Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ни колата!
Collapse
X
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Абе кофти работа, затова не ходя на Витоша с кола, дето ходят всички /куцо и сакото демек/, то и там стана като на ул-Раковски.
А колкото за наказанията, така е, някъде им режат ръцета и ги бесят, ама и това не помага.В Китай и Иран се краде повече отколкото в Швеция или Дания да речем.
Трябва стриктно да се прилага закона, но и нещо също мноооого важно.У нас затова обикновено не се говори-морални ценности.Last edited by fred; d.m.y г., 09:19.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщениеДнес към 11 часа се качихме на Витоша. Покрай нас имаше около 30-тина коли и на 10 м. от колата продаваха скара. Към 19 си тръгнахме и видяхме, че двете ключалки са счупени. Явно не са успяли да я отворят понеже нищо не липсваше. Ако може да ми кажете къде могат да ги оправят и евентуално дали ще е скъпо. Благодаря предварително
Ключалките на 156 се оказаха същите като на Фиат Типо/според думите на самия ключар/.
Взени около 60 лв за да ги подмени.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
На мен ми се случи същото самоче не на Вотоша, а на Илиянци.. паркирах колата до блоковете и отидох да си свърша работата. След това влизам в колата и нещо неможеше да ми се затвори вратата.. излизам и поглеждам отвънка и какво да видя.. ключалката така са я разбили, че е влезнала на вътре, но не са успяли да отворят колата. Сигурно алармата е писнала или някой ги е видял и само беля ми направиха. За това вече като ходя там винаги ще я слагам на платения паркинг или ще съм пеша..Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеЗа това вече като ходя там винаги ще я слагам на платения паркинг или ще съм пеша..И на мен там ми разбиха реното преди време, покрай блоковете.
Алфа Ромео 156 1.8 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщениеТо иначе нямаше да го има тоя паркинг.И на мен там ми разбиха реното преди време, покрай блоковете.
Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеА може и обратното да е-ако нямаше паркинг да не разбиватAlfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Като сте предубедени, че никога не плащат реалното, просто сменете застрахователя. До този момент не ми се е случвало да доплащам от себе си за щета. Късмет ли да вадя, незнам?
Колега Георги Савов, ти си тръгнал с нагласата, че няма да платят достатъчно. Значи имаш представа що за стока са Армеец. Дано само не ми проследят ip адреса, че говоря лошо за тях. Застрахователи има доста, сигурен съм, че за всеки ще се кажат и хубави и лоши думи, но щом специално ти, не си доволен от дадена компания, ми смени я. И обратното, не сменяй, като си доволен
.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщениеПрав си колега,Джамал!Отидох в сервиз ,който работи с Армеец!-Рок енд Рол!Излезе ,някакво момче с мръсен гащиризон ,гледа и вика!Ами по 200 лв на детайл!!!Боя 200 лв литър!5 детайла и боя = 1200 лв,като може и още пари!Ти плати пък после те ще ти я осребрят!Кога ще стане това????Last edited by fred; d.m.y г., 17:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщениеКолата я карах една година без каско и нямаше проблеми. Сега 15 дни след като направих каското и се случи това. Явно съм предизвикал съдбатаДен без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
Comment