еми..все едно караш в СтудГрад....там предимството се определя по регистрацията, като обикновено пИчели ВР или М и често Х, У, СН, а хора от други краища на държавата чакат повечко, а паркоместата се разпределят според това, на кого му тежи повече ланеца и на кого му е по-строшена колата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обръщение към гостите на Варна
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
В неделя беше дъждовно.Съответно, всички чобани се бяха изнесли от плажа -НА молаЕдин дори влезе в насрещното( и щеше да ме блъсне), само и само да не направи път на друг човецец да излезе от пресечката
Нагледах се дефилиращи маНдами с леопардови клинчета и "офицЯлни" горнища“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Парадните джапанки , потник и вратовръзка е дрес кода за мъже за жинити Викито го казаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеКака, това, което вие го изживявате през лятото, в нашата мила столица е ежедневие. Вчера се опитах да обясня на един ТХ-еранец защо не може да дадеш десен мигач и после да завиеш на ляво, за да направиш обратен завой на забраненото и да не споменат майка ти с добро. На въпроса "Ко искаш бе?" отговорих мирно "Да си тръгнеш и да не се връщаш с кола в град с повече от един светофар!"
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато ви чета направо ме е страх да бъда гостенин във Варна - май по-добре да взема да се почувствам като домакин.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеаз във Варна не стъпям!!! откак ми откраднаха цялото касетифонче заедно с конзолата на любимата ми собствена Лада ... мразя Варна - дължат ми едно касетофочне и една конзола, ако ида там ще изгърбя първия срещнат !!!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВарна си е хубав град, но необосновано голяма скъпотия дори извън сезона - в София е по-евтино.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениебаси... значи са ми продали касетифончето двойно а?? ще изгърбя и втория срещнат !!!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТе тия дето ги крадат в София ги продават във Варна.да
само дето във Варна ми го откраднаха а няма никъде вече толкова олдскуул касетофонче - само да ида във Варна ще им обадя аз
п.п. Обръщение към всички варненци - ако някой чуе нещо за бая яко касетофонче със средна конзола за Лада да вика чи идвам ейLast edited by nightroller; d.m.y г., 20:51.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
п.п. Обръщение към всички варненци - ако някой чуе нещо за бая яко касетофонче със средна конзола за Лада да вика чи идвам ей
п.п.
Ха-ха-ха -малко офф
май наистина само варненци знаем какво значи думата "паткан")))
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Преди мнооого години имаше едни пояснения от Негово Светейшество към една друга култова Личност какво означава думата - хъраби .
Те ората не са длъжни да ни знаят диалектаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщениеАиде да не се цепиш така.Аз пък такива случки съм имал из перфектната столица.Даже и мигачи нямат повечето..Простотията няма градове.Навсякъде има слаби и кьорави шофьори.За бакшишите да не говоря.За маршрутките също.
п.п и аз не вярвах на тея митове докато не почнах да карам из Добрич!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение'некса кас'тофончИ,утре ще искаш и на топлата вода да те водим
п.п.
Ха-ха-ха -малко офф
май наистина само варненци знаем какво значи думата "паткан")))
ама какво значи думата "пйерькандьйе" ? мисля правилно го изписвам
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment