If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За седлото на порцелановото конче(предимно мъжка тема)
Бяха ми отправени заплахи че ако не вдигам седалката, тя щяла да бъде намазана с люта чушка, или нещо от сорта........мисля че все още блъфира, все пак тя я толзва по често.....)
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Бяха ми отправени заплахи че ако не вдигам седалката, тя щяла да бъде намазана с люта чушка, или нещо от сорта........мисля че все още блъфира, все пак тя я толзва по често.....)
Ти що не я изпревариш с нейната идея?
Да видим кого повече ще го сърби/смъди,
а също така и да проверим/разбием мита дали може да се хване венерическа болест от дъската на тоалетната чиния
Щото ми се случи преди време такова оправдание от една ... айде ще я наречем кифла
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Ти що не я изпревариш с нейната идея?
Да видим кого повече ще го сърби/смъди,
а също така и да проверим/разбием мита дали може да се хване венерическа болест от дъската на тоалетната чиния
Щото ми се случи преди време такова оправдание от една ... айде ще я наречем кифла
Въпросната "кифла" сигурно те е подготвяла за някое "зайче", само и е оставало да каже "Аз казах ли ти...".
Аз се извинявам, че се намесвам в мъжката тема. Момчета, моля ви, намерете решение на проблема, но не пикайте седнали! Капчиците са индикатор, че в къщата живее мъж. В противен случай се обезличавате. Жените трябва да са доволни, че имате органа, с който ги разпръсквате, и да се радват, че сте се облекчили. Каква любов е то иначе?
Аз се извинявам, че се намесвам в мъжката тема. Момчета, моля ви, немерете решение на проблема, но не пикайте седнали! Капчиците са индикатор, че в къщата живее мъж. В противен случай се обезличавате. Жените трябва да са доволни, че имате органа, с който ги разпръсквате, и да се радват, че сте се облекчили. Каква любов е то иначе?
Comment