Известие

Collapse
No announcement yet.

Съчки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
    А я ся да ви питам и друго: как се казва на мъжка муха?
    (отговора по-късно)..
    А как се казва на момиче от Обеля?
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      А как се казва на момиче от Обеля?

мммии 'обелка'?!?

А с мъжката муха е съвсем истински въпрос на един даскал от средното ми образование (въъййй, отдавна беше); та на преположението 'мух' (което един ученик казва) съответно следва галеното 'мухльо', отправено по адрес на ученика/отговарящия...

Абе Вики, я кажи като го познаваш, що мъжката пчИла не се казва 'пчел' а търтей?

пс: Все се надявах някой да ми каже какво е съч /мъжка съчка/, ма явно не само аз не знам...
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

• ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО!!!!!!!!ПРИМОЦИЯ!!!!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=dfwSCAFtSsc
        sigpic

Comment

• ПОКЛОН! Пред такъви артисти и стожери на културата на сегашната ера!
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• Тоя ебаси пе***а, ама радва яко. Ненормалник но веселяк
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
              ]
              Абе Вики, я кажи като го познаваш, що мъжката пчИла не се казва 'пчел' а търтей?
              Тя мъжката пчела си е пчел бе, женския търтей просто е трътка...
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Тоя ебаси пе***а, ама радва яко. Ненормалник но веселяк
                Точно такъв го намирам и аз
                Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                ПОКЛОН! Пред такъви артисти и стожери на културата на сегашната ера!
                Смаяна съм, чудя се дали да се смея или да плача, но преобладаващото чувство е позитивното.
                Честно казано, размазах се от смехх

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• А сега де... шах с пешката... След кратка ретроспекция на творчеството на въпросната личност, в това ексклузивно видео ми направи впечатление наличието на хуманоид от женски пол.... странно нали?
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    А сега де... шах с пешката... След кратка ретроспекция на творчеството на въпросната личност, в това ексклузивно видео ми направи впечатление наличието на хуманоид от женски пол.... странно нали?
                    Е че какво значение е пола?
                    Аз все си мисля, че музиката е безполова

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

• Това с динята го разбрах.Не разбрах накрая той ли я гонеше, или тя бягаше от него!?
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                        Е че какво значение е пола?
                        Аз все си мисля, че музиката е безполова
                        Да оставим божествената музика на страна... По-скоро очаквах да видя някакъв младеж на мястото на девойката...
                        www.t-auto.bg

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Да оставим божествената музика на страна... По-скоро очаквах да видя някакъв младеж на мястото на девойката...
                          Ама нейсе, имаше и девойка Надявам се да не е травестит
                          Тоест, загадката продължава

---------- Post added at 01:51 ---------- Previous post was at 01:46 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Това с динята го разбрах.Не разбрах накрая той ли я гонеше, или тя бягаше от него!?
                          Хахахха, е ти пък искаш да разбереш всяка подробност
                          Важното е екшън да става и да има движение нон-стоп
                          Пък кой кого гонил и кой от кого бягал, тва са несъществени подробности..........гонила ме малеее

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Точно такъв го намирам и аз

Смаяна съм, чудя се дали да се смея или да плача, но преобладаващото чувство е позитивното.
                            Честно казано, размазах се от смехх
                            Яко простотийка, ама все пак е весело, трябва да има и такива (иначе как ще изпишем толкоз глупости). И аз много се смях!

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                            Това с динята го разбрах.Не разбрах накрая той ли я гонеше, или тя бягаше от него!?
                            Имам предположение: тя бяга към дините, а той я гони, щото оня резен е бил мнооо сладък...и иска още (диня).
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                              Ай ся де, вълка ли гонеше мацката(или каквото е там) и Деянчо или вълка и мацката гонят Деянчо...истината е някъде там .... ах, ох, ух, ще се побъркам...
                              www.t-auto.bg

Comment

• Даа, по този повод бих припомнил парчето на Хиподил отпреди 10 години "Хора от народа" - та там се пееше "щото днеска е на мода педерастката порода!"
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X