това не е ли колежката дето спечели някакъв конкурс по Ринг Тв... или се бъркам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За едно излизане два удара
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеОхооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.
Е явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класаА ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНе им се връзвай, някои може пък да ти завиждат.
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениетова не е ли колежката дето спечели някакъв конкурс по Ринг Тв... или се бъркам.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеЛелеее, що не си взе КАМАЗ
честно казано, щом човек може да си позволи покупката и поддръжката на нова Г-Класа, спокойно можеш да смениш ГТВ-то с нещо по-расово, не виждам защо се тормозиш толкова за 2 драскотиниsigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеЕ държах си на ГТВ-то мого, има сантиментална стойност за мен, но вече е опорочено отвсякъде... не заради драскотините. Не мисля съвсем да го зарязвам ама време е да го преживея вече, необходима ми е по-сериозна кола, а Г класата просто така ми дойде... а и за зимата си е перфектна, голям боец е.
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеЕ явно и този инцидент е имало защо да стане, инъче нямаше да се разровя и да си намеря най-доброто решение за зимата...а именно една нова Г класаА ГТВ-то на пролет ще го доизносвам май за последно.
....гледам, че и в хубав квартал си се преместила.
Време е да се прехвърлиш в другия форум(при G класите) и да ни освободиш от вниманието си...Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 10:05.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеОхооо всички хейтъри са се събрали пак в моя пост, явно им е било скучно без мен. Вие е трябвало да станете едни критици бе хора, поне пари щяхте да изкарвате от пумията.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Имаше една тема пусната от Пинки. за троловете ЦЪК
Та нека да кажем едно "Добре дошъл, отново" на нашият трол.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Ама пак ли ще гласуваме за нещо?
Ми да пуснем тогава гласуване за "Автомивкаджийките" от Италфеста))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАма пак ли ще гласуваме за нещо?
Ми да пуснем тогава гласуване за "Автомивкаджийките" от Италфеста))
И в интерес на истината се чудя как тази девойка се е осмелила да пише. Не мислех да пиша в тази тема, но човек трудно се сдържа! Мисля че има много по- стойностни неща които да се прочетат във форума, отколкото мненията на човек с доста отрицателна репутация!sigpic
Comment
-
Нищо чудно няма в действията на същества,които си мислят,че са много извисени, ама интелектуално го докарват малко по-високо от ударено с тухла по главата червено садовско говедо.Last edited by viki; d.m.y г., 11:55.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщениеЕ държах си на ГТВ-то мого, има сантиментална стойност за мен, но вече е опорочено отвсякъде... не заради драскотините. Не мисля съвсем да го зарязвам ама време е да го преживея вече, необходима ми е по-сериозна кола, а Г класата просто така ми дойде... а и за зимата си е перфектна, голям боец е.ъпгрейда не е лош
за сериозен мъж - сериозна кола
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеохо Гей клас - браво колегаъпгрейда не е лош
за сериозен мъж - сериозна кола
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеПък то жИна билонищо не е сигурно тука
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment