Известие

Collapse
No announcement yet.

Нео Сокет ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
    Е това е слагаш си светеща крушка и спира да ти харчи и почва да върви.Ше хвана и аз да измисля някоя простотия примерно лепенки които дигат мощността.
    Те вече отдавна са измислени, колега, и то на 30-тина километра западно от София!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз съм много доволен от това, ако искате ми се смейте. Може и да си внушавам, ама има разлика, като го сладам и махам.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Аз съм много доволен от това, ако искате ми се смейте. Може и да си внушавам, ама има разлика, като го сладам и махам.
        Важното е да има възвратно-постъпателни движения!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

абе не разбрахте ли че това е мини система керс от F1,самоче за по-удобно ползва алтернатора
          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
          alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Ако има нещо повече от диод в цялото устройство ще падна
            ее без резистор не става, няма как да има само диод

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Поредната лапни шаран измама като хапченцата дето се пускаха в резервоара ... .
              Елементарна джаджа във фешън опаковка
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                Виж ся, прав си - внушаваш си, ама само по себе си Внушението е страшна сила, а Вярата върши чудеса.

Познавам напр. няколко възрастни хора, дето без наколенките на д-р Ливайн стъпка не правят, просто Вярват .... и си ходят! На едни други вярващи преди години им "падна" разходът благодарение на магнитче, поставено на горивопровода. Магнитчето струваше реално 1-2 лв., но се продаваше от Месията за 20-30лв. - всъщност разликата в цената е цената на вярата.

Църквата от хилядолетия продава индулгенции, и те наистина помагат, но само на Вярващите! В случая аз, като прост електроинженер, дори и да искам, не мога да повярвам - пречат ми някои основни познания по физика, в частност - електротехника.
                Но не мога да не се възхитя от реализирането на Гениалната идея - бърза свръхпечалба от продажбата на продуктче за стотинки и без никаква файда - важното е макар и малка част от хората да повярват и да си го купят. В случая не са се постарали достатъчно - принципът наистина има широко приложение в промишлеността, където мощни кондензаторни батерии компенсират и намаляват загубите в преноса на ел. енергия, и толкоз! Ако бяха лепнали един голям кондензатор, някое стабилизаторче/ не че съвременните автомобили не са бъкани с такива/, току виж повярвали повече хора

Малии, написах цяло есе, омешвайки Вероучение, Плацебо ефект, биофизика, всякаква физика, маркетинг и кво ли не

Блажени са Вярващите! ... но не и знаещите - заб. от автора.
                Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Момци прочетете темата в мунинг.бг...най-вече последните страници с развръзката... Аз лично съм изпаднал в смут от цялата тая работа
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

и какво излезе че това е истина, а не е измама
                    След като го пробва единия колега от тунинг форума, а той е сериозен човек като гледам как всички го познават
                    Тей че всички се присмиваха и изведнъж стана истина...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      и какво излезе че това е истина, а не е измама
                      След като го пробва единия колега от тунинг форума, а той е сериозен човек като гледам как всички го познават
                      Тей че всички се присмиваха и изведнъж стана истина...
                      Колегата Zarini много хубаво го е казал:

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
                      Блажени са Вярващите! ... но не и знаещите - заб. от автора.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Глупости на търкалета.

Ама ви казах -който е мераклия да си вземе.
                        Веднага ще направим един хубав лог със и без въпросната джаджа.

Разните самовнушения и прочие субективни простотии...
                        По добре да ги оставим без коментар.

Всъщност това би следвало да вдига разхода - все пак има светодиод - а това е един консуматор повече.
                        мухаххахаха

@Нено - разбра ли защо се хабя да обяснявам - защото все ще се намери някой балък да се прецака.
                        Един да предпазим - все е файда.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз като казвам, че има ефект..... вие не ми вярвате
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

Извинявам се, ама то тогава всяко зарядно за телефон/навигация и т.н би трябвало да сваля разхода...в него даже сигурно има и повече части...
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Е да ама в него няма интелигентен чип...
                              Хихи.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Прочетох първата и последна страница от тунинг форума и пак неповярвах в това чудо на техниката.Признавам си , че по физика съм много зле , но не виждам как една флашка може да ми спести дори и 10% гориво.До колкото прочетох сипали са за 20 лв. и след 100 км.(теста не съм го поглеждал) пак са сипали за 20лв.Дори и да са сипали същото количество на кой автомобил стрелката на таблото показва точно до милилитър , защото повече от 8-9 литра незнам какво могат да сипят?
                                На закупилите го честито , а на останалите мога да кажа:"Вервайте ми!"
                                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                                X