Първоначално публикувано от spe4elist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
таз е анатомична част
Collapse
X
-
току що засякох един пресен пример за недомислици и каламбури с правописо-смисъла из нашия фрум
нещо не ми стана ясно, човекът дали беше "излаган" или "излъган"
интересно изложение ще да е било
тоя правопис много трудна работа, да му се невидиАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениетоку що засякох един пресен пример
Дадох подобен пример на 4-та стр., 46-о мнение.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз пък мисля вече да почнем да раздаваме наказания и бан-ове на такива радетели за правопис, че само досаждате на полуграмотните във форума и му сваляте реномето
Банвай сЪ вИднЪгЪ.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз пък мисля вече да почнем да раздаваме наказания и бан-ове на такива радетели за правопис, че само досаждате на полуграмотните във форума и му сваляте реномето
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАми - давай, хайде раздай бананите, покорно приемам ...
Щото сам трябва да е в кюпа.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеwoofer е само говорителя
subwoofer може да бъде И само говорителя ИЛИ говорителя + тялото (но само в разговорната реч)alfa romeo GTV-82
Comment
Comment