Известие

Collapse
No announcement yet.

Ненормални на пътя или какво е да си жертва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ненормални на пътя или какво е да си жертва

От известно време, всъщност окакто гарам GTV-то, забелязвам, че много мъже шофьори се държат некоректно спрямо мен на пътя. То не беше засичане, не беше бутане в дупките... Но днес чашата преля. Преди 20-30 мин на Гешов (светофара с Цар Борис III) един, не стига, че ме засече, но като му свирнах, слезе да ми крещи. Направих му съответния знак (с крушката, не с пръста, това ми е под достойнството), без да си отворя стъклото дори. Интересното беше, че с него имаше и жена. И дори не беше млад. Може би към 40, ако не и повече. Явно остана неудовлетворен от крещенето си, влезе в колата и даде на заден. Дадох и аз 5 см напред и реших, че спорът е приключил. Но червеното там е дълго и 'човека' реши, че може да продължи. Даде още назад. И още. И накрая спря в мен. И явно беше много доволен от себе си, защото последва знака с преобладаващ среден пръст през прозореца. Надявам се това да е направило денят му по-добър. Явно семейния му животец не е удовлетворителен и има нужда да се заяжда с мацки на пътя. А аз приемам всякакви съвети как мога да го осъдя за психически тормоз. Имам номера на колата.
    Господи, прибери си вересите!!! Писна ми от луди, застрашаващи живота ми!
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Мисля, че теб видях към 07:30 на Гешов. Не съм видял инцидента, иначе щях да ти помогна с удоволствие. Аз бях с черната Алфа от подписа.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Да, видях те Беше 3-4 мин преди това На светофара на Борис горе...
      GTV 2.0 TS '95

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
        Да, видях те Беше 3-4 мин преди това На светофара на Борис горе...
        Жалко, можеше да го посъветвам дебила. Има ли поражения по красавицата?
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

От известно време, всъщност окакто гарам GTV-то, забелязвам, че много мъже шофьори се държат некоректно спрямо мен на пътя. То не беше засичане, не беше бутане в дупките... Но днес чашата преля. Преди 20-30 мин на Гешов (светофара с Цар Борис III) един, не стига, че ме засече, но като му свирнах, слезе да ми крещи. Направих му съответния знак (с крушката, не с пръста, това ми е под достойнството), без да си отворя стъклото дори. Интересното беше, че с него имаше и жена. И дори не беше млад. Може би към 40, ако не и повече. Явно остана неудовлетворен от крещенето си, влезе в колата и даде на заден. Дадох и аз 5 см напред и реших, че спорът е приключил. Но червеното там е дълго и 'човека' реши, че може да продължи. Даде още назад. И още. И накрая спря в мен. И явно беше много доволен от себе си, защото последва знака с преобладаващ среден пръст през прозореца. Надявам се това да е направило денят му по-добър. Явно семейния му животец не е удовлетворителен и има нужда да се заяжда с мацки на пътя. А аз приемам всякакви съвети как мога да го осъдя за психически тормоз. Имам номера на колата.
          Господи, прибери си вересите!!! Писна ми от луди, застрашаващи живота ми!
          Така е защото е видял жена зад волана ... ако го беше направил на мен щях да го зачукам на кръстовището , ама жена му сиг. не му е пуснала сутринта и решил да си го изкара на 1-вата срещната
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Слава богу, на колата не видях да и има нещо. Сигурно само номера е натиснал. Засега смятам да подам жалба в полицията, да го поразходят поне малко, че утре не се знае на коя колежка пак ще си го изкара, като не му пусне жена му...
            Какво оръжие бихте ме посъветвали да си купя? Стрелям горе-долу добре.
            GTV 2.0 TS '95

Comment

Слава богу, на колата не видях да и има нещо. Сигурно само номера е натиснал. Засега смятам да подам жалба в полицията, да го поразходят поне малко, че утре не се знае на коя колежка пак ще си го изкара, като не му пусне жена му...
              Избягвай оръжията ...носят само неприятности ... по-принцип не е зле да се обадиш в полицията и да съобщиш за тоа да го фанат в движение , че може нещо без коланче да е от такива спасение няма само бой и йеб*н ги оправя
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                Избягвай оръжията ...носят само неприятности ... по-принцип не е зле да се обадиш в полицията и да съобщиш за тоа да го фанат в движение , че може нещо без коланче да е от такива спасение няма само бой и йеб*н ги оправя
                Йе.анЙе няма смисъл, щото тоя е гей и ще му хареса... Само як бой му требе!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Да като се замисля само бой му требе ... а пък вместо пистолет си вземи от онези шокови палки ... като го пръжнеш за 3 сек. и 5 мин. дава заето
                  sigpic

Comment

Не се колебай ами още днес си подай жалбата. Направи свичко възможно да бръкнеш в здравето на този идиот.
                    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Лошото е ,че не е само един. Много са. От селяндурския тероризъм по улиците скоро няма да се отървем. По добре да си свикваме. Освен това и много от хората в нашата държавица имат нужда от психиатър, но никога няма да посетят такъв. Населението е тотално изпушило. Хорица тихи и кротки зад волана стават неупознаваеми.
                      Last edited by Galeano; d.m.y г., 09:12.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Виж по колата има ли поражения, и задължително подай жалба в полицията още днес.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Да, задължително ще ходя в районното. Казаха ми, че в КАТ нямало смисъл да ходя, щом няма щети. А това, че тоя се държи като идиот НА ПЪТЯ и застрашава живота на невинни хора, не знам кой го интересува. Ако се държеше така с жена си у тях, щеше да си е негов проблем. Обаче сега мисля, че е проблем на всички! Егати държавата, по-зле е от джунгла...
                          GTV 2.0 TS '95

Comment

Вземи си един хубав спрей или ако искаш нещо по така един Glock 26 (супер за жена).
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Такива само бой ги лекува ... Колкото и глупаво да звучи , та дори селско , жестоката действителност е такава . Народа е изпляскал и привършил курса . На всеки му е трудно . Но си седим на гъзовете и си траем . Като има индивиди , развалящи общия строй и картинка - шамари .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                              X