Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За едно излизане два удара

Здравейте, да ви се оплача... Днес явно не ми е ден. Излязох за половин час и се блъснах два пъти! Явно първият път не беше много обедително, защото обрах една стена с предната броня (нали малкото ГТВ не е много маневрено, а аз съм си малко разсеяна и влюбена), че трябваше да катастрофирам по-добре... Забързана и ядосана, че си ожулих доста яко бронята, изпуснах един обратен завой и се качих на бордюра, но цялото ми колело хлъна назад, а от джантата липсва парче... Едва се завлякох до някъде да я зарежа. И сега пак започва едно обикаляне по майстори и търсене на части... Благодаря на Бог, че аз съм добре. Разминах се с един счупен нокът и малко стрес.
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

E кофти работа, ама да ти е за урок, следващите пъти по внимателно и вече никакви проблеми
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Ами аз винаги съм си внимателна състезателка , но днес не мога да си обясня какво ми стана... обикновено ако жулна колата някъде, то е ако съм супер бясна и карам като луда. В случея нямаше нищо подобно, просто май се бях позамислила и поотнесла нещо. А и ми се струва, че спирачките ми не държаха добре...
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

моят съвет е .....предай си книжката в КАТ и ползваи такси !!!! поне за известно време от....няколко години щото така ставаш опасна за другите !
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Мерси за съвета, но досега винаги съм била ок на пътя и не съм създавала опастност за другите! А подобна ситуация може да се случи на всеки.
          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
            Ами аз винаги съм си внимателна състезателка , но днес не мога да си обясня какво ми стана...
            Да бе! Аз обикновено съм млад, рус, чаровен мултимилионер ама..... днеска какво ми стана......

Сега сериозно - има и такива дни.
            Примерче - за 20 години съм спукал 3 гуми и това стана в един следобед, в разстояние 80 км.
            Хубавото е че такива дни са рядкост.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Хм, стреса ще ти мине, а счупения нокът ще израсте...
              Дано и лошия късмет си отиде, ама трябва и да се внимава - все пак като шофираме не само нашия живот зависи от нас, ами и на много хора наоколо...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

хахаха за мен обаче тея неща не трябва да се оправдават с лош ден,истината е някъде другаде(особено тва друг път като я ожуля обикновенно съм ядосана)говори красноречиво за кво иде реч-колегата Маврут мисля е най-близо до отговора...като неможеш да пиеш си лягай..............
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

hell_cat, досега не съм срещал във форума потребител с толкова отрицателна репутация....това просто като констатация. Човек сам определя отношението на другите към него.
                  Има такива дни, не се чувстваш напълно в кондиция...нормално. А и особено след лоша случка, допълнително се натрупва отрицателна емоция. И ставаш още по-податлив. От около 4 години карам с нископрофилни гуми и до този момент джанта не съм изправял.....ала в близките дни ще го направя. Онзи ден излезнах да шофирам в не особено добро настроение. Така се чувствах, нищо конкретно. За първи път влезнах наистина лошо в дълбока дупка и резултата е налице...волана прилично ми трепери в ръцете. Побеснях, затова че данъка ми е 300+лв на година и всичките отговорности, винетки. Спрях....изкрещях, докато ми свърши въздуха и продължих. Отпусна ме...малка беда, която хем е за ядосване, хем сме си у Бг-то. Нали всяко нещо си има плюсове и минуси...за плюсове У Бг-то не се сещам де, но защо пък ще се натоварвам лично с тази случка...м..ка му. Щом се е случило..
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Тц,Тц,Тц как не те е срам пак да пишеш във форума....и да искаш състрадание...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Добре че след изпуснатия завой и втория инцидент не си се ядосала още повече, че щяха да станат "3 за щастие"!
                      Прави ме впечатление, че всеки ден срещам поне по една жена зад волана, която определено се нервира и показва явна агресия на пътя. Моля това да не се приема към обида към нежния пол просто се чудя от къде тръгва тая тенденция
                      Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

случва се и аз скоро оправих една задна броня на една колежка понеже се бях разсеял нещо само мойта кола където няма кой да я оправи
                        sigpicalfa 164turbo s4
                        части втора употреба за алфа всичко за 156
                        http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                        0888556609 Коко Алексиев

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                          Прави ме впечатление, че всеки ден срещам поне по една жена зад волана, която определено се нервира и показва явна агресия на пътя.
                          Значи е време да покараме заедно аз съм като дебил зад волана, трудно нещо ще ме накара да се разфуча... е може да кажа някоя друга лоша дума, но без агресия, а като констатация
                          Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                            Значи е време да покараме заедно аз съм като дебил зад волана, трудно нещо ще ме накара да се разфуча... е може да кажа някоя друга лоша дума, но без агресия, а като констатация
                            Еее, аз не отричам, че има много способни и спокойни мацки
                            само така, трябва да си за пример с Алфата
                            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
                              Здравейте, да ви се оплача... Днес явно не ми е ден. Излязох за половин час и се блъснах два пъти! Явно първият път не беше много обедително, защото обрах една стена с предната броня (нали малкото ГТВ не е много маневрено, а аз съм си малко разсеяна и влюбена), че трябваше да катастрофирам по-добре... Забързана и ядосана, че си ожулих доста яко бронята, изпуснах един обратен завой и се качих на бордюра, но цялото ми колело хлъна назад, а от джантата липсва парче... Едва се завлякох до някъде да я зарежа. И сега пак започва едно обикаляне по майстори и търсене на части... Благодаря на Бог, че аз съм добре. Разминах се с един счупен нокът и малко стрес.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X