Известие

Collapse
No announcement yet.

За и против задното предаване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    A ти викаш, той се е размазал, защото е със задно, а вие с предното сте оцеляли?!

Или си спрял и си проверил, какви и в какво състояние са му гумите например.
    Това е факт, а дали може да влезе в графата с вицовете, можеш да прецениш сам. Само, че ще трябва да е при тези с черният хумор
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      При така поставените входни параметри в уравнението, решението му води единозначно до извода, че БМВ-то се е размазало, защото е със задно, кво да се прави. Явно нещо липсва в условието.
      Е това е ясно, и както личи от предното ми мнение, аз залагам, че липсващото в уравнението са 10 годишни галоши с 1-2мм грайфер.

RPWWD, да се твърди, че при равни еднакви условия и очевидно не някаква екстремна скорост, която да предполага извънземни шофьорски умения, едната кола се е размазала, защото е със задно, ми се струва несериозно.
      Не подлагам казаното от теб на съмнение за ситуацията, просто няма как да знаем, каква е причината да направи от гората полянка, но съм сигурен, че виновникът не е само и единствено задното предаване на ВMW-то.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Е това е ясно, и както личи от предното ми мнение, аз залагам, че липсващото в уравнението са 10 годишни галоши с 1-2мм грайфер.

Да се твърди, че при равни еднакви условия и очевидно не някаква екстремна скорост, която да предполага извънземни шофьорски умения, едната кола се е размазала, защото е със задно, ми се струва несериозно.
        Ааа, моля, моля, тук не става въпрос за 7-цата от филма "Транспортер 1", на 12 години и карана от някой квартален пишльо, а за доскоро актуалната такава с грозната задница, с лентичка на номера "Камор Ауто" и карана от сериозен и костюмиран "бизнесмен"
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Ааа, моля, моля, тук не става въпрос за 7-цата от филма "Транспортер 1", на 12 години и карана от някой квартален пишльо, а за доскоро актуалната такава с грозната задница, с лентичка на номера "Камор Ауто" и карана от сериозен и костюмиран "бизнесмен"
          В такъв случай, тезата ти за задното изглежда още по-неправдоподобна, като се имат предвид амнайсетте хиляди трибуквени екстри, които спомагат да се държи тази кола в пътя при всякакви, дори и екстремни условия.

Аз по-скоро съм склонен да заложа на това, че мацката на бизнесмена е проявила малко повече от необходимия талант при извършването на определени орални дейности, вследствие на което, бизнесменът е врътнал рязко волана в грешната посока, отколкото да обвинявам задното предаване на автомобила за последвалия инцидент!
          Last edited by Fear; d.m.y г., 15:14.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            При така поставените входни параметри в уравнението, решението му води единозначно до извода, че БМВ-то се е размазало, защото е със задно, кво да се прави. Явно нещо липсва в условието.
            В условието най-вероятно влиза липса на включен DSC или ASC при бавареца. За пример 528-цата която карам в момента с включен ASC не можеш я мръднеш от пътя... нищо, че е 193 к.с. със задно.
            BMW E39 528i

Comment

• Що бе, човека може да е решил да се прави на майстор и да е изключил DSC-то Както и да е, тези коли не са за ежедневна употреба нищо, че понякога е забавно с тях.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Що бе, човека може да е решил да се прави на майстор и да е изключил DSC-то Както и да е, тези коли не са за ежедневна употреба нищо, че понякога е забавно с тях.
                Те точно такива майстори ги гледаме в новините.
                BMW E39 528i

Comment

Що бе, човека може да е решил да се прави на майстор и да е изключил DSC-то Както и да е, тези коли не са за ежедневна употреба нищо, че понякога е забавно с тях.
                  Как да не са за ежедневна употреба. Разбирам да си говорим за "Ламбоджини" или "Пагани Зонда", това не са автомобили за всеки ден. Но за БМВ 7-ца, тя е проектирана, за да се използва постоянно, да бъде конфортна и сигурна...
                  П.С. Според вас колега атомобили като "Мерцедес" и "БМВ" са само неделни разходки до близката писта.
                  Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение
                    Как да не са за ежедневна употреба. Разбирам да си говорим за "Ламбоджини" или "Пагани Зонда", това не са автомобили за всеки ден. Но за БМВ 7-ца, тя е проектирана, за да се използва постоянно, да бъде конфортна и сигурна...
                    П.С. Според вас колега атомобили като "Мерцедес" и "БМВ" са само неделни разходки до близката писта.
                    Може и през седмицата, стига да не те хване сняг на АМ Тракия на път към Калояново и да пълзиш с 40 км/ч на аварийни светлини в аварийната лента заедно със себеподобните возила

п.п. Виждал съм това явление много пъти и съм убеден, че и вие сте го виждали колега
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• E вие го изкарахте това БМВ по зле от Лада 21051 бре
                      Онова долу в подписа ми бившето се караше съвсем спокойно със задното при все твърде леката задница... само читави гуми си му трябваха.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Онова долу в подписа ми бившето се караше съвсем спокойно със задното при все твърде леката задница... само читави гуми си му трябваха.
                        Читави и много по-тесни, както и торба цимент в багажника, всички сме карали лади и жигули все пак Ма тва е руска машина, пък ония в Германия си нямат зима като при братушките
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• БМВ само за Африка ги правят викаш
                          Гуми и/или шофьор... това му е бил кусура на немеца, не предаването, 156 пък ако е с недотавни гуми какво е приключение ако знаеш

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз по-скоро съм склонен да заложа на това, че мацката на бизнесмена е проявила малко повече от необходимия талант при извършването на определени орални дейности, вследствие на което, бизнесменът е врътнал рязко волана в грешната посока, отколкото да обвинявам задното предаване на автомобила за последвалия инцидент!
                            За сега това е най-вероятната причина за излитането на БМВ-то, всичко друго са празни приказки...бла-бла...

Comment

• Три зими вече нямам никакъв проблем с вагончето. Копае като трактор (то си е, де)

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              За сега това е най-вероятната причина за излитането на БМВ-то, всичко друго са празни приказки...бла-бла...
                              Възможно е, не обърнах внимание дали имаше още някой в колата, но трябва да е била доста добра тая девойка за да предизвика такъв сакатлък
                              ма вие в Бургаско нямате зима, бе там може и със скутерчета да бръмчите
                              Last edited by RPWWD; d.m.y г., 18:50.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• На вагончето му по-тежичко дупето... седана на недотавни гуми зимата забравя на къде е тръгнал.
                                Ама то така докато не се напати човек... прибирахме се с 40 и ние, щото повярвах, че гумите били читави... и си припомнях защо не харесвах москвичи... щото все трябваше да се обира луфт

Comment

Working...
                                X