Известие

Collapse
No announcement yet.

Аватар-ЗД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аватар ще остане в историята, благодарение на рекорда му по продажби а определено голяма част от хората, които са го гледали, не биха го гледали пак, но винаги ще има и такива като теб, които да го гледат многократно, както аз пак бих гледал Шерлок. Всичко се опира до вкусове.
    Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
    sigpic

Comment

Аватар доказа,че с много пари,печелиш още повече пари!
      Ако снимат едно лайно 2ч със спец.ефекти моментално ще стане хит.Сценарий-изтъркан,актьорска игра-има някакви проблясъци.Най-глупавото,че е номиниран в доста категории за Оскар и после тия хора парадират,че разбират от изкуство и кино.Киното е мъртво да живеят спец.ефектите.С две думи Покахонтас с ефекти.Индианците пак са на мода.
      Ако видите какво следва като филми.....гръцка митология цяла година богове и демони ще раздават шамари...лелей нямам думи.

Искам да си ми върнат парите и да ми го изтрият от паметта.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Ами това е модата в последните десетилетия
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Vikoalfa,това да не ти е някакво мляко,че да искаш да ти върнат парите ?!
          Човекът е направил филм,а ти си платил да го гледаш,твой си е проблема,че не ти харесва !
          Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
          Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
          Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Поста на филма, както и заглавието предполагат сами по себе си какво е съдържанието му, тоест никой не ни е виновен, че сме го гледали, дори има трейлъри. Покахонтас и индианците са си били много добре, а и щяха да разберат филма и посланието му.
            Arena Coast Customs

Comment

много шум покрай тоя филм
              а то филм като филм, аз добре си запълних една петъчна вечер и толкова
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                Поста на филма, както и заглавието предполагат сами по себе си какво е съдържанието му, тоест никой не ни е виновен, че сме го гледали, дори има трейлъри. Покахонтас и индианците са си били много добре, а и щяха да разберат филма и посланието му.
                Много буквално ме разбирате,очаквах повече като сюжет.Само да вметна,че и заглавието е крадено има филм от 2004,който се казва Аватар.Затова и филма са казва Аватар на Дж.Камерън.С.Уийвър ще си я запомнят с Пришълеца,знаех си,че ще е захаросан и с изтъркано послание,но исках да го гледам за да мога да го критикувам,впоследствие.

Mim е АДСКИ права!
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                X