If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това е слагаш си светеща крушка и спира да ти харчи и почва да върви.Ше хвана и аз да измисля някоя простотия примерно лепенки които дигат мощността.
Те вече отдавна са измислени, колега, и то на 30-тина километра западно от София!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз съм много доволен от това, ако искате ми се смейте. Може и да си внушавам, ама има разлика, като го сладам и махам.
Важното е да има възвратно-постъпателни движения!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Поредната лапни шаран измама като хапченцата дето се пускаха в резервоара ... .
Елементарна джаджа във фешън опаковка
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз съм много доволен от това, ако искате ми се смейте. Може и да си внушавам, ама има разлика, като го сладам и махам.
Виж ся, прав си - внушаваш си, ама само по себе си Внушението е страшна сила, а Вярата върши чудеса.
Познавам напр. няколко възрастни хора, дето без наколенките на д-р Ливайн стъпка не правят, просто Вярват .... и си ходят! На едни други вярващи преди години им "падна" разходът благодарение на магнитче, поставено на горивопровода. Магнитчето струваше реално 1-2 лв., но се продаваше от Месията за 20-30лв. - всъщност разликата в цената е цената на вярата.
Църквата от хилядолетия продава индулгенции, и те наистина помагат, но само на Вярващите! В случая аз, като прост електроинженер, дори и да искам, не мога да повярвам - пречат ми някои основни познания по физика, в частност - електротехника.
Но не мога да не се възхитя от реализирането на Гениалната идея - бърза свръхпечалба от продажбата на продуктче за стотинки и без никаква файда - важното е макар и малка част от хората да повярват и да си го купят. В случая не са се постарали достатъчно - принципът наистина има широко приложение в промишлеността, където мощни кондензаторни батерии компенсират и намаляват загубите в преноса на ел. енергия, и толкоз! Ако бяха лепнали един голям кондензатор, някое стабилизаторче/ не че съвременните автомобили не са бъкани с такива/, току виж повярвали повече хора
Малии, написах цяло есе, омешвайки Вероучение, Плацебо ефект, биофизика, всякаква физика, маркетинг и кво ли не
Блажени са Вярващите! ... но не и знаещите - заб. от автора.
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
и какво излезе че това е истина, а не е измама
След като го пробва единия колега от тунинг форума, а той е сериозен човек като гледам как всички го познават
Тей че всички се присмиваха и изведнъж стана истина...
и какво излезе че това е истина, а не е измама
След като го пробва единия колега от тунинг форума, а той е сериозен човек като гледам как всички го познават
Тей че всички се присмиваха и изведнъж стана истина...
Прочетох първата и последна страница от тунинг форума и пак неповярвах в това чудо на техниката.Признавам си , че по физика съм много зле , но не виждам как една флашка може да ми спести дори и 10% гориво.До колкото прочетох сипали са за 20 лв. и след 100 км.(теста не съм го поглеждал) пак са сипали за 20лв.Дори и да са сипали същото количество на кой автомобил стрелката на таблото показва точно до милилитър , защото повече от 8-9 литра незнам какво могат да сипят?
На закупилите го честито , а на останалите мога да кажа:"Вервайте ми!"
Comment