Известие

Collapse
No announcement yet.

Ненормални на пътя или какво е да си жертва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

няма да се оправим, ей
    такава злоба никъде по света не вирее, само тук

за съжаление не мога да дам никакъв съвет - оръжието е опасно, саморазправата е опасна, кат ще ти се изсмеят в лицето, защото щети няма, рпу-то още повече, че ги занимаваш с дреболии
    те за убити хора не им дреме на шапката, а за такива неща...
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Oсвен да чакам следващия да ме пребие или да ме убие, да вляза поне в някаква статистика и тогава някой да направи нещо... А сега, че ми били умрели няколко хиляди/милиони нервни клетки... дреме му на някой. Утре и аз ще стана като тея изперкалите... поне няма да ми пука вече
      GTV 2.0 TS '95
      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
        Oсвен да чакам следващия да ме пребие или да ме убие, да вляза поне в някаква статистика и тогава някой да направи нещо... А сега, че ми били умрели няколко хиляди/милиони нервни клетки... дреме му на някой. Утре и аз ще стана като тея изперкалите... поне няма да ми пука вече
        Не се нервирай вече. Просто отиди до районното и виж какво може да се направи по въпроса.
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Ако имаш нужда от свидетел при полицията съм на разположение. И на мен ми е омръзнало от такива. Между другото ако аз или някой друг, подам жалба срещу него като възмутен гражданин, могат лесно да го осъдят за хулиганство.
          Lexus IS200

Comment

нищо няма да му направят.Хвани си едно по-яко гадже и си го развозвай с тебе.Действа много успокояващо на чуждите нерви в такива ситуации.Иначе оръжие - може.Ще ти стъпи на малко под 1000.........легално , с документи и т.н.Винаги и навсякъде има идиоти.Верно , тук са малко в излишък ама недей го преписва веднага на държавата.Аз вече им се радвам на тия.Жалко, че бонев се е разминал с тебе така.
            Бонев ти всички копчета за прозорци ли ще ползващ бре, че едно ми трябва, ако имаш дефицит.
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
              нищо няма да му направят.Хвани си едно по-яко гадже и си го развозвай с тебе.Действа много успокояващо на чуждите нерви в такива ситуации.Иначе оръжие - може.Ще ти стъпи на малко под 1000.........легално , с документи и т.н.Винаги и навсякъде има идиоти.Верно , тук са малко в излишък ама недей го преписва веднага на държавата.Аз вече им се радвам на тия.Жалко, че бонев се е разминал с тебе така.
              Бонев ти всички копчета за прозорци ли ще ползващ бре, че едно ми трябва, ако имаш дефицит.
              Не е така.. както казах по горе, ако независим гражданин отиде и се оплаче на какво е бил свидетел онзи ще бъде осъден за хулиганство по бързата процедура..
              Lexus IS200

Comment

Ето това е българщина и на мен ми се е случвало, без да съм виновен да тръгва да ми скача Ама бокса ми е под седалката и стана мазало
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Изчакай да минат 24 часа и ще ти е минал яда не си заслужава да ходиш в полицията че там може да ти образуват повече нерви дори.
                  За оръжието ще имаш повече негативи отколкото полза .
                  Last edited by dimo; d.m.y г., 18:03.
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Защо да не ходи в полицията...?
                    С мълчанието си, сме го докарали да ни мачка простащината!
                    п.п. свидетал съм в Германия ....семейството на което гостувах имаха куче....което препика оградата на съседите...и от там егати проблема, съседката се оплакала там където трябва по телефона.....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тази сутрин отидох и подадох жалба, че вчера като ходих през деня имаше 100 човека пред приемната. Умряла работа ми се струва, но да видим. Полицайката според мен си мислеше 'Тая пък какво се занимава с глупости'. Изписах половин страница кой на кого какви знаци е показвал, което после полицайката трансформира в 2 изречения Настоях да добави 'Избягал', след като ме е ударил. А снощи намерих и драскотината от него Просто се оказа на много по-централно място, отколкото очаквах ;( Пита ме какво очаквам да направят? Това ми прозвуча странно, те би трябвало да знаят какво се прави. Написа на листа 'Да бъде повикан да даде обяснения за случката' ... Дано поне това...
                      GTV 2.0 TS '95
                      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Точно за това ти говорех в предния си пост !
                        Ще отидеш в полицията -там пълно с народ по всякакви работи -ще си загубиш много време докато разбереш какво и какстава и защо и нищо няма да има насреща .
                        Да не говорим че ,онзи "приятел" може да извади друга версия,примерно че спира на сфетофара и ти го удряш отзад поради неспазване на дистанция и тогава филма става интересен .
                        За това е хубаво да има камери по улиците за да може подобни неща да се доказват лесно и виновните да си носят отговорноста и последствията .
                        Дори нищо такова да не се случи след като не си сериозно пострадала не се занимавай мисли позитивно живота е кратък и трябва дасе изживее с повече хубави и приятни емоции от колкото ядове .
                        Пожелавам ти един хубав ден изпълнен само с приятни емоции
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

в много от случаите тези бабаити се правят на силни, но ако им се разкрещиш се отдръпват. Самият факт че е започнал скандал и е показал агресивно поведение към жена говорят за жестоки комплекси. Пусни си жалбата, остави да попремине малко време и после помисли за огнестрелно оръжие дали си заслужава. Имай предвид, че оръжието е голяма отговорност и трябва много ,ама много добре да знаеш кога да го използваш и кога не. Пистолет не се размахва и не се вади току така. Ако го извадиш в момент на афект дори и без да го насочваш към някой невъоръжен и не е пряка самозащита подлежиш на отнемане на разрешителното и оръжието както и съд. Пак казвам отговорността е голяма. Ако се наложи да стреляш (не дай боже) се стреля за да убиеш ,а не за да раниш в повечето случаи. Мисли си хубаво и поговори с някой, който има огнестрелно оръжие. Аз лично бих те посъветвам да се насочиш към спрейове, шокови палки, електрошок или Тийзър.

ПС - кажи каква кола беше и номера, пък да видим може някой да го засече и да му покаже, че не супермен...
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Е хубаво де, оръжие, а после-да го лежиш затова че те е нападнал?Не знам, това не е решение.Наистина идиотите са много и понеже няма ред си проявяват дебилщината ежедневно.С простаци човек не трябва да се занимава.
                            Смятам, че най добре е жалба в полицията, даже поукраси нещата, не че кой знае какво ще стане, ама какво друго може да се направи
                            Last edited by fred; d.m.y г., 10:39.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Я верно, дай номера, цвета и марката на колата.
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Колежке бих ти препоръчал това:
                                http://orajie.start.bg/article.php?aid=1468
                                http://www.isd-bg.com/search.php?search=taser
                                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...