Известие

Collapse
No announcement yet.

За седлото на порцелановото конче(предимно мъжка тема)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ама добре де, остъйте ги тез японци кво са снимали, да не ставам обстоятелсвен, ама при положение се оставят нулеви отпечатъци, защо аз трябва да съм задължен да го вдигам.......а японците така или иначе са им малки хоботите, и вероятно всеки втори е с кофти дюзичка, и било пръскало......бабината им........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

http://www.linear-actuators.net/Press-Releases.htm

За рационализация може да се монтира и подобен винто-гаечен мотор-редуктор. С два бутона "Горе" и "Долу", или с тензометричен датчик за килограмите - ако влезеш ти - като по-тежък (предполагам) дъската се вдига. Ако влезе жената - се сваля. Дори като излезеш може да пуска автоматично водата
      Last edited by b_angelov; d.m.y г., 15:38.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Мисля че е въпрос на време някой да ми предложи някакъв фешън катетър, директно свързан с вецето, с бърза връзка от всяка стая и креват, вакуумна помпа, измиване и подсушаване.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Те хората са го измислили : http://www.youtube.com/watch?v=Tb2QE...eature=related
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Мисля че е въпрос на време някой да ми предложи някакъв фешън катетър, директно свързан с вецето, с бърза връзка от всяка стая и креват, вакуумна помпа, измиване и подсушаване.......
            Нещо като безжичен катетър..../WCless/
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

да ви пикам на темата
              ..опс извинете, отивам да си допия
              ..а след това ще видя кво прайм с дъската
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=h8chwTeLJRU&NR=1

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Свикнал съм да я вдигам преди това (както казаха вече някои капчици даже не ги виждаш)... а вкъщи отдавна действа правилото - който му трябва тоалетната да си я приведе в удобен вид... мисля, че е най-добре така.
                  Но понеже темата е за това да те поздравя с:

Почти всяка сутрин съм в тази позиция,нямам избор, "брато" става преди мен.

Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                  Те т'в е по дифолт.
                  Тоалетната чиния трябва да е със затворен капак. Така, когато някой иска да я ползва, вдига това което е нужно и после си затваря отново капака. По този начин се избягва риска от това, някой да се чувства "прее..ан" в цялата ситуация

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                  Нещо като безжичен катетър..../WCless/
                  Памперс?Така няма да ни се пълнят ботушите.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

пикай в кондом....ебати шибаните жени...
                    блаженни са низшите духом...

Comment

Ей,ша ма уморите от смях.одавна не се бях смял така с глас и сълзи на очите.
                      а относно,къде требе да е седалото се чудя.къде аджеба е писано,че трябва да стои пуснато за да и е удобно на нежната половинка,да не вземе случайно да си обели лакчето което е наложила за амнайсти път върху ноктенцата си,или да не обърне некой маникюрче,че ги е оставила въздлъжки за по-фешън така.според мен или сичкото пластмаса вдигнато,или всичко пуснато.средно положение нема.
                      sigpic
                      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Момчета Я СИ ПРИЗНАЙТЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ ЧЕТКАТА по предназначение или вбесявате жените си?
                        Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 22:58.
                        Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Темата е 6 Ники , пробваи да се изпикаеш до чинията , да видип кво е забавно
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Интересна тема... Вече сме в 21 век. Преди години имаше в къщи такъв спор но тва като съм бил по мъничък и помня нещата. Откакто си направихме банята чистоновичка беличка всяко пишкане от мъжа си личи.... и мирише. Със старата тоалетна не си личаха миниатюрните пръсчици след всяко уриниране. При положение че сме 3-ма мъже в къщи и нормално по няколко пъти на ден смятайте колко пръсчици стават. Следователно и понамирисва ама преди ремонта никой даже не е подозирал.Мислехме че каналите текат и от тях..... и накрая майка и татко им писна да чистят щото всяка капчица си личи на чисто новичкото.......стигнахме до консенсус. Капака на тоалетната чиния винаги да си е пуснат. В началото имаше големи опозиции от моя и брат ми страната.... ама след малко време свикнахме и даже си е по-гот така Другия Вариянт е да си наемеш хигиенистка.. всеки ден по 2 пъти да минава и нито ще мирише нито ще има пръсчици Пък винаги можеш да седнеш пиян да пишкаш и да заспиш да се намериш на сутринта...

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=kpRzwjHtOpw Един отговор на колегите с миещите се чиниии
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

не забравяйте и опцията с душа! аз само като чуя как водата удря пода и немам време да се обърна към порцелановия бог.

Comment

хахахахахха ако тази вечер не пукясам от смях във тоя форум няма кога да е
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X