If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- света е голям и широк... един ден ще опреш до чалгар и друга песен ще запееш
благодаря за офертата, много мило но си имам приятелка
дам, пиша един пост за вино и рефрешвам тук колкото да има с кой да се заям.
Ясно.
Аз съм дотук с твоята особа, вече всичко ми е ясно.
За щастие, няма вероятност да опра до чалгар, което подсказва, че не бих и опрял до теб или подобни на теб, за което съм искрено благодарен.
Продължавай да чукаш красиви жени и да мислиш, че си върха на еволюцията.
Лека вечер.
Абе къде има останали пеичици да ходя да им побая ?
Къде и кога ще е срещата ?
Няма да се къпя 2 седмици преди нея, че да го докарам на вид както си му е реда
Явно аз съм най-големия балък защото не слушам нито чалга нито метъл и пиша в тая тема... айде наздраве и това ще ми е за урок да не пиша в теми дето е почнала караница за неща дето не ме вълнуват особено, а просто искам хората да не са коне с капаци да не гледат само в една точка...
Със здраве и за доказателството че с повечето хора тук просто харесваме еднаква марка и масата в България като цяло е коне с капаци независимо дали е рапър, метал или чалгар и вижда и чува/чете само това което му е изгодно.
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
ами не мисля, че е вярно.... и не мисля, че са изключения.... първо защото познавам много красиви и умни жени които слушат чалга, но не се вписват в горното "курви, долни чалгаджийки и мръсни селянки", също така и аз чукам красиви жени, а не съм нито мутра, корумпиран политик или сводник
1. Всички курви, долни чалгаджийки и мръсни селянки твърдят, че са красиви и умни жени и най-мразят курви, долни чалгаджийки и мръсни селянки.
2. Да се хвалиш на всеослушание кого чукаш е най-добрият признак за комплексарщина.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Че ти без друго се къпеш само когато вали
Местя ви в чата щото очевадно нещата отиват на там
Ей, ама хайде да е поне след месец, че аз това тримесечие вече се къпах и няма да съм в тон с останалите...
Явно аз съм най-големия балък защото не слушам нито чалга нито метъл и пиша в тая тема... айде наздраве и това ще ми е за урок да не пиша в теми дето е почнала караница за неща дето не ме вълнуват особено, а просто искам хората да не са коне с капаци да не гледат само в една точка...
Със здраве и за доказателството че с повечето хора тук просто харесваме еднаква марка и масата в България като цяло е коне с капаци независимо дали е рапър, метал или чалгар и вижда и чува/чете само това което му е изгодно.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Колеги,понеже аз съм един от потстекателите в този безсмислен спор,ви предлагам да изпушим лулата на мира като чуем една истински БЪЛГАРСКА песен и да не забравяме че сме се събрали в този форум защото преди всичко сме БЪЛГАРСКИ АЛФИСТИ,независимо от това кой какъв музикален стил слуша !!!
Гледам повечето сте от София, така че ваша е честа да определите мястото за срещата, ама гледайте да има непотрошени поне няколко пейки наоколо )
На мен почивните дни са ми удобни, хайде и другите метълисти да кажат
И всички неметални да се чувстват поканени-ние черпим в знак на помирение
айде банда малко РАММ ... най-якото изпъление от концертите на 'семейните ценности 1998'... шоуто за което Тил бе затворен в ареста )) Buck Dich специален поздрав за момчето което внимателно ми чете постовете )))))))
Comment