Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

това не е ли колежката дето спечели някакъв конкурс по Ринг Тв... или се бъркам.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
      Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.

Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
      Ти па я как ще заменяш GTV-то ти толкова се мъчеше за него сега ще го махаш

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Не им се връзвай, някои може пък да ти завиждат.
      Дали?

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
      това не е ли колежката дето спечели някакъв конкурс по Ринг Тв... или се бъркам.
      Абе същата
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
        Лелеее, що не си взе КАМАЗ
        честно казано, щом човек може да си позволи покупката и поддръжката на нова Г-Класа, спокойно можеш да смениш ГТВ-то с нещо по-расово, не виждам защо се тормозиш толкова за 2 драскотини
        Е държах си на ГТВ-то мого, има сантиментална стойност за мен, но вече е опорочено отвсякъде... не заради драскотините. Не мисля съвсем да го зарязвам ама време е да го преживея вече, необходима ми е по-сериозна кола, а Г класата просто така ми дойде... а и за зимата си е перфектна, голям боец е.
        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Е държах си на ГТВ-то мого, има сантиментална стойност за мен, но вече е опорочено отвсякъде... не заради драскотините. Не мисля съвсем да го зарязвам ама време е да го преживея вече, необходима ми е по-сериозна кола, а Г класата просто така ми дойде... а и за зимата си е перфектна, голям боец е.
          А бе теб не те ли е срам да пишеш тук !???

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

И какво разбираш под сериозна и несериозна кола ? Пък като го чуя това от жена на 23 години, че и трябва сериозна кола, малий... А, Г-класата на Търтея също му дойде така, самичка от космоса.
            Arena Coast Customs

Comment

Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
              Явно преместването в Бургас си е струвало....закачила си някой чичко-паричко ....гледам, че и в хубав квартал си се преместила.
              Време е да се прехвърлиш в другия форум(при G класите) и да ни освободиш от вниманието си...
              Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 10:05.
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
              http://www.family-sozopol.com/

Comment

Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.
                Ох, ама молЪ ти сЪ, ако не си ти направо ще опукаме от скука, добре че се появи, ооо разведрителю, хвала тебе

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Имаше една тема пусната от Пинки. за троловете ЦЪК

Та нека да кажем едно "Добре дошъл, отново" на нашият трол.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ама още ли се занимавате с това същество, което изобщо не заслужава грам внимание?!
                    sigpic

Comment

Ама пак ли ще гласуваме за нещо?
                      Ми да пуснем тогава гласуване за "Автомивкаджийките" от Италфеста))
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                        Ама пак ли ще гласуваме за нещо?
                        Ми да пуснем тогава гласуване за "Автомивкаджийките" от Италфеста))
                        Да гласуваме?! Едва ли някой от този форум ще изяви желание.

И в интерес на истината се чудя как тази девойка се е осмелила да пише. Не мислех да пиша в тази тема, но човек трудно се сдържа! Мисля че има много по- стойностни неща които да се прочетат във форума, отколкото мненията на човек с доста отрицателна репутация!
                        sigpic

Comment

Нищо чудно няма в действията на същества,които си мислят,че са много извисени, ама интелектуално го докарват малко по-високо от ударено с тухла по главата червено садовско говедо.
                          Last edited by viki; d.m.y г., 11:55.
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

охо Гей клас - браво колега ъпгрейда не е лош за сериозен мъж - сериозна кола
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                              охо Гей клас - браво колега ъпгрейда не е лош за сериозен мъж - сериозна кола
                              Пък то жИна било
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                                Пък то жИна било
                                я е жена, я е ... нали нищо не е сигурно тука
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X