If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А идеята на темата каква е ?
Ние сега кво трее да направим-да си счупим по 2 нокътя от солидарност или да ревем или да си друснем колите по 3 пъти за щастие ли ), нещо не схващам какъв е мотива в цялата работа. Съчуствие ли търсиш, резервни части ли или си търсиш майстора
А идеята на темата каква е ?
Ние сега кво трее да направим-да си счупим по 2 нокътя от солидарност или да ревем или да си друснем колите по 3 пъти за щастие ли ), нещо не схващам какъв е мотива в цялата работа. Съчуствие ли търсиш, резервни части ли или си търсиш майстора
A, бе на колежката и е нужно малко внимание и за това си пуска разни теми да гледа джумбиш, но не знам защо и се връзвате.
Незнам дали колежката си търси внимание , но има такива дни. Оня ден си паркирам колата на паркинга пред работататя ми, и като си тръгвам гледам предия номер искривен и задната броня ожулена. Явно са ми направили преса или нзенам кво. И колкото ида се ядосвам няма се оправи. И ето заради един такъв дем със 350 кинта назад. Така че се случват такива неща, но на колежката историята изглежда малко кат на филм.
Незнам дали колежката си търси внимание , но има такива дни. Оня ден си паркирам колата на паркинга пред работататя ми, и като си тръгвам гледам предия номер искривен и задната броня ожулена. Явно са ми направили преса или нзенам кво. И колкото ида се ядосвам няма се оправи. И ето заради един такъв дем със 350 кинта назад. Така че се случват такива неща, но на колежката историята изглежда малко кат на филм.
E, айде сега...филм
То това ако е филм....представи си какъв филм ще бъде точно тя да те е позакривила от тук от там
иначе казано - ако минавате през Търново и ако видите черно GTV с подозрителна геометрия на купето спирате, задна и газ към София (тва за колегите от София, че не ми се изрежда ) абе всъщност всяка черна кола щото дали прилича и на GTV не е сигурно .... абе я по-добре избягвайте Търново
Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.
Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.
Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
Лелеее, що не си взе КАМАЗ
честно казано, щом човек може да си позволи покупката и поддръжката на нова Г-Класа, спокойно можеш да смениш ГТВ-то с нещо по-расово, не виждам защо се тормозиш толкова за 2 драскотини
Толкова рева за това GTV и тема му пусна даже да го издирват а сега искаш да го захвърлиш заради една гей класа .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment