Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    модел на поведение, а ти ми говориш за свобода на избор

абе я се стегни

май много време вече си извън БГ и ти се губи смисъла на думите
    Няма какво да се стягам. На теб явно понятията не ти са ясни.

Comment

• я се погледни какви глупости пишеш по различните теми, а да не говорим за правописа и словореда ти...

на мен ми разправяш, че не са ми ясни понятията.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

я се погледни какви глупости пишеш по различните теми, а да не говорим за правописа и словореда ти...

на мен ми разправяш, че не са ми ясни понятията.
        Я по спокойно бе младеж, глупостите са от твоя страна и хайде да не се обиждаме. Като за начало бих ти казал че изреченията започват с главни букви. За словореда, си погледни последния пост и ще разбереш каква главоблъсканица си изтипосал.
        Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:25.

Comment

• Понякога се чудя как може да съществуват толкова гръмогласно брутални кифли .В съседния апартамент има някакъв купон и музиката едва се долавя ,но постоянно се чува кряскащия глас на някаква пикла.Всяка нейна дума ми влиза в мозъка и едва се сдържам да не нахлуя у тях....
          Що съм длъжен.....
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Ходи и съобщи, че е 12 часа и си лягаш...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Пиклата ако е руса й дай телефона ми и обещавам временно да млъкне ))
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Пиклата ако е руса й дай телефона ми и обещавам временно да млъкне ))
                Абе оказа се руса дойна крава.Давай номера да и го набия..... у вимето

Посещението ми имаше ефект за има няма 15 минути.
                Моите уши ли са чувствителни или за стадото "съобразителност" е чуждица срещана в дебелите книги.

Не ме разбирайте погрешно и аз обичам да се забавлявам,вярно че не ми се е случвало скоро в Понеделник,ама все пак съм на мнение ,че има по-подходящи места

Comment

• Е, значи опцията е да разходиш някой патрулка. Това обикновено върши работа. Като не става с думи, става с действия. По принцип, на простите хора, като им обясняваш не върши работа - смятат те за идиот. С такива трябва с по-решителни и груби действия да се разправяш. Имаше една селяндурка под нас, която имаше мноого якия навик да си тупа килими, пътеки и всичко което има у тях на балкона - хвърля килима на простора и бой с тупалката. Мисля, че няма смисъл да казвам каква пушилка се качваше вкъщи. Няколко пъти й правих забележка (съвсем човешки) и тя ми отговаряше "ми прости сме си", което е много вярно твърдение, но не ми помагаше. Така няколко пъти, докато един ден докато тупаше килима си на балкона не й хвърлих цялата торбичка от прахосмукачката върху главата. Тъпата крава се опита и да ми се кара - но и отговорих с "ми прости сме си". От тогава не е тупала.
                  Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 00:57.
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Моето меню за днес...пиянки.....

Едната вика "кво ти става Роси?", другата- "остави ме, ще те пречукам" и
                    "искам да си ходя" ....само да не ми повърнат на колата....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                      Е значи опцията е да разходиш някой патрулка. Това обикновено върши работа. Като не става с думи става с действия. По принцип на простите хора, като им обясняваш не върши работа - смятат те за идиот. С такива трябва с по-решителни и груби действия да се разправяш. Имаше една селяндурка под нас, която имаше мноого якия навик да си тупа килими, пътеки и всичко което има у тях на балкона - хвърля килима на простора и бой с тупалката. Мисля, че няма смисъл да казвам каква пушилка се качваше вкъщи. Няколко пъти й правих забележка (съвсем човешки) и тя ми отговаряше "ми прости сме си", което е много вярно твърдение, но не ми помагаше. Така няколко пъти, докато един ден докато тупаше килима си на балкона не й хвърлих цялата торбичка от прахосмукачката върху главата. Тъпата крава се опита и да ми се кара - но и отговорих с "ми прости сме си". От тогава не е тупала.
                      Прав си с такива хора така се действа.
                      Обаче най-лесното е да извикам патрулка,лекуваш симптомите ама простотията остава.За съжаление напоследък обществото ни мутира във всевъзможни форми и това е най-притеснителното.
                      Бавно и успешно ни приспиват и филмират с всевъзможни филмови "бестселъри" тип американски чеп 8.
                      Подражаваме на несъществуващи персонажи и си мислим че простотията и селянията ни правят Куул.Забравяме че сме хора,забравяме да си помагаме и като цяло сме много печени и готини докато не дойде време да ни вдигнат данъците или да вкарат някоя нова Лайнетка.
                      Тогава сме по ниски и от тревата,защото "нищо не можем да направим" , а пък и нали съседа кара по смотана кола,майната му.
                      Впуснах се в излишни драми ,което доказва още една черта-->много говорим ама нищо не правим.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Я по спокойно бе младеж, глупостите са от твоя страна и хайде да не се обиждаме. Като за начало бих ти казал че изреченията започват с главни букви. За словореда, си погледни последния пост и ще разбереш каква главоблъсканица си изтипосал.
                        загубена кауза
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

загубена кауза
                          Това е много смислено, няма що...
                          Ако се беше замислил малко, щеше да разбереш какво имам предвид.

И колко пъти да ви моля, когато оставяте негативна оценка за някой пост, поне имайте доблестта да си напишете никнейма, ама ядец.
                          Чакай ти доблест от някого, който е фен на чалгата...
                          Last edited by Fear; d.m.y г., 14:37.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Това е много смислено, няма що...
                            Ако се беше замислил малко, щеше да разбереш какво имам предвид.

И колко пъти да ви моля, когато оставяте негативна оценка за някой пост, поне имайте доблестта да си напишете никнейма, ама ядец.
                            Чакай ти доблест от някого, който е фен на чалгата...
                            май нещо се обърка

освен това НЕ СЪМ ФЕН НА ЧАЛГАТА !

а негативни оценки не оставям на никой, никога, та явно си се объркал
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• В такъв случай се извинявам, но държа на останалата част от поста си.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                В такъв случай се извинявам, но държа на останалата част от поста си.
                                честно казано не виждам нито една част от поста ти , която да може да бъде насочена към мен

1. не съм фен на чалгата

2. не съм гласувал негативно за твой пост

3. уж беше съгласен с мен, а сега изведнъж не си

4. въобще, убягва ми смисълът на целия ти пост...
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X