If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми да, я си вземи един ретро москвич, мани ги ти хамерички кошници
Той имаше предвид да не набутвам допълнително мангизи за коли , при положение че имам ... 3 , а да си ги влагам в сградата .
Аз така или иначе няма да карам една кола вечно , та ще се прехвърля на 300 Ц Въпрос на време е ... пък и да покарам такъв кораб , да го разгледам
Колкото и да си кривите езиците, никой не се е оплакал от излъчването на ягуара. Може би и инфинити и акура пак са гадни марки или може би Ферари, щото е на фиат
Иначе крайслера също бих си го взел.
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------
Абе, алоооу колежката и колегата - модератори, къде сте бе? Цели 7 страници се надиплиха тука...
Каква стана тая?? Ужким за Крайслер 300Ц беше Темата, а се изредиха да се гаврят -
Мерцедеси, Лексус-и, 166-ици, Джагове, Акури-макури и т.н даже и до калъфки на БМВ се стигна..
Я стига!
НЪл сме ужким Алфа форум? Е за др. марки автомобили да се пита и отговаря максимално кратко, точно и ясно. То бяха бааси рекламите, бааси хвалбите за др. метиляви талиги. Тва му харесвал на оня, тва не му се харесвало на др. все пластмаси, все тясна му била, все сеирджийската... айде
Темата се оговнява вече.
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Колкото и да си кривите езиците, никой не се е оплакал от излъчването на ягуара. Може би и инфинити и акура пак са гадни марки или може би Ферари, щото е на фиат
Естествено, че е "Ferrari" е гадно - "F430" е на платформата на "Croma".....
Темата просто стана на чат... и си отива в чат раздела.
Не всяко споменаване на име/марка/модел е реклама бре хора, формалина няма да направи форума по-хубав.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Според мен пък няма нищо по-нормално в автомобилен форум да се дискутират автомобили, а не Биг брадър и подобни. Дори да не е за автомобили точно от същата марка.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Нормално ама не и за този форум, тука като кажеш, че оглеждаш автомобил от марка различна от алфа, веднага ти се обяснява как требва да си вземеш точно алфа щото "ши ис да бест". И никоя друга кола неможе да ти даде това дето алфа ти го дава(киснене по сервизи)
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Хвана ме
В интерес на истината като изключим всичките лампички които светят , пищят и се редуват да ми тровят нервите , други проблеми не съм имал със сегашното Пежо
По темата ... тъй като Крайслера с със задвижване на Мерцедес , дали и електрониката му е такава ( надявам се безпроблемна ) ?
Comment