Известие

Collapse
No announcement yet.

Ненормални на пътя или какво е да си жертва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тоя тейзър е много скъп и май има един или два заряда, дане говорим, че ако са 2-3 души какво става след това..........
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Човек има три пътя, за да постъпва разумно:

най-благородният - размишлението,
      най-лекият - поражението
      и най-горчивият - опитът.
      Конфуций

"На умният подобава да изпробва всички средства, преди да прибегне до оръжието".
      Теренций
      Last edited by dimo; d.m.y г., 10:56.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Размахването на оръжие за щяло и нещяло определено не е решение. Дано го привикат в полицията и следващия път да си има едно на ум, че не всичко остава без последствия.
        Lexus IS200

Comment

Надявам се поне да го привикат. Но наистина може да се вкарам в някой филм. Подготвила съм се и ако настоява, ще го съдя Колата е зелено металик рено лагуна СА 4585 НК. Опасен, комплексиран, с ясно изявени сексуални проблеми
          Засега не прибързвам с оръжието, но лудите стават повече с всеки изминал ден. Снощи пак застреляли таксиметров шофьор...
          Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!
          ПС. Какво е тейзър?
          GTV 2.0 TS '95
          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
            ПС. Какво е тейзър?
            "Усъвършенстваният ТЕЙЗЪР М26 е единственото несмъртоносно оръжие, което може да спре един наистина агресивен, целенасочен, бойно обучен нападател."

Ето тука цялата информация която колегата беше дал малко по горе: http://orajie.start.bg/article.php?aid=1468
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не са го застреляли, а са го простреляли ,няма опасност за живота, да не говорим, че от тях една голяма част са само за това, не че това е начина де
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Най-общо казано тейзър е пищов който изтрелва едни иглички с две жички които като се забият в тялото на човек провеждат елекричество и му причиняват електрошок .По принцип се води несмъртоносно оръжие но
                това е само по принцип защото има 476 смъртни случая след употребата на Тейзър това число не е съвсем точно защото някои от случаите са оспорени и има и други фактори които са допринесли за фаталния резултат .
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                  Надявам се поне да го привикат. Но наистина може да се вкарам в някой филм. Подготвила съм се и ако настоява, ще го съдя Колата е зелено металик рено лагуна СА 4585 НК. Опасен, комплексиран, с ясно изявени сексуални проблеми
                  Засега не прибързвам с оръжието, но лудите стават повече с всеки изминал ден. Снощи пак застреляли таксиметров шофьор...
                  Благодаря на всички ви за моралната подкрепа!
                  ПС. Какво е тейзър?
                  Някакви новини?
                  Дадоха ли ти входящ номер и телефонче, на което да проверяваш как (и дали) вървят нещата?
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Съжалявам за случилото се!За всеобщо съжаление тези комплексари ще ги има винаги и по-лошото е че обичат да си го изкарват на по-слаби от тях.Надявам се жалбата да е имала някакъв ефект.
                    sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.

Comment

един такъв великолепник веднъж имаше лошия късмет да отбие сестра ми докато аз карах зад нея.. почна нещо да и вика и излезна от колата и отиде да и скача на стъклото... та аз се намесих...

и така, като си седна по гъз на асфалта и казах на сестра ми да тръгва му теглих една дълга лекция колко е невъзпитано да се кара на сама жена в кола и му предложих услугите на мой приятел психоаналитик ако има желание да сподели проблемите си.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Хаха За съжаление пътувам много и предимно сама, понякога късно вечер... Няма кой да ме пази Не бих спряла на никого, по-скоро ще го премажа. И на катаджиите се замислям дали да спра, като е посред нощ или извън града.
                        Между другото, тейзъра ми хареса като вариант. С изключение на цената Подлежи на още обмисляне...
                        GTV 2.0 TS '95
                        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Не си взимай тейзър.............вземи си спрей (има различни и аз ги обединявам под "спрей").Много по компактен е, а и също върши работа.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

То аман от чикиджии в напреднала възраст, ама вярно по-добри са спрейовете!Тезъра е опасен!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Вместо спрей или заедно с него, не е ли удачна една ОСА или както се казваха ония газовите ключодържатели с 2 или 4 патрона?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Вместо спрей или заедно с него, не е ли удачна една ОСА или както се казваха ония газовите ключодържатели с 2 или 4 патрона?
                                Не са.Вервай ми
                                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                                X