Известие

Collapse
No announcement yet.

таз е анатомична част

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• таз е анатомична част

а тас е това дето си крием с него грозните зимни джанти

че ми става смешно всеки път като ви чета
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Както и акУмУлатор и бОбина, ама явно трудно се помни
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

И Буфер , което далеч не е субуфер .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Колко сте прави само , ами така е , трябва малко да се замисляме .. ама
        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

субуфер няма

има събу:фър като двете точки са знак за удължаване на звука, за хората, които не са учили езици, за които е нужна транскрипция
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Стоянчо , така е . Мисълта ми беше , че Буфер , няма нищо общо с тялото за възпроизвеждане на ниско честотни звукови вълни .
            п.п.
            16 винтила НЯМА ! Гумите на велосипеда имат винтили , не колата ... тя има клапани за бога ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Стоянчо , така е . Мисълта ми беше , че Буфер , няма нищо общо с тялото за възпроизвеждане на ниско честотни звукови вълни .
              п.п.
              16 винтила НЯМА ! Гумите на велосипеда имат винтили , не колата ... тя има клапани за бога ...
              как бе, в песента на великите ЪпсурТ се пее "чуй песента на 16тия винтил" , значи е вярно
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Донякъде вентил може да се приеме като синоним на клапан, защото вентилът е клапан.
                Със субууфер-а(събууфер-а) се получава така защото нямаме дума в Българския език, която да и е аналог. Ползваме и "бас", но буфер-а им хареса на хорицата щото им звучи "готино".
                Виж обаче, как не казваме "туитър", а казваме "пищялка"
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Колеги , май сте захванали една тема , където коментирате неправилното произношение на рази неща . Ама тези неща са си разговорни и 99% от хората ги използват , верно че не са много смислено и граматически вярни , но дай да превърнем форума във форум по български език и литература. Всеки си има свой начин на изразяване , и на всеки му се случва да допусне правописна грешка . И дай да се превърнем в литератори и взаимно да си следим правоговора и правописа ...... Хващам бас , че и най-порядъчния на тази тема е писал сумати изцепки ..... светци и в това направление няма .... така че , щъ мъ изфинявате без лоси чувства , просто си изказвам мнението .

Comment

ми айде защото им е готино на хората да го зарежем българския

разбирам да не спазват пунктуация, която на клавиатурата понякога е изнервяща, сообено ако пишеш много бързо (като моя милост) ама понякога чак се прекалява
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                      Колеги , май сте захванали една тема , където коментирате неправилното произношение на рази неща . Ама тези неща са си разговорни и 99% от хората ги използват , верно че не са много смислено и граматически вярни , но дай да превърнем форума във форум по български език и литература. Всеки си има свой начин на изразяване , и на всеки му се случва да допусне правописна грешка . И дай да се превърнем в литератори и взаимно да си следим правоговора и правописа ...... Хващам бас , че и най-порядъчния на тази тема е писал сумати изцепки ..... светци и в това направление няма .... така че , щъ мъ изфинявате без лоси чувства , просто си изказвам мнението .
                      Колега нещата си имат имена и те трябва да бъдат наричани с тях!
                      Ако се казваш Петър не вярвам да искаш да те наричат Ветър, примерно, щото на някои така им било по-удобно.

п.п. Стоян ме е изпреварил.
                      Сега да не си помислиш че те нападаме. И ние си казване мнението.
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Мен лично ме дразнят тези грешки , и правя забележки на хората които ги допускат . Странното е , че отговора им е " к'во ти пука " или " така ми е по-лесно " .
                        Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:51.
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Колега нещата си имат имена и те трябва да бъдат наричани с тях!
                          Ако се казваш Петър не вярвам да искаш да те наричат Ветър, примерно, щото на някои така им било по-удобно.
                          мислех точно този пример да дам

за съжаление мойто поколение и по-малките от мен още повече са почнали да говорят като лумпени... заместват се думи по най-странни и всевъзможни начини

лев - левъл, батка - бапка, някакви ей такива незнайни бисери ?!

айде аз ще наричам гумите търкалца... ей така за кеф
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Не се говори за зарязване на българския , но просто да не се критукува толкова сериозно този проблем .Форумът си има доста правила за спазване и това е хубаво , но нека да не се прави на световен проблем.На всеки му се е случвало да седне развълнуван и да бърза да сподели и в тази бързина допуска някаква грешка и се започва коментиране на това а не на истинския проблем който има.

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                              Цитирам мнение на колега от друг форум:

''Подобни, уж безобидни, изрази карат мозъка да линее. Няма да се учудя след 10 години да избираме президент, който говори на "К`о ста'а браат..."
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                              X