Ох, явно ще трябва да обяснявам. 
Ето за тези неща иде реч:
Става въпрос за това, че именно тези "фолк изпълнители" са еталон на младите хора, а на родителите на същите тези млади хора им е през кръста, какво става с децата им. Също както и на учителите в повечето случаи не им пука, а резултатите са налице:
Пиянстване и безразборен сексуален живот още от 13-14 години (може и по-малко да са), "идеали" за момичетата състоящи се в това, да хванат богат чичко, който да им пазарува в мола и да ги води по кафетата, за което те си "плащат" ясно как, пари, жени, коли и мутреене са целите в живота на момчетата и т.н.
Иво Сиромахов го е написал и обяснил много по-добре от мен ЕТО ТУК
Eй тези неща имах предвид аз. И за този "лайфстайл" чалга "културата" има много голям принос, колкото и да се оптитвате да го отречете.

Ето за тези неща иде реч:
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Първоначално публикувано от Fear
Покажи съобщение
Пиянстване и безразборен сексуален живот още от 13-14 години (може и по-малко да са), "идеали" за момичетата състоящи се в това, да хванат богат чичко, който да им пазарува в мола и да ги води по кафетата, за което те си "плащат" ясно как, пари, жени, коли и мутреене са целите в живота на момчетата и т.н.
Иво Сиромахов го е написал и обяснил много по-добре от мен ЕТО ТУК
Eй тези неща имах предвид аз. И за този "лайфстайл" чалга "културата" има много голям принос, колкото и да се оптитвате да го отречете.

Comment