Известие

Collapse
No announcement yet.

Обръщение към гостите на Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    не знам ама какво значи думата "пйерькандьйе" ? мисля правилно го изписвам

Колекция на Пиер Карден пасва за Варна - намират се сноби, които купуват.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Колекция на Пиер Карден пасва за Варна - намират се сноби, които купуват.
      да ти кажа хич не ме интересува тоя Пиер най-малкото не го познавам т.е. не е от нашия вход. Иначе, с изключение на касетофончето, моля се да се намери, имам много приятели от Варна и все са много готини хора ... дано някой от тях ми намери касетофончето ... ама надали
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

да ти кажа хич не ме интересува тоя Пиер най-малкото не го познавам т.е. не е от нашия вход. Иначе, с изключение на касетофончето, моля се да се намери, имам много приятели от Варна и все са много готини хора ... дано някой от тях ми намери касетофончето ... ама надали
        Ти с твоя касетофон ми заприлича на Тодор Колев с чистачките - поздрав :

Тодор Колев - Дай Ми Ги... Чистачките
        sigpic

Comment

Ти с твоя касетофон ми заприлича на Тодор Колев с чистачките - поздрав :

Тодор Колев - Дай Ми Ги... Чистачките
          това сравнение нищо не е освен тва Тошко Хамериканец не е изтрезнял от 1945 досега не е удачно сравнение моя касетофон си беше гот когато се разделих с него беше 1999 година бях във Варна и се заплеснах по един оркестър в ресторант на морето там беше мръсно имаше мазут по плажа и скелети на делфини но в този ресторант свиреха едни цигани - подгряваха се за чалга вечерта и импровизираха страхотен джаз ! най-добрата импровизация която съм чувал и досега - ако щете вярвайте - беше уникално ...
          п.п. тогава изгубих детския си ентусиазъм към нашето море ...
          Last edited by nightroller; d.m.y г., 23:22.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

това сравнение нищо не е освен тва Тошко Хамериканец не е изтрезнял от 1945 досега не е удачно сравнение моя касетофон си беше гот когато се разделих с него беше 1999 година бях във Варна и се заплеснах по един оркестър в ресторант на морето там беше мръсно имаше мазут по плажа и скелети на делфини но в този ресторант свиреха едни цигани - подгряваха се за чалга вечерта и импровизираха страхотен джаз ! найп.п.-добрата импровизп.пация която съм чувал и досега - ако щете вярвайте - беше уникално ...
            п.п. тогава изгубих детския си ентусиазъм към нашето море ...
            Това трябва да е много велика чалга дето се подгряват за нея с джаз.
            sigpic

Comment

Това трябва да е много велика чалга дето се подгряват за нея с джаз.
              не знам човек... уникално беше нали знаеш, че ромите са слухари - кой знае какво са чували и слушали - бяха невероятни !!! истински френско-марокански импровизации просто ... още ги помня
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

не знам човек... уникално беше нали знаеш, че ромите са слухари - кой знае какво са чували и слушали - бяха невероятни !!! истински френско-марокански импровизации просто ... още ги помня
                Знам, знам за ромите - като има ноти, няма банкноти.
                sigpic

Comment

Знам, знам за ромите - като има ноти, няма банкноти.
                  така де ... спомени от Варна - роми свирещи невероятен джаз, мазут по плажа, скелети на делфини, откраднато касетофонче, невероятна влага и готини хора ... почти същото като на о-в Тира (Санторини) е... без откраднатото касетофонче, мазута по плажа , скелетите на делфини и ромите
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

така де ... спомени от Варна - роми свирещи невероятен джаз, мазут по плажа, скелети на делфини, откраднато касетофонче, невероятна влага и готини хора ... почти същото като на о-в Тира (Санторини) е... без откраднатото касетофонче, мазута по плажа , скелетите на делфини и ромите
                    Като удариш чертата - въпреки отрицателните емоции с касетофончето, ми се струва, че преобладават положителните при асоциациите с Варна.
                    sigpic

Comment

Като удариш чертата - въпреки отрицателните емоции с касетофончето, ми се струва, че преобладават положителните при асоциациите с Варна.
                      естествено разбира се , човек въпреки че в поста ти има ирония маскирана донякъде - да, Варна е хубав град, но не чак толкова хубав , колкото са хората в него !!!
                      тази есен и зима ми е блокирана от пътувания но на пролет ще идем до там да видим Вики добре че вече касетофончето ми е скрито в калника и няма кой да го гепи
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

естествено разбира се , човек въпреки че в поста ти има ирония маскирана донякъде - да, Варна е хубав град, но не чак толкова хубав , колкото са хората в него !!!
                        тази есен и зима ми е блокирана от пътувания но на пролет ще идем до там да видим Вики добре че вече касетофончето ми е скрито в калника и няма кой да го гепи
                        Мисля си, чи Вики може да размърда спортното си дупе и ще може да дойде до всяка точка в България.
                        sigpic

Comment

Мисля си, чи Вики може да размърда спортното си дупе и ще може да дойде до всяка точка в България.
                          цъ не може - затиснала я е няква щанга и са се прави на щайга
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

... моя касетофон си беше гот ...беше 1999 година .... Варна ...
                            Въх, аз преди десет-дванаесе години си купих мноо шукаритетно кастофонче за жигулката... от Варна (барче си имах)
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

• Като казахте кас'тофон се присетих за това

тутурутка
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• хахахахаха това е яко
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X