Аватар ще остане в историята, благодарение на рекорда му по продажби а определено голяма част от хората, които са го гледали, не биха го гледали пак, но винаги ще има и такива като теб, които да го гледат многократно, както аз пак бих гледал Шерлок. Всичко се опира до вкусове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аватар-ЗД
Collapse
X
-
Аватар доказа,че с много пари,печелиш още повече пари!
Ако снимат едно лайно 2ч със спец.ефекти моментално ще стане хит.Сценарий-изтъркан,актьорска игра-има някакви проблясъци.Най-глупавото,че е номиниран в доста категории за Оскар и после тия хора парадират,че разбират от изкуство и кино.Киното е мъртво да живеят спец.ефектите.С две думи Покахонтас с ефекти.Индианците пак са на мода.
Ако видите какво следва като филми.....гръцка митология цяла година богове и демони ще раздават шамари...лелей нямам думи.
Искам да си ми върнат парите и да ми го изтрият от паметта.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Vikoalfa,това да не ти е някакво мляко,че да искаш да ти върнат парите ?!
Човекът е направил филм,а ти си платил да го гледаш,твой си е проблема,че не ти харесва!
Comment
-
Поста на филма, както и заглавието предполагат сами по себе си какво е съдържанието му, тоест никой не ни е виновен, че сме го гледали, дори има трейлъри. Покахонтас и индианците са си били много добре, а и щяха да разберат филма и посланието му.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеПоста на филма, както и заглавието предполагат сами по себе си какво е съдържанието му, тоест никой не ни е виновен, че сме го гледали, дори има трейлъри. Покахонтас и индианците са си били много добре, а и щяха да разберат филма и посланието му.
Mim е АДСКИ права!Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment