Известие

Collapse
No announcement yet.

Нео Сокет ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аааа що бе, аз може да си взема едно.След това с кеф бих подал съдебен иск за лъжлива реклама. Да ги е*а в мошениците. Тука има темичка по въпроса.. http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...76308&start=15
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Бе то е почти сигурно, че нищо няма да излезе, ама ми е интересно, някой ако го е пробвал да каже

Aми ти си го пробвал вече.
      Музика нали имаш в колата... я колко кондензатори има вътре в цд-то.
      Да си забелязал разлика в разхода и мощността

Хахаха - темата в офроуд форума кърти просто.

Купих си течност за чистачки, която намалява износването на задните гуми с 50%, а на предните с 60%, също така от нея фаровете ми светят с 30% повече, а хората се заглеждат по джантите ми с 20%-25% по-често...
      Продавам я по 99.98 лева за 5 литра.
      Големи пичове са

Last edited by pr_00f; d.m.y г., 14:34.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Вие пък за някакви си мижави 30% икономия ли сте ??

Аз откакто сложих нанокатализатор втора употреба от Волга и от бензиностанциите си купувам само кафе . Единствения разход ми е храна за двата хамстера , където нагнетяват енергия с колелата си
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
          Бит и е*ан не си признават .
          Мда и това е вярно

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Aми ти си го пробвал вече.
          Музика нали имаш в колата... я колко кондензатори има вътре в цд-то.
          Да си забелязал разлика в разхода и мощността
          Да бе, прав си /е това обяснение за излишнито тоци и прочее и мен ме смути, дето нищо не разбирам /
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Какви излишни тоци какви 5 лева , къф кон на 7мия етаж бре хора?

Всеки автомобил си има един хубав "кондензатор", ама простите яйнжаНери взели та го кръстили акумулатор.

Ще взема да се гътна от смях. Тестове правят хората еййййй.

Знаеш ли какъв е теста - инвестираш едни 50 лв във въпростната джаджа.
            След което идваш при мен - закачаме колата на компа и гледаме впръскваното гориво при напълно загрял двигател работещ на място.
            Като покаже разлика , ще те черпя колкото можеш да изпиеш.

А сега да помислим логично.
            Как би повлияла подобна дивотия на работата на един съвременен двигател.
            За да имаме икономия, трябва да има впръскано по-малко гориво.
            Кой определя колко гориво да постъпи в двигателя ?
            ЕКУ-то.
            От къде то знае колко гориво е необхдимо - има си горивни карти и гледа колкое натиснат педала на газта.
            За капак си има и 101 датчика от който взима показания за една камара параматри, за да може да изчисли оптималното количество гориво.
            Та кажи ми сега как една подобна дивотия ще ти повлияе на работата на ЕКУ-то?

И не на последно място.
            Според теб какъв кондензатор може да се събере в това дребно устройство?
            Колко ток може да се събере и върне в последствие ?
            Каква е мощността на двигателя ти? И какво представлява спрямо нея тока който може да ти отдаде този кондензатор?
            Как по дяволите електрическата енергия акумулирана в кондензатора ще даде повече мощност на двигателя който работи с петролни продукти? Как ?

Отговаряш си на тези въпроси и сам стигаш до логичният извод. А той е - балъците никога не свършват и винаги ще има шарани да плащат 50 лв за нещо изработено в братски Китай струващо пряко сили 1-2 лева.
            Ама ако някой го вземе и иска тест в реално време - аз съм насреща. Лаптопа и кабела винаги са с мен.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Тая шитня същата струва 6.99GBP-та в е-бе-я, като се прибирам Декември ще донеса едно за гаврата

http://cgi.ebay.co.uk/Neosocket-Fuel...ht_3729wt_1139
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

15 лева
                В България понеже стандарта е по-висок - 50 кинта.
                Мухахахах.
                Ама онази от ибейя със сигурност е някакво китайско менте щом е толкова евтин.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Тая шитня същата струва 6.99GBP-та в е-бе-я, като се прибирам Декември ще донеса едно за гаврата

http://cgi.ebay.co.uk/Neosocket-Fuel...ht_3729wt_1139
                  По-добре пий неколко бири с тия пари вместо да ги даваш на мошеници.
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    По-добре пий неколко бири с тия пари вместо да ги даваш на мошеници.
                    E аз не мога да пия кой знае колко много бири с тея пари, пък за любопитството си заслужава...
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ако има нещо повече от диод в цялото устройство ще падна
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе, ако си го ръчнеш у гъзо дали почваш да ядеш по-малко?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Може при човека да е обратно, да почнеш още повече
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Кольо, тебе ако от гъзо ти тече ток да ти метна един кабел да захранваш хладилника дома?

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Докато има балъци , ще има и тарикати.То диодчето е достатъчно да помогне на двг да спести 30% гориво.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Абе, ако си го ръчнеш у гъзо дали почваш да ядеш по-малко?
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X