Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    А идеята на темата каква е ?
    Ние сега кво трее да направим-да си счупим по 2 нокътя от солидарност или да ревем или да си друснем колите по 3 пъти за щастие ли ), нещо не схващам какъв е мотива в цялата работа. Съчуствие ли търсиш, резервни части ли или си търсиш майстора
    Търси си си майстор с голям инструмент
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      А идеята на темата каква е ?
      Ние сега кво трее да направим-да си счупим по 2 нокътя от солидарност или да ревем или да си друснем колите по 3 пъти за щастие ли ), нещо не схващам какъв е мотива в цялата работа. Съчуствие ли търсиш, резервни части ли или си търсиш майстора
      A, бе на колежката и е нужно малко внимание и за това си пуска разни теми да гледа джумбиш, но не знам защо и се връзвате.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        A, бе на колежката и е нужно малко внимание и за това си пуска разни теми да гледа джумбиш, но не знам защо и се връзвате.
        е тоо ... да се връзваме колко да се връзваме иначе като гледам рейтинга на тоя Хелкат бая внимание е отнесъл
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Незнам дали колежката си търси внимание , но има такива дни. Оня ден си паркирам колата на паркинга пред работататя ми, и като си тръгвам гледам предия номер искривен и задната броня ожулена. Явно са ми направили преса или нзенам кво. И колкото ида се ядосвам няма се оправи. И ето заради един такъв дем със 350 кинта назад. Така че се случват такива неща, но на колежката историята изглежда малко кат на филм.
          sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от junior Покажи съобщение
            Незнам дали колежката си търси внимание , но има такива дни. Оня ден си паркирам колата на паркинга пред работататя ми, и като си тръгвам гледам предия номер искривен и задната броня ожулена. Явно са ми направили преса или нзенам кво. И колкото ида се ядосвам няма се оправи. И ето заради един такъв дем със 350 кинта назад. Така че се случват такива неща, но на колежката историята изглежда малко кат на филм.
            E, айде сега...филм
            То това ако е филм....представи си какъв филм ще бъде точно тя да те е позакривила от тук от там
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              E, айде сега...филм
              То това ако е филм....представи си какъв филм ще бъде точно тя да те е позакривила от тук от там
              ако не тя, някоя от нейната раса
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                ако не тя, някоя от нейната раса
                иначе казано - ако минавате през Търново и ако видите черно GTV с подозрителна геометрия на купето спирате, задна и газ към София (тва за колегите от София, че не ми се изрежда ) абе всъщност всяка черна кола щото дали прилича и на GTV не е сигурно .... абе я по-добре избягвайте Търново
                Last edited by nightroller; d.m.y г., 17:22.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Оо Силве
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.

Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
                    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Въпрос с повишена трудност
                      Кой е Умберто Еко?

а) новият диктатор на 'талянската мода

b)....Еко 'кфО?!?

c)ъъъ беше нещо с писане свързан..май?

d) бензиностанция

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

О, Силве, вървиш по моя път с гей класите
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

честито, много ще ти ходи г-класата на външния вид
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
                            Охооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.

Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класа А ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
                            Лелеее, що не си взе КАМАЗ
                            честно казано, щом човек може да си позволи покупката и поддръжката на нова Г-Класа, спокойно можеш да смениш ГТВ-то с нещо по-расово, не виждам защо се тормозиш толкова за 2 драскотини
                            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Не им се връзвай, някои може пък да ти завиждат.

Comment

Толкова рева за това GTV и тема му пусна даже да го издирват а сега искаш да го захвърлиш заради една гей класа .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X