Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнениe за Крайслер 300 C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е колко по-голямо от това ... пък и твърдия таван си е предимство .
    Двете заедно ще ми е най-добре , но някак си няма да го докарам с бюджета ... май
    Ще си обмислям вариантите ... може да е временна муха в главата ми , знам ли
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      ... Не му е много скъпа подръжката.Окачването е здраво и стегнато.Мотора е много добър.Има си и тяга и ускорението е хубаво. Колата е адски несабилна във вискоките скорости, гаврил съм се с нея и не ми харесва. Единственото което ми харесва и външната визия. Вътре е евтина и бие на евтино.Волана е голям и неудобен и "сивите" части се изтъркват(говоря за копчетата за управление). Седалките не са много удобни. Но всичко е въпрос на вкус. Ако те кефи вземи си, няма да ти излезе по-скъпо да я подържаш отколкото пежото примерно.
      Точно + в родината си е доста популярен като автомобил за таксиметров превоз.

n.b. Всъщност, Chrysler 300C и Dodge Magnum - разликите са в козметиката.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Е колко по-голямо от това ... пък и твърдия таван си е предимство .
        Двете заедно ще ми е най-добре , но някак си няма да го докарам с бюджета ... май
        Ще си обмислям вариантите ... може да е временна муха в главата ми , знам ли
        6-та серия на бмв, цлк-то на мерцедес (което е прекрасна кола почти 8 месеца изкара при мен).Но хардтоп не се сещам друго кабрио освен Пежо, Волво и Себринга. Мисли там
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Колеги , ако някой от вас има допир до въпросния автомобил , моля да сподели впечатления .
          По специално за 3.0 CRD мотора с автоматична скоростна кутия .
          Благодаря
          Здравей, колега!Живея в САЩ и тази кола съм я имал. Мога да си кажа мнението с няколко думи с изключение на мотора защото тук няма дизелов.Като външност изглежда добре,можеш да сложиш спокойно 20 инча джанти без да изглежда смешно а напротив.За предната решетка се продават много красиви като дизайн за подменяне даже има такава прилича на Bentley. Аз лично не съм очарован от таблото и салона.Изглежда малко евтино.Като за размера на колата купето е малко тясно.Ако седалките са кожени ще е по добре.За здравина американските са прилично добри предполагам ще са такива и в европа ако се използват същите части.Като цяло мисля че колата си заслужава.
          ALFA ROMEO 156 2,O TS 2000
          PONTIAC GRAND PRIX-GXP 5,3 V8 340hp,2008
          CHEVROLET SILVERADO 2500 HD-6,0/V8 360 HP,2006
          http://www.youtube.com/watch?v=uEcZH...&feature=g-upl

Comment

Има Меган и Фокус ... както и Еос , но не ми харесват повече от Пежото , а пък и не са по-големи .
            Е серията , новата не е лоша ... макар и с '' мек покрив '' .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Pinko, това 5.7 да не е Хеми?
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от outsider Покажи съобщение
                Здравей, колега!Живея в САЩ и тази кола съм я имал. Мога да си кажа мнението с няколко думи с изключение на мотора защото тук няма дизелов.Като външност изглежда добре,можеш да сложиш спокойно 20 инча джанти без да изглежда смешно а напротив.За предната решетка се продават много красиви като дизайн за подменяне даже има такава прилича на Bentley. Аз лично не съм очарован от таблото и салона.Изглежда малко евтино.Като за размера на колата купето е малко тясно.Ако седалките са кожени ще е по добре.За здравина американските са прилично добри предполагам ще са такива и в европа ако се използват същите части.Като цяло мисля че колата си заслужава.
                Благодаря колега !
                Стефане , хеми е . Мисля , че и 6.1 имат също .
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Има Меган и Фокус ... както и Еос , но не ми харесват повече от Пежото , а пък и не са по-големи .
                  Е серията , новата не е лоша ... макар и с '' мек покрив '' .

А тея не ги знаех. Новата Е класа с тези стопове от Нюндай Соната не ме кефи нещо, предницата брутална, в задницата зле.Аз все още чакам новото цкл да излезе ама го бавят нещо...
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Pinko, това 5.7 да не е Хеми?
                    Хеми е и е разкошен матор, мощен, пъргав, лаком и здрав като релса.

За звука няма кво да обяснявам, особено ако се турят едни ауспуси Flowmaster Super 44

Ето тук може да чуете как звучат http://www.flowmastermufflers.com/index.php?cat=1
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Това 5.7 май съм го чувал как "боботи" на Додж Чарджър .. иначе 300С си е америкън масъл и мен ме радва.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Това 5.7 май съм го чувал как "боботи" на Додж Чарджър .. иначе 300С си е америкън масъл и мен ме радва.
                        Мчи то Додж Чарджър 5.7 и Крайслер 300С 5.7 пак са една и съща кола всъщност.И дължината, и междуосието - всичко е еднакво. Само дето Чарджъра е с две врати. Всъщност аз бензинов 300С не съм карал, но съм карал Чарджър 5.7

На сайта на Flowmaster звукът на Super 44 е демонстриран точно с такъв Чарджър.

http://www.youtube.com/watch?v=DS0D7LhoVjs
                        Last edited by pinko; d.m.y г., 21:14.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          А тея не ги знаех. Новата Е класа с тези стопове от Нюндай Соната не ме кефи нещо, предницата брутална, в задницата зле.Аз все още чакам новото цкл да излезе ама го бавят нещо...
                          Май няма да излезе вече като CLK, сега се казва Е-купе...
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Колеги , ако някой от вас има допир до въпросния автомобил , моля да сподели впечатления .
                            По специално за 3.0 CRD мотора с автоматична скоростна кутия .
                            Благодаря
                            Благодаря колега !
                            Стефане , хеми е . Мисля , че и 6.1 имат също .
                            HEMI е 5,7 L a 6,1 L е топ-а на модела, по точно е SRT-8 и двата са V8.

Comment

Понеже става въпрос за 300С и за черни комбита от същия модел,както и за интересни цени,ето ви една оферта:
                              http://store.interlease.bg/la-1929-C...4_1_mesta.html
                              Mercedes ML 63 AMG 07'
                              159 TI 2.4JTDm SW 09'
                              156 2.0 20V Turbo
                              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                                Мчи то Додж Чарджър 5.7 и Крайслер 300С 5.7 пак са една и съща кола всъщност.И дължината, и междуосието - всичко е еднакво. Само дето Чарджъра е с две врати. Всъщност аз бензинов 300С не съм карал, но съм карал Чарджър 5.7

На сайта на Flowmaster звукът на Super 44 е демонстриран точно с такъв Чарджър.

http://www.youtube.com/watch?v=DS0D7LhoVjs
                                CHARGER с 2 врати няма http://www.uswheel.com/images/gallery/2008charger2.jpg ,

CHALLENGER е с 2 врати но това са коренно различни коли http://dodge-challenger.org/images/2...challenger.JPG

Comment

Working...
                                X