Известие

Collapse
No announcement yet.

Tъртей офроуд тийм :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Ммм има си и лимузина към заевдението за VIP гости .
    Това си е ретро автомобил. Само незнам дали автомобила не е от последния клиент на заведението който не си е тръгнал от вкусната храна или от натравяне ахаха
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Дааа
      виждам колко ме обичате ))))
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Дааа
        виждам колко ме обичате ))))
        Многоооо

Comment

• Дойнов какво не ти харесва на ристурантът, чудян е. Приятна обстановка на пъпа на града, гледка към чудото наречено Гранд мол.Доволно количество прахоляк. Как да не удариш 3ка кибабчита със зелева салата и лютиничка. Нема Буров, нема Муров, само Чичо Бърд
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Дрес код "въженки"...
            'ади за Дойнов може компромис...може и те такива 'жапанки
            Понеже го знам,че е моден-не за друго
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• иии това ще е официалният химн http://vbox7.com/play:6edda882 Миреееее само да не ме заколиш
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                иии това ще е официалният химн http://vbox7.com/play:6edda882 Миреееее само да не ме заколиш
                ШШШ тихо сега и без това едвам ме пуснаха в една дискотека

Comment

• А ненен,това ще е химна швепс,боза и сода,само гола вода
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

аз са изкорах, ае пусни твоето происзведение тук, да го киризят хората
                    Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    а не, нма кефи да ми кибичат нищенцата

мое си ги потърсите наляво надясно

по фразата разходка до солниците, бягате може да ги намерите тук таме

иначе в енциклопедия за 1 левче е оригиналът , ама леко орязан заради едни лайненца дето се взеха за оригинални

пиис

Аа Тяна недей да скромничиш, пускам едно линкче към "Бургас-града на мутрите" http://lanix.org/blog/comments.php?y...y081223-145452

п.с извенете за спама, но това е за тези които още не са го намерили в нета, нищо, че е старо.
                    Заради теб миналото лято Бобо не си купи Адидас

Comment

• Доко сега щом прописа и ти тука трябва да разкажа историята за тирбушона, защото случката се случи в Адикт ахаха

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        Доко сега щом прописа и ти тука трябва да разкажа историята за тирбушона, защото случката се случи в Адикт ахаха
                        Я кажи ???

п.с. И в днес.бг ни има със случка от снощи

Comment

Нема Буров, нема Муров, само Чичо Бърд
                          Аз съм сигурен, че 'вила Буров' ще изскочат с контрастихче на табела в отговор на конкуренцията

P.S. Аз викам да прекръстим темата на нещо по-варненско, щото Търтеят с неговите джипки излиза в офтопик вече
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Я кажи ???

п.с. И в днес.бг ни има със случка от снощи
                            Еми един път ходих на един купон и трябваше да занеса тирбушон защото нямаше, занесох аз, но така и не послужи и не го извадих от чантата си. След това отидохме на Адикт и разговора с охраната беше следния
                            Охраната: Какво е това червеното?
                            Аз: Нож ( следва смях) дойдох малко да се поколим долу и да си ходя (мълчание)
                            Момчето стоеше и ме гледаше без да знае какво да ми каже

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                              Еми един път ходих на един купон и трябваше да занеса тирбушон защото нямаше, занесох аз, но така и не послужи и не го извадих от чантата си. След това отидохме на Адикт и разговора с охраната беше следния
                              Охраната: Какво е това червеното?
                              Аз: Нож ( следва смях) дойдох малко да се поколим долу и да си ходя (мълчание)
                              Момчето стоеше и ме гледаше без да знае какво да ми каже
                              Пробвай пак с новата охрана http://www.dnes.bg/crime/2010/05/02/...iskoteka.90349

п.с. Майтап, лично ще ви направя резервация и ще почерпя ако идвате някой път.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Пробвай пак с новата охрана http://www.dnes.bg/crime/2010/05/02/...iskoteka.90349

п.с. Майтап, лично ще ви направя резервация ако идвате някой път.
                                Е то тогава пак ти беше направил резервацията ахахаха

Comment

Working...
                                X