Известие

Collapse
No announcement yet.

Българско кино: "Мисия Лондон"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами съжалявам, ама тези двата филма са точно ПРЕПОВТАРЯНЕ и затвърждаване на стереотипа - яко екшън и плоска история, окрасена с много захарен памук за очите ....
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      ами съжалявам, ама тези двата филма са точно ПРЕПОВТАРЯНЕ и затвърждаване на стереотипа - яко екшън и плоска история, окрасена с много захарен памук за очите ....
      От тази гледна точка се делят на три типа: интересна история, но скучно направена, тъпа история с много ефекти и тъпа история с тъпи ефекти. В абсолютно всички филми е едно и също както при книгите. Само да не каже някой че няма нищо общо - в общ план започва със запознаване с героите, някаква завръзка и след това развръската и. Вече според историята и ефектите ги разделяме на жанрове и се харесват на различни типове хора. В "Сблъсака на титаните" почти нямаше ефекти спрямо "Аватар", "Трансформерс" и т.н., но на мен ми хареса заради историята и начина й на представяне. Реално и "Пърси Джаксън и крадеца на мълнията" беше със същата насоченост, но тук идва различието - историята много повече ми хареса как е пресъздадена. В общи линии няма смисъл да се спори - разни хора, разни виждания.

Темата я пуснах за да видя хората как приемат филма и дали имаме шанс да започнем да правим и наше кино - все пак имаме много добри актьори (комици).
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

Снощи ходих и гледах филма Абе готин си беше

Та снимах лекичко филма Та който не го е гледал да види част от него та да се зарази и той Ето линк към видеото ми

http://www.youtube.com/watch?v=uYdZPpA88m4

ПП: Някъде след първата минута вече се вижда идеално целия екран
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Снощи ходих и гледах филма Абе готин си беше

Та снимах лекичко филма Та който не го е гледал да види част от него та да се зарази и той Ето линк към видеото ми

http://www.youtube.com/watch?v=uYdZPpA88m4

ПП: Някъде след първата минута вече се вижда идеално целия екран
          По едно време мислех да го гледам, но след като видях тези тотално скучни 8 мин, трябва да ти благодаря, че ми спести 8 лв
          Lexus IS200

Comment

Недоволни винаги ще има.
            Според мен филмът си изпълни задачата.Най-приятно ми е да виждам как в пълните зали хората се забавляват на български филм.
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Снощи го гледах и бих казал ми хареса даже доста - хубаво се посмях и най-вече ми хареса затова, че очаквах по малко. Филмът е хубав, но не мисля, че е готов да впечатлява и извън България....
              Alfa Romeo 147 "Selespeed"
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                По едно време мислех да го гледам, но след като видях тези тотално скучни 8 мин, трябва да ти благодаря, че ми спести 8 лв
                Е ама то това бяха просто ей така снимани 8 мин Някъде по средата на филма, повярвай ми има страхотен смях Даже другата седмица ми се очертава да ходя да го гледам пак и то с удоволствие
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега , аре другия път снимай направо целия на аванта .......... мерси за видеото все пак
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                    Колега , аре другия път снимай направо целия на аванта .......... мерси за видеото все пак
                    Хах няма да ми стигне паметта, иначе във вторник или сряда ми се очертава да го гледам още веднъж Ако намеря цифров фотоапарат може да го снимам целия
                    Но с телефона няма как да стане
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хах няма да ми стигне паметта, иначе във вторник или сряда ми се очертава да го гледам още веднъж Ако намеря цифров фотоапарат може да го снимам целия
                      Но с телефона няма как да стане
                      бе айде бе... кво ще снимаш! нека да отидат и да гледат както правим всички. големи тарикати станаха всички. 8-9лв ли ви се свидят за българското кино????
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        бе айде бе... кво ще снимаш! нека да отидат и да гледат както правим всички. големи тарикати станаха всички. 8-9лв ли ви се свидят за българското кино????
                        във великия град Бургас още не е излязъл в единствената кино зала....
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

във великия град Бургас още не е излязъл в единствената кино зала....
                          Сериозно ли бе???
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Сериозно ли бе???
                            бих искал в този момент да кажа, че се шегувам, но това е реалността...
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

бих искал в този момент да кажа, че се шегувам, но това е реалността...
                              Е баси работата...Това не мога да го повярвам само едно кино ли имате бе и кое е то, че все още го няма филма?
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Специално за н. и м. Филмът е готин, хареса ми
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X