If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммм има си и лимузина към заевдението за VIP гости .
Това си е ретро автомобил. Само незнам дали автомобила не е от последния клиент на заведението който не си е тръгнал от вкусната храна или от натравяне ахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Дойнов какво не ти харесва на ристурантът, чудян е. Приятна обстановка на пъпа на града, гледка към чудото наречено Гранд мол.Доволно количество прахоляк. Как да не удариш 3ка кибабчита със зелева салата и лютиничка. Нема Буров, нема Муров, само Чичо Бърд
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Еми един път ходих на един купон и трябваше да занеса тирбушон защото нямаше, занесох аз, но така и не послужи и не го извадих от чантата си. След това отидохме на Адикт и разговора с охраната беше следния
Охраната: Какво е това червеното?
Аз: Нож ( следва смях) дойдох малко да се поколим долу и да си ходя (мълчание)
Момчето стоеше и ме гледаше без да знае какво да ми каже
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Еми един път ходих на един купон и трябваше да занеса тирбушон защото нямаше, занесох аз, но така и не послужи и не го извадих от чантата си. След това отидохме на Адикт и разговора с охраната беше следния
Охраната: Какво е това червеното?
Аз: Нож ( следва смях) дойдох малко да се поколим долу и да си ходя (мълчание)
Момчето стоеше и ме гледаше без да знае какво да ми каже
Comment