Известие

Collapse
No announcement yet.

За безопасния сеХ:P (18+/-.).. или 'квото падне :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Ха ха, и ако някой си опакова по тоя начин оная работа и реши да ти го вкара после ще станеш, като водосточна тръба

Забележка: да не се обидиш само.

Ф50 с нагар от вътре
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

А пък мене баба ме е учила без кози чревца в джоба на мегдана да не излазам, че ако и тя била спазила тоя принцип и мене нямало да ме има
      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
        А пък мене баба ме е учила без кози чревца в джоба на мегдана да не излазам, че ако и тя била спазила тоя принцип и мене нямало да ме има
        В джунглата тъй като са нямали кози са ползвали Цел Гущер ,ама му махали зъбките :P
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
          Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          В джунглата тъй като са нямали кози са ползвали Цел Гущер ,ама му махали зъбките :P
          Еййй големи сте ми шегаджии
          По-лесно ще Ви е с презерватив
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Еййй големи сте ми шегаджии
            По-лесно ще Ви е с презерватив
            С презерватив всеки може и знае ...

Comment

Хахахахаха на времето баба ми завеща едни кондоми много яки нищо не те лови и нямат късане На дали някой от вас ги е виждал но може да имам и колеги които и техните баби са им завещали от същите
              Attached Files
              Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                Хахахахаха на времето баба ми завеща едни кондоми много яки нищо не те лови и нямат късане На дали някой от вас ги е виждал но може да имам и колеги които и техните баби са им завещали от същите
                Тва сериозно ли??
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Тва сериозно ли??
                  За многократна употреба

Comment

Пхаха, колега, те направо с кофраж, бре
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Ще дойдат некви яки много яки тия бре,трее да ги потърсиме по магазините
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ааааааа няма няма ги по магазините то тва си е антика+класика в секса .А на мен ми е останал само един и си го кътам за черни радиационни дни че не се знае какво ще дойде.

Comment

Ааа колега ти използва ли вече завещания от баба ти кондом ....

Comment

Баба ти се е насочила към размер обаче....
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

То от нея тръгна цялата работа и ни докара до там да не можем да си намираме предпазни средства момчетата от фамилията.

Comment

Ха-хаха мдам...не ви е лесно,с един капут,цялата рода
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X