Известие

Collapse
No announcement yet.

С корема напред

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

п.п.п. Под голям камък(паметник) - мъртъв герой ![/QUOTE]
    Под голям камък-голяма риба!! А и под сянка нищо не се ражда!
    п.п. Виновна е бирата!!
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
      п.п.п. Под голям камък(паметник) - мъртъв герой !
      п.п. Виновна е бирата!![/QUOTE]
      Не бирата е виновна, а безхаберието на българина...
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Преди 3-4 дни забелязах , че баща ми е заразен от тази странна болест . Последва бързо лечение чрез лекция придружена с епитети като балон , пудувка , тулуп , воден бивол и шипар ... от тогава не съм засичал признаци на опасната болест .
        Според мен просто хората им е жега и не осъзнават каква грозна гледка е '' гайдата ''
        А и това е вярно де, добре си го "научил"

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:38 ----------

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
        п.п. Виновна е бирата!!
        Не бирата е виновна, а безхаберието на българина...[/QUOTE]
        Бирата определено има вина
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Охххх котьооо , 2 килца биричка всяка вечер.
          Па нека ми е зле.
          И днес съвсем по селски съблякох бебока в кръчмата - гол до кръста,
          Па накрая не издържах и аз се съблякох.
          И то хубаво, разбрах че съм селтак ( то си го знам де), ама имам проблем- моля дайте ми съвет.

Като не ми е космат шкембелака ( винаги съм се притеснявал) истински Българин ли съм ( селтик де) или нещо съм менте ?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
            Под голям камък-голяма риба!!
            - спи!

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            И то хубаво, разбрах че съм селтак ( то си го знам де), ама имам проблем- моля дайте ми съвет.

Като не ми е космат шкембелака ( винаги съм се притеснявал) истински Българин ли съм ( селтик де) или нещо съм менте ?
            Селяндур си си бате...ама се маскираш
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Охххх котьооо , 2 килца биричка всяка вечер.
              Па нека ми е зле.
              И днес съвсем по селски съблякох бебока в кръчмата - гол до кръста,
              Па накрая не издържах и аз се съблякох.

Баце, не съм те видял да се движиш с гол корем насам, натам. Сметам на следващия концерт да поправим тая несправедливост!
              А дали ще ни изгонят от форума ако си покажем шкембетата?
              п.п. Държа на предишното си мнение, че да ходиш с повдигната тениска над дебело шкембе е селташко !
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

А гол до кръста докато си бъркаш в пъпа ?
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Деби долните пияници и дебелаци сте се събрали в тая тема )))

Всъщност шкембето иде да покаже, че жена ти може да готви и се грижи добре за теб и е един вид компимент към половинката.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това с корема или шкембето си е и предразположеност на натурата на повечето мъже след определена възраст.
                    И аз си го имам - пия си по 4-5 бири на ден, но ходя пеш на работа и карам велосипед през летния период почти всеки ден по 20км. по маршрута Плевен - Кайлъка.
                    И като отида с колелото на язовирите в Кайлъка пак пия бира с цаца с приятели.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      ...Всъщност шкембето иде да покаже, че жена ти може да готви и се грижи добре за теб и е един вид компимент към половинката.
                      Право думаш, търтейо!

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Това с корема или шкембето си е и предразположеност на натурата на повечето мъже след определена възраст.
                      И аз си го имам - пия си по 4-5 бири на ден, но ходя пеш на работа и карам велосипед през летния период почти всеки ден по 20км. по маршрута Плевен - Кайлъка.
                      И като отида с колелото на язовирите в Кайлъка пак пия бира с цаца с приятели.
                      Хммм, каква ли ще да е тая язовирна цаца ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Хммм, каква ли ще да е тая язовирна цаца ...
                        Цацата си от при вас, но около брега си има заведения и континетнални рибари, които си къцат сладководни риби.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Цацата си от при вас, но около брега си има заведения и континетнални рибари, които си къцат сладководни риби.
                          Да бе, кво ми ги хвалиш тея континентално-провициално-сладководни рибчоци ... Не е ли от мУрето ...

Comment

Аз като простак си купувам цаца в буркан осолена, омазнена и прочее под гръмкото име Перла (май няма връзка с тв сериала, ама знае ли човек) Обаче ми се поражда един въпрос в куфалника - на ръка ли са махани главите на всяко цацче?
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Аз като простак си купувам цаца в буркан осолена, омазнена и прочее под гръмкото име Перла (май няма връзка с тв сериала, ама знае ли човек) Обаче ми се поражда един въпрос в куфалника - на ръка ли са махани главите на всяко цацче?
                              С една ръка и зъби ... от мургав ром

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Да бе, кво ми ги хвалиш тея континентално-провициално-сладководни рибчоци ... Не е ли от мУрето ...
                                Ако има нещо да хваля това са рибарниците с пъстърва в Тетевен - там обаче няма интрига, защото хвърляш на блесна и вадиш и ако не ти харесва откачваш и го връщаш.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X