Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що съм длъжен.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениея се погледни какви глупости пишеш по различните теми, а да не говорим за правописа и словореда ти...
на мен ми разправяш, че не са ми ясни понятията.Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:25.
Comment
-
Понякога се чудя как може да съществуват толкова гръмогласно брутални кифли .В съседния апартамент има някакъв купон и музиката едва се долавя ,но постоянно се чува кряскащия глас на някаква пикла.Всяка нейна дума ми влиза в мозъка и едва се сдържам да не нахлуя у тях....
Що съм длъжен.....Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Ходи и съобщи, че е 12 часа и си лягаш...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПиклата ако е руса й дай телефона ми и обещавам временно да млъкне))
Посещението ми имаше ефект за има няма 15 минути.
Моите уши ли са чувствителни или за стадото "съобразителност" е чуждица срещана в дебелите книги.
Не ме разбирайте погрешно и аз обичам да се забавлявам,вярно че не ми се е случвало скоро в Понеделник,ама все пак съм на мнение ,че има по-подходящи местаAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Е, значи опцията е да разходиш някой патрулка. Това обикновено върши работа. Като не става с думи, става с действия. По принцип, на простите хора, като им обясняваш не върши работа - смятат те за идиот. С такива трябва с по-решителни и груби действия да се разправяш. Имаше една селяндурка под нас, която имаше мноого якия навик да си тупа килими, пътеки и всичко което има у тях на балкона - хвърля килима на простора и бой с тупалката. Мисля, че няма смисъл да казвам каква пушилка се качваше вкъщи. Няколко пъти й правих забележка (съвсем човешки) и тя ми отговаряше "ми прости сме си", което е много вярно твърдение, но не ми помагаше. Така няколко пъти, докато един ден докато тупаше килима си на балкона не й хвърлих цялата торбичка от прахосмукачката върху главата. Тъпата крава се опита и да ми се кара - но и отговорих с "ми прости сме си". От тогава не е тупала.Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 00:57.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Моето меню за днес...пиянки.....
Едната вика "кво ти става Роси?", другата- "остави ме, ще те пречукам" и
"искам да си ходя"....само да не ми повърнат на колата....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЕ значи опцията е да разходиш някой патрулка. Това обикновено върши работа. Като не става с думи става с действия. По принцип на простите хора, като им обясняваш не върши работа - смятат те за идиот. С такива трябва с по-решителни и груби действия да се разправяш. Имаше една селяндурка под нас, която имаше мноого якия навик да си тупа килими, пътеки и всичко което има у тях на балкона - хвърля килима на простора и бой с тупалката. Мисля, че няма смисъл да казвам каква пушилка се качваше вкъщи. Няколко пъти й правих забележка (съвсем човешки) и тя ми отговаряше "ми прости сме си", което е много вярно твърдение, но не ми помагаше. Така няколко пъти, докато един ден докато тупаше килима си на балкона не й хвърлих цялата торбичка от прахосмукачката върху главата. Тъпата крава се опита и да ми се кара - но и отговорих с "ми прости сме си". От тогава не е тупала.
Обаче най-лесното е да извикам патрулка,лекуваш симптомите ама простотията остава.За съжаление напоследък обществото ни мутира във всевъзможни форми и това е най-притеснителното.
Бавно и успешно ни приспиват и филмират с всевъзможни филмови "бестселъри" тип американски чеп 8.
Подражаваме на несъществуващи персонажи и си мислим че простотията и селянията ни правят Куул.Забравяме че сме хора,забравяме да си помагаме и като цяло сме много печени и готини докато не дойде време да ни вдигнат данъците или да вкарат някоя нова Лайнетка.
Тогава сме по ниски и от тревата,защото "нищо не можем да направим" , а пък и нали съседа кара по смотана кола,майната му.
Впуснах се в излишни драми ,което доказва още една черта-->много говорим ама нищо не правим.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЯ по спокойно бе младеж, глупостите са от твоя страна и хайде да не се обиждаме. Като за начало бих ти казал че изреченията започват с главни букви. За словореда, си погледни последния пост и ще разбереш каква главоблъсканица си изтипосал.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениезагубена кауза
Ако се беше замислил малко, щеше да разбереш какво имам предвид.
И колко пъти да ви моля, когато оставяте негативна оценка за някой пост, поне имайте доблестта да си напишете никнейма, ама ядец.
Чакай ти доблест от някого, който е фен на чалгата...Last edited by Fear; d.m.y г., 14:37.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеТова е много смислено, няма що...
Ако се беше замислил малко, щеше да разбереш какво имам предвид.
И колко пъти да ви моля, когато оставяте негативна оценка за някой пост, поне имайте доблестта да си напишете никнейма, ама ядец.
Чакай ти доблест от някого, който е фен на чалгата...
освен това НЕ СЪМ ФЕН НА ЧАЛГАТА !
а негативни оценки не оставям на никой, никога, та явно си се объркалsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеВ такъв случай се извинявам, но държа на останалата част от поста си.
1. не съм фен на чалгата
2. не съм гласувал негативно за твой пост
3. уж беше съгласен с мен, а сега изведнъж не си
4. въобще, убягва ми смисълът на целия ти пост...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment