Известие

Collapse
No announcement yet.

За каруците по пътищата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Те голяма част от ромите нямат шофьорски книжки и карат автомобили....След като е част от движението трябва да знае правилника за движение по пътищата.Както аз така и всеки който участва в него.

Comment

НЕЕЕ тези каруци е тфа не е реално!? КАКВО правят на толкова натоварени пътища изобщо къде е закона ? ГЛОБИ ОГРОМНИ ГЛОБИ вари му земи на циганина къщата да видиш дали ще кара каруца пак където не трябва, няма лошо с каруца да пришляпаш между някакви селски улички защото там на полето неможе се иди с кола ама това да карат по магистрала и натоварени пътища е просто толкова грешно , че няма на къде.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        Те голяма част от ромите нямат шофьорски книжки и карат автомобили....След като е част от движението трябва да знае правилника за движение по пътищата.Както аз така и всеки който участва в него.
        Правилника не го знаят, ама знаят кога и къде да се редят за социални помощи
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Най-лошото е че тези дето трябва да прочетат тази тема не знаят какво е компютър

Comment

Няма и да узнаят!
            Alfa 156 1,6 TS ex
            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
              Това е решението да си изкараме яда. Но да се оправат нещата ме съмнява
              От кого да си изкараме яда колега?! Аз лично ще ги освирквам вече като видя каруци на пътя. Не ми пука кой каруцар ще ми се ядоса, ако има нещо да ми го каже. Аз съм на линия и винаги готов...
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                От кого да си изкараме яда колега?! Аз лично ще ги освирквам вече като видя каруци на пътя. Не ми пука кой каруцар ще ми се ядоса, ако има нещо да ми го каже. Аз съм на линия и винаги готов...
                Мисълта ми беше, че колкото и да им свиркаме, псуваме и т.н. нещата няма да се оправят. Трябва да се измисли някакъв друг начин да се излезе от ситуацията.
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Мисълта ми беше, че колкото и да им свиркаме, псуваме и т.н. нещата няма да се оправят. Трябва да се измисли някакъв друг начин да се излезе от ситуацията.
                  Братле, я си представи каруца по Стамболийски примерно и около нея преминаващи покрай нея свиркайки, дали няма да направи впечатление на околните?! Според мен ще ще има малък ефект...
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Каруците верно са опасно нещо, но си е разтривка в сравнение с удър в хубав, красив, и величествен ствол на дърво......тая година все още нямам време да отсека поне едно както всяка досега, а вече един познат направи скоро 3 месеце задгробен живот, друг още е с пирони и шини......мога да преглътна дупките, но дърветата никога.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Братле, я си представи каруца по Стамболийски примерно и около нея преминаващи покрай нея свиркайки, дали няма да направи впечатление на околните?! Според мен ще ще има малък ефект...
                      Аз не казвам, че няма да има колега.
                      Според мен трябва тези от по-горните инстанции да се заемат с този въпрос. Защото докато не се появи някакъв закон срещу тях, който да се прилага с пълната му сила няма да се спрат, съответно и инцидентите.
                      Alfa 156 1,6 TS ex
                      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Не знам кой закон може да накара рома от с.Чубра да не ходи да краде дърва с кон и каруца?
                        Или по някакъв начин да му ги отнеме?

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                          НЕЕЕ тези каруци е тфа не е реално!? КАКВО правят на толкова натоварени пътища изобщо къде е закона ? ГЛОБИ ОГРОМНИ ГЛОБИ вари му земи на циганина къщата да видиш дали ще кара каруца пак където не трябва, няма лошо с каруца да пришляпаш между някакви селски улички защото там на полето неможе се иди с кола ама това да карат по магистрала и натоварени пътища е просто толкова грешно , че няма на къде.
                          С тая глоба какво ще направиш?Мангала дължи хиляди левове за ток и вода и никой не му търси сметка.Като му вземеш къщата ще мръннат защитниците на правата на малцинствата и пак ще им ги върнат,в България няма оправия докато обикновенния човек не нададе вой и не излезна е с АК 47 и не раздаде правосъдие.Чували ли сте историята за човека дето тръгнал с танк в гетото... е с това според мене ще има по-голям ефект отколкото с глобите.Колега Бонев съгласен съм с тебе че като видиш каруца трябва да надуеш кваксона колкото сила има и хората да се обръщат да видят кво става.

Каруците вън от пътищата.

Comment

Колега valkanov33, ти може пари да не му вземеш ама кончето, като му вземеш утре с какво аджеба ще я тегли тая каручка
                            Alfa 156 1,6 TS ex
                            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Колега valkanov33, ти може пари да не му вземеш ама кончето, като му вземеш утре с какво аджеба ще я тегли тая каручка
                              Виа тук си прав за това не бях помислил!

Comment

Само да не е с чааветата,че тогава ще се молим да им върнат кончетата.

Comment

Working...
                                X