От известно време, всъщност окакто гарам GTV-то, забелязвам, че много мъже шофьори се държат некоректно спрямо мен на пътя. То не беше засичане, не беше бутане в дупките... Но днес чашата преля. Преди 20-30 мин на Гешов (светофара с Цар Борис III) един, не стига, че ме засече, но като му свирнах, слезе да ми крещи. Направих му съответния знак (с крушката, не с пръста, това ми е под достойнството), без да си отворя стъклото дори. Интересното беше, че с него имаше и жена. И дори не беше млад. Може би към 40, ако не и повече. Явно остана неудовлетворен от крещенето си, влезе в колата и даде на заден. Дадох и аз 5 см напред и реших, че спорът е приключил. Но червеното там е дълго и 'човека' реши, че може да продължи. Даде още назад. И още. И накрая спря в мен. И явно беше много доволен от себе си, защото последва знака с преобладаващ среден пръст през прозореца. Надявам се това да е направило денят му по-добър. Явно семейния му животец не е удовлетворителен и има нужда да се заяжда с мацки на пътя. А аз приемам всякакви съвети как мога да го осъдя за психически тормоз. Имам номера на колата.
Господи, прибери си вересите!!! Писна ми от луди, застрашаващи живота ми!
Господи, прибери си вересите!!! Писна ми от луди, застрашаващи живота ми!
Comment