Известие

Collapse
No announcement yet.

Българско кино: "Мисия Лондон"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

отнсно последния ти коментар, не е ли сниман дигитално ? или по-точно , защо не са го снимали дигитално?... не е филм за визия, на който да му трябва блендата на лента
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Не съм гледал филма и нямам право да го храня, но след такава рекламна кампания каквато му удари най-гледаната телевизия у нас, е нормално родните салони да са пълни. Ще го чакам да излезе на 3д
      Този филм няма да излезе на 3D
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Истината е, че филма е що годе добре направен и наистина се позабавлявах! Препоръчвам, който не го е гледал, да поправи грешката.
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Аз го гледах още на 16-ти.
          Добър е филма. Забавен и т.н.
          Единствено ме подразни рекламата на KFC, a също така мисля,че Ернестина Шинова не става за актриса.
          Където и да я гледам все ми е една дървена и не естествена...
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

Все още не съм го гледал, но от това което чувам, повечето отзиви са отрицателни.

Comment

Първоначално публикувано от Naiden777 Покажи съобщение
              Все още не съм го гледал, но от това което чувам, повечето отзиви са отрицателни.
              Така ли, от теб чувам... Аз лоши отзиви почти не съм чул и истината е, че много дрисльовци взеха да се изживяват като филмови критици.... Ама това било така, пък трябвало да не е така...

п.п. Размишлявам си на глас, да не ме разберете погрешно!
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Имам билетче утре за 22:15 та ще видим за какво става въпрос
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  отнсно последния ти коментар, не е ли сниман дигитално ? или по-точно , защо не са го снимали дигитално?... не е филм за визия, на който да му трябва блендата на лента
                  в киното определено си личеше евтината лента. имаше от вертикалните черти като филм от 80-те....
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Арно филмче, разтоварващо едно такова.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Филма е като бяла лястовица, но страда от хроничната болест на филмите ни напоследък.Напоследък- от около 20 години.С редки изключения, но все пак повлияни.
                      За какво става въпрос!
                      Първо от Цибулка насам и Мария Нейкова, няма стойносттна и точна филмова музика.
                      Второ, не знам защо, но ни насаждат, че българина говори главно с възклицания и междуметия от рода на: охохо. ехехе.ебре, убре, хахаха и прочие.
                      явно без тях режисьорите се чувстват безсилни!
                      То като няма какво да кажеш, ревеш като озлочестено муле!
                      Иначе филма е лек и заслужава да се види!
                      Не очаквайте много обаче!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз колега Мордохай и без да съм го гледал, точно това очаквам.За съжаление у нас в киното изненади няма, поне засега.Иначе нямам предубеждения и бих го гледал, но понеже рядко ходя на кино, гледам да е нещо по съществено
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Филма е като бяла лястовица, но страда от хроничната болест на филмите ни напоследък.Напоследък- от около 20 години.С редки изключения, но все пак повлияни.
                          За какво става въпрос!
                          Първо от Цибулка насам и Мария Нейкова, няма стойносттна и точна филмова музика.
                          Второ, не знам защо, но ни насаждат, че българина говори главно с възклицания и междуметия от рода на: охохо. ехехе.ебре, убре, хахаха и прочие.
                          явно без тях режисьорите се чувстват безсилни!
                          То като няма какво да кажеш, ревеш като озлочестено муле!
                          Иначе филма е лек и заслужава да се види!
                          Не очаквайте много обаче!
                          За жалост като се разходя по софийските лунни пейзажи това е речта която чувам

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Аз колега Мордохай и без да съм го гледал, точно това очаквам.За съжаление у нас в киното изненади няма, поне засега.Иначе нямам предубеждения и бих го гледал, но понеже рядко ходя на кино, гледам да е нещо по съществено
                          Ами аз да ви кажа от една-две години всички филми са ми еднотипни, може би само аватар и сблъсака на титаните имаше някакви проблясаци на опити да се излезе от стереотипа.

П.П. Все не ми остава време да го гледам
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

Филма е като бяла лястовица, но страда от хроничната болест на филмите ни напоследък.Напоследък- от около 20 години.
                            Напротив съвсем различен е.... и точно заради това привлича младите хора, стилът на филма е западен. Накъсани сцени, няколко действия паралелно движещи се във времето.

Дейвид Боуи, Секс Пистълс и Блър... вярно, че не е Моцарт да се води 'стойносттна' но е точно попадение в 10-ката!
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                              може би само аватар и сблъсака на титаните имаше някакви проблясаци на опити да се излезе от стереотипа.
                              батко... ако това го наричаш излизане от стереотипа....

не гледаш много кино освен холивуд, нали ?
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                батко... ако това го наричаш излизане от стереотипа....

не гледаш много кино освен холивуд, нали ?
                                Като цяло нямам много време да гледам
                                И като цяло холивуд най-много ми допадат филмите (по-скоро допадаха) и тук-там някой френски или руски ми грабват вниманието.

И явно не се изразих правилно - опитват се да излязат от холивудския стереотип
                                За мен, вече е нещо непознато, да не знам след 10 минута кой с кой ще се "заобича", кой ще умре и т.н. във всички продукции
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X