тоя тейзър е много скъп и май има един или два заряда, дане говорим, че ако са 2-3 души какво става след това..........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ненормални на пътя или какво е да си жертва
Collapse
X
-
Човек има три пътя, за да постъпва разумно:
най-благородният - размишлението,
най-лекият - поражението
и най-горчивият - опитът.
Конфуций
"На умният подобава да изпробва всички средства, преди да прибегне до оръжието".
ТеренцийLast edited by dimo; d.m.y г., 10:56.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Надявам се поне да го привикат. Но наистина може да се вкарам в някой филм. Подготвила съм се и ако настоява, ще го съдяКолата е зелено металик рено лагуна СА 4585 НК. Опасен, комплексиран, с ясно изявени сексуални проблеми
Засега не прибързвам с оръжието, но лудите стават повече с всеки изминал ден. Снощи пак застреляли таксиметров шофьор...
Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!
ПС. Какво е тейзър?GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеПС. Какво е тейзър?
Ето тука цялата информация която колегата беше дал малко по горе: http://orajie.start.bg/article.php?aid=1468156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Най-общо казано тейзър е пищов който изтрелва едни иглички с две жички които като се забият в тялото на човек провеждат елекричество и му причиняват електрошок .По принцип се води несмъртоносно оръжие но
това е само по принцип защото има 476 смъртни случая след употребата на Тейзър това число не е съвсем точно защото някои от случаите са оспорени и има и други фактори които са допринесли за фаталния резултат .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщениеНадявам се поне да го привикат. Но наистина може да се вкарам в някой филм. Подготвила съм се и ако настоява, ще го съдяКолата е зелено металик рено лагуна СА 4585 НК. Опасен, комплексиран, с ясно изявени сексуални проблеми
Засега не прибързвам с оръжието, но лудите стават повече с всеки изминал ден. Снощи пак застреляли таксиметров шофьор...
Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!
ПС. Какво е тейзър?
Дадоха ли ти входящ номер и телефонче, на което да проверяваш как (и дали) вървят нещата?
Comment
-
Съжалявам за случилото се!За всеобщо съжаление тези комплексари ще ги има винаги и по-лошото е че обичат да си го изкарват на по-слаби от тях.Надявам се жалбата да е имала някакъв ефект.sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.
Comment
-
един такъв великолепник веднъж имаше лошия късмет да отбие сестра ми докато аз карах зад нея.. почна нещо да и вика и излезна от колата и отиде да и скача на стъклото... та аз се намесих...
и така, като си седна по гъз на асфалта и казах на сестра ми да тръгва му теглих една дълга лекция колко е невъзпитано да се кара на сама жена в кола и му предложих услугите на мой приятел психоаналитик ако има желание да сподели проблемите си.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
ХахаЗа съжаление пътувам много и предимно сама, понякога късно вечер... Няма кой да ме пази
Не бих спряла на никого, по-скоро ще го премажа. И на катаджиите се замислям дали да спра, като е посред нощ или извън града.
Между другото, тейзъра ми хареса като вариант. С изключение на ценатаПодлежи на още обмисляне...
GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
То аман от чикиджии в напреднала възраст, ама вярно по-добри са спрейовете!Тезъра е опасен!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеВместо спрей или заедно с него, не е ли удачна една ОСА или както се казваха ония газовите ключодържатели с 2 или 4 патрона?мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment