Известие
Collapse
No announcement yet.
За безопасния сеХ:P (18+/-.).. или 'квото падне :D
Collapse
X
-
абе хора перете на сухо....а пак ако стане нещо споко то веднъж са умирабазикам се.....винаги се пазете ще е жалко некой готин батко притежател на алфа да се разболее....направо ти казвам сърцето ми са къса.....
145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАз съм за безопасния - все пак не съм си го намерил на улицата156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Предпазни мерки за високи жени:Ако полвинката ви (мъж,гадже и т.н.) е по-нисък от вас качвате го на малко столче преди да правите...!Видите ли ,че започва да подбелва очите ритате столчето и готово.
Предпазни мерки за мъже на които име дълъг и тънък:Прегъвате го на две става нормално дълъг и дебел и се пр..ни на вън!
Малко съм пиинал и простея ама какво да се прави видях тематаFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеПредпазни мерки за високи жени:Ако полвинката ви (мъж,гадже и т.н.) е по-нисък от вас качвате го на малко столче преди да правите...!Видите ли ,че започва да подбелва очите ритате столчето и готово.
Предпазни мерки за мъже на които име дълъг и тънък:Прегъвате го на две става нормално дълъг и дебел и се пр..ни на вън!
Малко съм пиинал и простея ама какво да се прави видях темата156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАааа колега не ми харесваш...много май си пилFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеПризнавам изложих сеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеПризнавам изложих сеИ внимавай със секса
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКакви предпазни мерки в тааа криза бе ... пари за пиене не останаха , камоли за презервативи156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Винаги с предпазни мерки, не смятам да съм като каталог с болести. Един авер два-три пъти вече хващал гъбички, отврат. И честно казахо за мен durex ultra thin са най-добри, нема разлика дали си със или без, по мое мнение.
п.п. най добре нанизваш два и си готов и то само веднъж на година на рожденият ден!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВинаги с предпазни мерки, не смятам да съм като каталог с болести. Един авер два-три пъти вече хващал гъбички, отврат. И честно казахо за мен durex ultra thin са най-добри, нема разлика дали си със или без, по мое мнение.
п.п. най добре нанизваш два и си готов и то само веднъж на година на рожденият ден!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment