Известие

Collapse
No announcement yet.

За седлото на порцелановото конче(предимно мъжка тема)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бяха ми отправени заплахи че ако не вдигам седалката, тя щяла да бъде намазана с люта чушка, или нещо от сорта........мисля че все още блъфира, все пак тя я толзва по често.....)
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Бяха ми отправени заплахи че ако не вдигам седалката, тя щяла да бъде намазана с люта чушка, или нещо от сорта........мисля че все още блъфира, все пак тя я толзва по често.....)
      Ти що не я изпревариш с нейната идея?
      Да видим кого повече ще го сърби/смъди,
      а също така и да проверим/разбием мита дали може да се хване венерическа болест от дъската на тоалетната чиния
      Щото ми се случи преди време такова оправдание от една ... айде ще я наречем кифла
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
        Ти що не я изпревариш с нейната идея?
        Да видим кого повече ще го сърби/смъди,
        а също така и да проверим/разбием мита дали може да се хване венерическа болест от дъската на тоалетната чиния
        Щото ми се случи преди време такова оправдание от една ... айде ще я наречем кифла
        Въпросната "кифла" сигурно те е подготвяла за някое "зайче", само и е оставало да каже "Аз казах ли ти...".
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Те хората са го измислили : http://www.youtube.com/watch?v=Tb2QE...eature=related
          Да, но тази технология крие и някои опасности .

Аз се извинявам, че се намесвам в мъжката тема. Момчета, моля ви, намерете решение на проблема, но не пикайте седнали! Капчиците са индикатор, че в къщата живее мъж. В противен случай се обезличавате. Жените трябва да са доволни, че имате органа, с който ги разпръсквате, и да се радват, че сте се облекчили. Каква любов е то иначе?
          Last edited by mirchetu; d.m.y г., 19:59.
          Хората, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем. :P

Comment

Първоначално публикувано от mirchetu Покажи съобщение
            Да, но тази технология крие и някои опасности .

Аз се извинявам, че се намесвам в мъжката тема. Момчета, моля ви, немерете решение на проблема, но не пикайте седнали! Капчиците са индикатор, че в къщата живее мъж. В противен случай се обезличавате. Жените трябва да са доволни, че имате органа, с който ги разпръсквате, и да се радват, че сте се облекчили. Каква любов е то иначе?
            Говори ми
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
            X