If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А с мъжката муха е съвсем истински въпрос на един даскал от средното ми образование (въъййй, отдавна беше); та на преположението 'мух' (което един ученик казва) съответно следва галеното 'мухльо', отправено по адрес на ученика/отговарящия...
Абе Вики, я кажи като го познаваш, що мъжката пчИла не се казва 'пчел' а търтей?
пс: Все се надявах някой да ми каже какво е съч /мъжка съчка/, ма явно не само аз не знам...
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
А сега де... шах с пешката... След кратка ретроспекция на творчеството на въпросната личност, в това ексклузивно видео ми направи впечатление наличието на хуманоид от женски пол.... странно нали?
А сега де... шах с пешката... След кратка ретроспекция на творчеството на въпросната личност, в това ексклузивно видео ми направи впечатление наличието на хуманоид от женски пол.... странно нали?
Е че какво значение е пола?
Аз все си мисля, че музиката е безполова
Това с динята го разбрах.Не разбрах накрая той ли я гонеше, или тя бягаше от него!?
Хахахха, е ти пък искаш да разбереш всяка подробност
Важното е екшън да става и да има движение нон-стоп
Пък кой кого гонил и кой от кого бягал, тва са несъществени подробности..........гонила ме малеее
Това с динята го разбрах.Не разбрах накрая той ли я гонеше, или тя бягаше от него!?
Ай ся де, вълка ли гонеше мацката(или каквото е там) и Деянчо или вълка и мацката гонят Деянчо...истината е някъде там .... ах, ох, ух, ще се побъркам...
Comment