това да стане като традиция докато не се спре с това безумие...
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Каруците са за полето а конете и магаретата да орат малките ниви... МНОГО СЪМ ПРОТИВ ДА СЕ ДВИЖАТ ПО ПЪТИЩАТА!!! Преди като живеех в сухата река, често някоя кола отнасяше не осветена каруца ....
                          А след като се движат по пътищата - тя си е превозно средство трябва да изискват и регистрация и свидетелства за управление , процедурата да бъде същата като за МПС! Всъщност въобще не трябва да има движение на подобен вид превозно средство...
                          На околовръсното съм виждал размазан VW PHAETON заради каруца - резултата циганина жив коня също каруцата и фаетона на трески .....

Comment

Нищо няма да излезне от тая работа! Според мен е по-добре да ги освиркваме с клаксоните и това да стане като традиция докато не се спре с това безумие...
                            Това е решението да си изкараме яда. Но да се оправат нещата ме съмнява
                            Alfa 156 1,6 TS ex
                            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Наистина е безобразие. Аз съм виждал каруца в аварийното на магистралата и то движейки срещу движението, не че при тази скорост има някакво значение, но все пак. Да не говорим, че като ти изкочи най-често човек си жертва живота, а каруцара си свирка с уста

Comment

Working...
                              X