If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От всичко прочетено до тук, стигнах до извода, че във Варна трябва да се ходи без кола или изобщо да не се ходи. Аз лично предпочитам второто. Като се замисля, по-близо до София има друго море, което е далеч по-хубаво и чисто и хората са ужасно гостоприемни и приветливи. Варненци могат да бъдат спокойни, две коли по-малко.
От всичко прочетено до тук, стигнах до извода, че във Варна трябва да се ходи без кола или изобщо да не се ходи.
Явно не сте чела внимателно, уважаема колежке
Нооо колкото и любезност и старание да влагаме, пряко силите ни е да накараме някой да дойде против неговото желание.
Желаем Ви приятен престой по Гръцкото крайбрежие и прилежащата му островна част
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
От всичко прочетено до тук, стигнах до извода, че във Варна трябва да се ходи без кола или изобщо да не се ходи. Аз лично предпочитам второто. Като се замисля, по-близо до София има друго море, което е далеч по-хубаво и чисто и хората са ужасно гостоприемни и приветливи. Варненци могат да бъдат спокойни, две коли по-малко.
Колежке Николова, тази тема не се прeпоръчва на хора без чувство за хумор! Никой не Ви е вменил извода, да не ходите с или без кола до Варна. Заповядайте, с удоволствие ще Ви вземем парите, които сте решили да похарчите. Значи сме на далавера. Варна е голям курортен център - има нужда от приходи. Ако не се възползвате от поканата, пак сме на далавера - две коли по-малко в милионна Варна, все е нещо ...
Но - ако все пак не съм бил достатъчно убедителен, комшиите в съседна Византия, с усмивка на уста и καλημέρα, с радост ще ви приемат еυράтα ...
Явно не сте чела внимателно, уважаема колежке
Нооо колкото и любезност и старание да влагаме, пряко силите ни е да накараме някой да дойде против неговото желание.
Желаем Ви приятен престой по Гръцкото крайбрежие и прилежащата му островна част
Колега, може би сте еднствения, който смята, че гостите в града са добре дошли. Честно казано и аз понякога се ядосвам на пришълците в моя град. Останал сте с грешно впечатление, много харсвам Варна, не случайно е най-предпочитания град за живеене, но и там, както и в София явно се е напълнило със селтаци и е непоносимо както за почивка, така и за живеене.
Колега, може би сте еднствения, който смята, че гостите в града са добре дошли. Честно казано и аз понякога се ядосвам на пришълците в моя град. Останал сте с грешно впечатление, много харсвам Варна, не случайно е най-предпочитания град за живеене, но и там, както и в София явно се е напълнило със селтаци и е непоносимо както за почивка, така и за живеене.
Разбира се, че са добре дошли. Стига да спазват правилата и нормите, които са едни и същи за всеки град или населено място. А селтаците не са желани никъде, но не за тях ми беше темата изначално.
Апелът ми беше към тези, които не се чувстват достатъчно подготвени за каране в големия град. Сещам се за една случка в уличка до х-л 'Черно море', когато един другар с неварненски номер беше спрял колата си така, че беше запрещил уличката. Отправих му забележчица, на която отговорът беше: 'еми то няма де да ида'...
...еми на 5 метра е платеният паркинг, на 10 е другият - 2 лв на час е - какво му плащаш. Има вариант да се повъртиш из улиците, докато намериш подходящо място, обаче ...
А безплатният паркинг е на 'Метро', но идва малко по-далече
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Мхм...само да вметна,че в Гърция "селските тарикатски" номера не минават
Как там всички спазват правилата,а тук-карат "на уволнение "
Градът и морето са на всички и всички са добре дошли
п.п.
Ники,ако 'ш пращаш момченца-нека са по-хубавки
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Т
Между другото - какво става с панорамния път за Златните /Зарезан- Журналист-Република/.
Скоро го очакваме на стане плажна алея .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Това направо си бие на педофилия.
Между другото - какво става с панорамния път за Златните /Зарезан- Журналист-Република/.
Хах,едва ли...Детски градини не понасям ,а и съм убедена,че Ники ще се постарае
За пътя-не знам.Не ходя там.Ходя редовно към Албена ,но минавам през "Камерун"(хи-хи Каменар т.е )
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment