Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сега ще ви кажа, защо не изневерявам на жена ми!
    Щото всичко правиме заедно, но всеки има своята свобода, в неделя сама ме праща и ми напомня за сбирките ни, а аз не я спирам от женските и партита.Може да е дама, а може и да коси с косата, не по зле от мене.Имам и доказателства!
    Какво правиме в кревата си е наша работа, ама явно ми харесва! Все пак мъжа е тоя, който предразполага жената и както си постеле, така и ще се търкаля!
    Признавам, че е по-умна от мене.
    Просто се допълваме!
    Дори преди две години и казах, че я обичам!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Пол Нюман на въпрос- изневерявал ли е на жена си, отговаря:
      -Защо, като имам в къщи пържола да ям хамбургер навън- доста умна приказка
      Ама трябва да хапнеш достатъчно хамбургери, за да разбереш вкуса на пържолата, па някои си го карат на сандвичи цял живот
      Last edited by fred; d.m.y г., 23:07.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Неведоми са пътищата божи
        Last edited by dimo; d.m.y г., 10:23.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Пол Нюман на въпрос- изневерявал ли е на жена си, отговаря:
          -Защо, като имам в къщи пържола да ям хамбургер навън- доста умна приказка
          Ама трябва да хапнеш достатъчно хамбургери, за да разбереш вкуса на пържолата, па някои си го карат на сандвичи цял живот
          А защо да не е обратното- хамбургера да е вкъщи, пържолата навън и той се е чудил как да се измъкне от ситуацията. А ако не е опитвал хамбургера от къде знае, че е по- гаден от пържолата?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            А ако не е опитвал хамбургера от къде знае, че е по- гаден от пържолата?
            Предполага се че човекът е опитвал хамбургер, и други
            "бързи закуски". Преценил е че иска да си има вкъщи пържолка и ... така. А и защо трябва да опитваш нещо за което всички казват че не струва.
            Интересното е че "твари" като гарваните , с доста дълъг живот са моногамни.
            При човеците (средна продължителност на живота) има моногамни и полигамни екземпляри. Въпрос на ПРАВИЛЕН личен избор е с кого да си.
            Любов, омраза, вярност, изневяра ......
            Всички цветове на тАлАвизорът се получават от комбинацията на само 3 цвята, защо пак - рамки,.. догми.. ?
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              А защо да не е обратното- хамбургера да е вкъщи, пържолата навън и той се е чудил как да се измъкне от ситуацията. А ако не е опитвал хамбургера от къде знае, че е по- гаден от пържолата?
              E принципно е възможно, ама за чий ти е ежедневно хамбургер в къщи?

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
              Неведоми са пътищата божи
              Мда, така е
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                E принципно е възможно, ама за чий ти е ежедневно хамбургер в къщи?

....
                Бе то като се позамислиш в тази насока и пържолата втръсва.... Та нЕкой хамбургер за разнообразие - нищо, че е вреден....
                Да не казвам пак, че всичко това е ЛИЧЕН ИЗБОР!

Аааа сега се замислям, че мормоните и разни други даже си имат поняколко пържолки - кеф ти пилшеко, кеф ти агнешко и прочие (да не говорим за разни султани със собствени ресторанти)
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Нещо го усуквате и след мезето, май пак за пукницата ще се сетите
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Бе не исках да го казвам направо, ама.... ай наздраве!
                    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      Бе то като се позамислиш в тази насока и пържолата втръсва.... Та нЕкой хамбургер за разнообразие - нищо, че е вреден....
                      Да не казвам пак, че всичко това е ЛИЧЕН ИЗБОР!

Аааа сега се замислям, че мормоните и разни други даже си имат поняколко пържолки - кеф ти пилшеко, кеф ти агнешко и прочие (да не говорим за разни султани със собствени ресторанти)
                      Ей, аман от тая консумативно-потребителска нагласа към всичко
                      Ама не всичко що хвърчи се яде
                      А и гъделичкане в областта на корема има не само при чувство на глад

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

е все пак да не забравяме че на мъжете любовта ни минава през стомаха. Аз като съм гладен не мисля за нищо друго освен за храна и тогава жената наистина ми прилича на пържолка ама както каза колегата ха наздраве, да хапнем да пийнем пък тогава можем да говорим за любов и за
                        а по темата винаги съм си мислел, че трябва да намера по-добра жена от моята, жена която да ми пасва повече, да ме кара да се чувствам по-добре за да се вгледам в нея и евентуално да има нещо, но тъй като моята жена е "злато" и я обичам толкова много че в събота сутринта съм способен да стоя при нея и да бездействам вместо да отида да си почистя Алфата и да си се помотам мъничко с нея, както правя по прицип всяка събота сутрин. Затова съответно и тя ме обича и оценява всичките тези неща. ако говорим за любов, да определено тук я има и то не в малко количество. е незнам може би трябва да съм пълен глупак за да мисля за изневери и т.н.
                        Не ме разбирайте погрешно, не казвам че само това е любовта - тя да се съобразява с мен или аз с нея постоянно, но да и това е част от нея
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                          Ей, аман от тая консумативно-потребителска нагласа към всичко
                          Ама не всичко що хвърчи се яде
                          А и гъделичкане в областта на корема има не само при чувство на глад
                          Абе нали сме в чат раздела, та се опитвам да се правя на интересен... пък и фред каза за пържоли разни работи...
                          Аааа и се сетих за един виц (нецензурен), като спомена за корема, 'гъделичкането' не от глад е за по-сериозно обсъждане, друга тема
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                            ...Аааа и се сетих за един виц (нецензурен), като спомена за корема, 'гъделичкането' не от глад е за по-сериозно обсъждане, друга тема
                            Така, така... А и в зависимост от външната или вътрешната страна на корема
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Това "много пъти" ли означава?
                                Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                                Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                                "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                                When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Working...
                                X