Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    Незнам колеги защо веднага почнахте да плюете чалгарите от един случей.Значи аз незнам тука някой да плюе рокаджиите.Такаче ако обичате прекратете всякакви конфликти от типа кой какъв тип музика слуша.Както има чалгари простаци,така има и повече метали простаци както се споменава по-горе в постовете.Нетрябва да се съди от един случей за всички хора.
    Никой не плюе чалгарите генеранлно в конкретния случай.Плюя по хората, които ми развалят спокойствието и почивката с простотия....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Никой не плюе чалгарите генеранлно в конкретния случай.Плюя по хората, които ми развалят спокойствието и почивката с простотия....
      Колега,алфист аз мисля че ако са ти развалили спокойствието с нещо от този род поп-фолк си вечерял с Бога. Представи си на стадиона до вас да се вихри ей това чудо на изкуството.Тогова според мен ще си вечерял с /дявола/. Това е моето виждане по темата,сложете ме в коя и да е категория на интелигентност според Вас.
      хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
      Regata 100s /88г

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
        Колега,алфист аз мисля че ако са ти развалили спокойствието с нещо от този род поп-фолк си вечерял с Бога. Представи си на стадиона до вас да се вихри ей това чудо на изкуството.Тогова според мен ще си вечерял с /дявола/. Това е моето виждане по темата,сложете ме в коя и да е категория на интелигентност според Вас.
        Колега, аз споделих с какъв род песни ме "забавлявха" ...съжалявам, ама турбо фолк и ретро чалга или както там е термина не търпя...особено когато се налага да си ги слушам вкъщи, без да искам....

Честно казано имам доста широкоспектърен вкус за музика, но еднакво неприятни са ми и двете песни горе...съжалявам.

Както и да е, темата се изроди в кое е по-гадно: чалгата или разни викащи изроди...и двете са отвратителни...
        Last edited by Satanism; d.m.y г., 12:33.
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Както бях писала в една друга тема-чалгата не е проява на лош вкус, а на липса на такъв.
          А както в чалгата, така и във всички други стилове музика-било рок, рап, рейв, денс, транс, хаус и т.н и т.н е пълно с бездарници, от които освен да произлезе някоя леко вкисната бозичка, друго не може да се очаква.
          Има стойностна музика обаче във всички стилове и лично аз на нея и обръщам специално внимание, без обаче да я натрапвам на който и да било, защото ми е ясно, че различните хора имат различни предпочитания.
          Та точно за това е темата-не кой каква музика слуша, а начина по който избруталява над останалите чрез нея и понеже сред почитателите на чалгата това е по-често срещано явление, за това и тя се спряга в повечко.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Да слушаш чалга е простотия, защото чалгата е проста музика.Това означава, че човек, който се кефи на този тип музика не е опознал музиката, като жанр и няма за що да се муси и претендира, че го критикуват.Никога, без значение не бих се кефил на елементаризма, не че не харесвам някоя друга песен, но ката цяло от 1000 часа музика, записана, имам около 10 минути чалга.Аз съм от по старото поколение и си купувам и записвам малко неща.Да се кефиш на разни патки и елементарни ритми си е обида даже
            То същото важи и за много други действия, които у нас са масова практика, ама това е, както казвам друга тема
            Бате, ти май не си се заслущвал в текстове на Рамщайн или на коя да е група или певец. Не ми се занимава да превеждам иначе бих ти превел една тяхна песен да видиш за каква простотия става въпрос.
            Ама айде да защитя тезата си, че чалгата е като девственица на фона на западната музика, ще преведа един куплет на Рамщайн и то не от най- бруталните:

Прекалено голям, прекалено малък
            в крайна сметка размерът няма значение
            (на немски същото)
            Мерцедес Бенц и магистрала,
            сам да караш в чужбина
            пътуване, пътуване, удоволствие от карането
            искам само наслада, не да се влюбвам,

Само малко, само малко кучко,

Ти имаш пу..ка
            аз имам к..р
            така че какъв е проблемът
            нека го направим бързо
            вземи ме преди да е станало късно
            животът е кратък
            вземи ме не виждаш ли
            не мога да (нещо си) в Германия

Чесно ви казвам- да ви таковам и в интелектуалците
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Бате, ти май не си се заслущвал в текстове на Рамщайн или на коя да е група или певец. Не ми се занимава да превеждам иначе бих ти превел една тяхна песен да видиш за каква простотия става въпрос.
              Ама айде да защитя тезата си, че чалгата е като девственица на фона на западната музика, ще преведа един куплет на Рамщайн и то не от най- бруталните:

.................
              Чесно ви казвам- да ви таковам и в интелектуалците
              Е ти намери точно какъв пример да дадеш с Рамщайн, които много ясно показаха, че не се различават от чалга гилдията, не случайно се озоваха не къде, а именно в чалга клуб.
              Така че, примера ти е неподходящ

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

[QUOTE=Mind_Control;732159]Бате, ти май не си се заслущвал в текстове на Рамщайн или на коя да е група или певец. Не ми се занимава да превеждам иначе бих ти превел една тяхна песен да видиш за каква простотия става въпрос.
                Колега ето за такава
                Regata 100s /88г

Comment

Пак ще се повторя, потретя или почетвъртя, защото явно има неразбрали.
                  Никой не се занимава с това каква музика слушате, това си е ваша работа.
                  Слушайте си чалги, малги, каквото си щете-щом ви кефи!
                  Но проблема е в това, че вашия кеф много често е на цената на голямо количество избити нервни клетки, която плащаме ние.
                  Така, че молбата на колегата, както и на всички останали, които не понасят чалгата(в това число и аз) е :
                  Много ви моля, съобразявайте се с това!

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    Е ти намери точно какъв пример да дадеш с Рамщайн, които много ясно показаха, че не се различават от чалга гилдията, не случайно се озоваха не къде, а именно в чалга клуб.
                    Така че, примера ти е неподходящ
                    Е ти еба майката на всички метъли туко що, ха ха. И направи на пух и прах тезата на всички противници на чалгата. Явно всички слушат чалга, но незнам защо ги е срам да си признаят, ха ха.
                    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 14:44.
                    Lexus IS200

Comment

Но проблема е в това, че вашия кеф много често е на цената на голямо количество избити нервни клетки, която плащаме ние.
                      Така, че молбата на колегата, както и на всички останали, които не понасят чалгата(в това число и аз) е :
                      Колежке,алфист значи вие /рокаджиите и метълите/имате нерви,а ние които не обичаме такива "ритми" трябва да нямаме нерви при следния момент от едно ежедневие---Аз отивам със синът ми които е на 5г. в парка да поседнем и вървейки по алеята виждаме група младежи с развързани кубинки,пластмасови бири слушащи твърд рок или метъл.Какво да кажа на детето си? Какви са тия? Въпроса ми към теб е защото си преподавател в реномирано училище.
                      Regata 100s /88г

Comment

Аз пък да ви кажа, че ако ще да е и чалга или черно, като ми я надуят тая боза в 0230h през нощта - все едно, вадя пушката и чакам някой да ми седне в оптиката ...
                        Иначе - на всеки 20 случая на ненормално силна музика по кое да е време на денонощието, 15-16 са гнусна чалга (ма от най-грозната), 1-2 са некво скапано черно, и последния 1 случай ще да е некво техно ... Прост факт, многократно доказан.
                        Така че ... ще ви замоля да спрете с тоя bullshit вече, и да си слушкате ши.аната помия вкъщи, и то тихо, защото понякога се случва ето това ...
                        Колкото по страничната тема - можете да изгледате пък ето това - написаното е вярно, макар да не се съгласявам с последното заключение ...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ама чакай малко сега, то ти изкара, че метълите не слушат високо музика и не куфеят

знам, че не си такава, но това което казаш звучи като двоен стандарт
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                            Колежке,алфист значи вие /рокаджиите и метълите/имате нерви,а ние които не обичаме такива "ритми" трябва да нямаме нерви при следния момент от едно ежедневие---Аз отивам със синът ми които е на 5г. в парка да поседнем и вървейки по алеята виждаме група младежи с развързани кубинки,пластмасови бири слушащи твърд рок или метъл.Какво да кажа на детето си? Какви са тия? Въпроса ми към теб е защото си преподавател в реномирано училище.
                            А аз какво да обясня на детето, като види в парка група полуголи пияни к..ви, дето си тръскат месата на нек'ъв кючек ???
                            Преди време ходихме на едно чудесно място в Троянския балкан. Красиво място, но за съжаление ос.ано от пияни типове, гледащи ни тъпо и подозрително на фона на любимата си чалгица ... Аз, като фен на твърдата музика, като отида на такова място искам да се насладя на спокойствието и звуците на природата. Не искам да гледам кючеци, свинщина от опаковки на кебапчета и други ла.на ... И доколкото знам, не съм единствения с това мислене !
                            Айде да не започваме с преброяването кое къде и колко ... че е страшно просто!

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                            ама чакай малко сега, то ти изкара, че метълите не слушат високо музика и не куфеят
                            Куфеят си ... но виж какво съм написал над твоя пост ...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

знам, че не си такава, но това което казаш звучи като двоен стандарт
                              Не, звучи като двоен стандарт.
                              В предните ми постове споменах, че идиоти има вскяви(без значение каква музика подхранва идиотската им атмосфера-било метъл, чалга, техно и т.н).
                              Но по-голямата вероятност да ти надуят главата по брутален начин с някаква музика е именно в ръцете на чалгата и нейните подръжници.
                              Съотношението е 20 към 1.
                              Не че защитавам метъла, просто такива са фактите.
                              Чалгата дебне отвсякъде, почти няма отърване.
                              И аз, живеейки в най-голямото гето на Балканския полуостров, не бих могла да се справя с циганите, като им направя забележка да не ми надуват главата с тяхната музика(на която има доста фенове в нашия форум), то мисля че колегите поне са достатъчно възпитани и интелигентни, че поне те да се съобразяват от време на време.
                              Защото чалгата може да е масова, но не на 100 % и има доста хора, които не я понасят и им действа зле на нервната система и не само.
                              Стандартът е един и нещата са доста по-прости, отколкото изглеждат Стоянчо

Comment

Който твърди, че метъла е по- стойностна музика от чалгата е в голяма грешка. Това е простата истина. Друго няма какво да се коментира. Дадох ви и пример с текст от песен, ако искате мога да извадя още текстове на метълски песни на известни групи и да сравняваме с чалга текстовете.

От тук натам- ясно е че никой не обича да го буди каквато и да е музика в 2 часа. Аз да чукам на дърво в нашия квартал нито метъли има да дънят музка, нито чалгари.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X