Известие

Collapse
No announcement yet.

Обръщение към гостите на Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Абе то както се заканих на шега ...
    В края на месеца ще вилнея из Варна.

И ролбари ще си монтирам , шъ виити вии ка са кара пу Суфииски
    Ши ми караш ти по суфийски ама ни знаиш къф лошав мудератур имаме тука - двама са тамън .

А си дошъл и не си се обадил а сме ти скроили наказание
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:19.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Имам едно аверче във Варна, което си джитка ГоУф IV-ката със 120 в града, не ебава да ебава предимства, ленти, пешеходци и тн... отделно ръчки, гуми муми за чудо и приказ... абе кореняк и града си е негов, какво да кажа
      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
        Имам едно аверче във Варна, което си джитка ГоУф IV-ката със 120 в града, не ебава да ебава предимства, ленти, пешеходци и тн... отделно ръчки, гуми муми за чудо и приказ... абе кореняк и града си е негов, какво да кажа
        И неговият стълб е изправен някъде между всичките . Въпроса е колко ще са невинните жертви когато си прицели стълба .
        Last edited by Sunny; d.m.y г., 17:14.
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ще наминавам скоро към Варна, та се чудя дали да си прегледам ходовата част или пломбите.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Да не е отровно зелено "метализе", ТДИ, чип, мип и големи, опушени тръби отзад?!?

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Ще наминавам скоро към Варна, та се чудя дали да си прегледам ходовата част или пломбите.
              За да си опазиш пломбите си прегледай ходовата част .

Comment

Дааам. И спазвай дистанция, вдигни си седалката максимално (за по добра видимост), не заглеждай русалките докато караш. Иначе рискуваш джанти и гуми (най малко). Когато минеш по един път не разчитай че след час състоянието му ще е същото - нашите дупки са бързи, много са бързи. Видиш ли локва очаквай изненада под нея.
                Тия дни изглежда са променили правилникът. Явно важи правилото за по-големият. Та-а-а - видиш ли автобус или камион да дава мигач с явното желание да заеме лентата която държиш - бегай. Не че често се ползват мигачи, крушките са скъпи и .... .
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Та-а-а - видиш ли автобус или камион да дава мигач с явното желание да заеме лентата която държиш - бегай. Не че често се ползват мигачи, крушките са скъпи и .... .
                    ДАП-а им сложи електромери .
                    Срамота е професионален шофьор да не дава мигач .

А от румънците се пазете повече и от пернишки гоуфуве

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      За да си опазиш пломбите си прегледай ходовата част .
                      Все още ми е по-евтино пломбите - там поне има рентген и ултразвук, а за ходовата част ще ми извадят по интуиция от сто кладенци вода.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

'фтобусите са с предимство винаги(това сериозно)

Също така и автомобилите със специален режим на движение .Такива са автомобилите с регистрация ТХ,РР,СС,Y,H,ВР.....и разбира се,автомобилите управлявани от блондинки
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Малко е офтопик, ама да споделя, че вчера един гурелив тираджия така ефектно ми сече пътя, че закри под идеален прав ъгъл и трите платна на крайезерния път, м/у кръговото на 'Топливо' и това до "Филбо'.
                          И мигаше сънено с гуреливите си очички
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е те тоя път ми е любимият. По цялата му дължина, от топливо до гарата няма начин да му е скучно на човек. Проектантът на тия "кръгови" е абсолютен гений. Дано се е сетил да ги патентова. Най ефективният начин за създаване на абсолютният хаос.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

Също така и автомобилите със специален режим на движение .Такива са автомобилите с регистрация ТХ,РР,СС,Y,H,ВР.....и разбира се,автомобилите управлявани от блондинки
                              Забрави КН ..
                              А Алфа с КН има няколко вече във Варна .
                              Аз , една 145 и една 156

Първоначално публикувано от ivan dimitrov
                              Е те тоя път ми е любимият............
                              Опитай под моста да изпревариш камион на S образния завой - мене един се опита да ме качи на мантинелата - ама сам съм си виновен , не го предвидих че няма как да минем и той и аз ....

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Е те тоя път ми е любимият. По цялата му дължина, от топливо до гарата няма начин да му е скучно на човек. Проектантът на тия "кръгови" е абсолютен гений. Дано се е сетил да ги патентова. Най ефективният начин за създаване на абсолютният хаос.
                                да бее,аз от много време се чудя,кви са тия пътни инженери които ни строят пътищата,и по-точно за кръговите ми е мисълта.направо съм потресен,то няма такава фигура в геометрията.неможеш да разбереш откъде почва и къде свършва.прави ми впечатление,че почти всички нови са такива едни,плеснати ей така,ама що е там тва кръгово,сигурно никой няма да може да каже.измислиха райграса и глей кво става.едни поляни..........(хубаво е да)добре,че поне има по някоя табела,в противен случай-лошо.а пък за тия дето си вътре и си без предимство няма да коментирам..........и капака на човешката глупост,в нашия любим град на кръстовище на което има и жп.прелез, и като си откъм страната на жп.линията,трябва да пропуснеш идващите отдясно.значи-спираш да пропуснеш идващите отдясно и влака идва, какво става.почва се едно пускане на бариери,едно свиркане,едно псуване и т.н. и т.н......добре,че сложиха светофар,който работи.имаме и от другите.

бях малко нервен досега,вече съм по-добре

п.с. не съм от варна
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X