If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама и аз така - до последно ми харчеше 9л, след тва си го ръгнах в запалката и почна да ми харчи 4, джантите станаха 19"ки и ми поникнаха 12"ки басове на кората отзад. Почна да дига 100 за около 3 секунди и да се развърта до 10 000 оборота. Дори забелязвам, че плафона в купето вече е станал кристален полилей и свети с енергоспестяващи крушки
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
бааа аз като имам 3 места у жипа където да го бутна тва нещо. Разхода ми ще падне доста.Просто виждам как от 30 разахода ми пада на 10.Веднага поръчвам мухахаха
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
даже започва и да лети и на тавана се показват соларни панели и започва да върви само със слънчева енергия разбира се мощността се покачва с 50 коня ако купиш две бонус 120 коня
бааа аз като имам 3 места у жипа където да го бутна тва нещо. Разхода ми ще падне доста.Просто виждам как от 30 разахода ми пада на 10.Веднага поръчвам мухахаха
Тарикат, зимаш три такива пишки и почваш да арчиш 10% от сегашния разход (3*30%=90%). Само искам некой да ме светне, ако си сложа разклонители на запалката, дали ще върши работа? Че ако е така като набода 5-6 такива и ще почна да продавам бензинец .
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Тарикат, зимаш три такива пишки и почваш да арчиш 10% от сегашния разход (3*30%=90%). Само искам некой да ме светне, ако си сложа разклонители на запалката, дали ще върши работа? Че ако е така като набода 5-6 такива и ще почна да продавам бензинец .
тука спор нема тази джаджа е най-големия кошмар на петролните шейхове (ако още са останали такива)
хаха тия въшки дето са ги ползвали за тест в "Препоръки" откъде са ги изкопали? 90% от тях не съм ги и чувал... еб*ти двигателя 660см3....
някой да го згази тоя с нещо голямо моля....
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
е как няма разхода пада още веднъж с 30% демек вече си на 60% ако разклонитела е с 3 входа и сложиш 3 разхода става на 90% и мощността се покачва поне с 30 40 коня направо взимаи 15-тина и отваряй бензиностанця
Comment