Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре де. Незареждането на ЛуйОйл е добра идея, но е само първата крачка. Следащия път нека всички коли паркират пред петролната база на ЛукОйл та да няма никакво влизане и излизане на цистерни. Горе долу нещо такова трябва да се направи - блокиране на ключови места! Идеята с парламента също не е лоша, но трябва да се направи когато ще има някой там. В неделята освен да вдигнем шум на чистачите вътре май друг не ни обърна внимание. Плюс това трябва да сме готови просто да паркираме някъде колите и ако трябв да отидем пеша. В противен случай сме лесна мишена и лесно ще разцепят колоната, което всъщност се случи в неделя. Изведнъж казаха "тук не можете да влезнете" и до там. А места имаше още много и на арената и покрай парламента и къде ли още не.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• така ако прължът да се вдигат цените на всичко ще ни върнат в камената ера.

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Добре де. Незареждането на ЛуйОйл е добра идея, но е само първата крачка. Следащия път нека всички коли паркират пред петролната база на ЛукОйл та да няма никакво влизане и излизане на цистерни. Горе долу нещо такова трябва да се направи - блокиране на ключови места! Идеята с парламента също не е лоша, но трябва да се направи когато ще има някой там. В неделята освен да вдигнем шум на чистачите вътре май друг не ни обърна внимание. Плюс това трябва да сме готови просто да паркираме някъде колите и ако трябв да отидем пеша. В противен случай сме лесна мишена и лесно ще разцепят колоната, което всъщност се случи в неделя. Изведнъж казаха "тук не можете да влезнете" и до там. А места имаше още много и на арената и покрай парламента и къде ли още не.
        Верно трябва нещо такова да се организира.... Ако искаш им пиши във фейсбук, може да прихванат някоя добра идея
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
          така ако прължът да се вдигат цените на всичко ще ни върнат в камената ера.
          А ако продължавате да зареждате гориво, за да протестирате срещу високата му цена, сами ще се върнете в каменната ера, че и по-назад
          sigpic

Comment

• Според мен е най-редно да слезем от колите си за по няколко дена да видим колко ще им спаднат приходите от гориво,аз лично мога да не карам колата няколко дни.

П.С. Отностно по горния пост на колегата които минава на ОМВ повече километри от колкото на Лукойла,и при мен е същото,точно заради това не зареждам на Лукойл а само на ОМВ,вече 3г
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Не зареждам на Лукойл от една година...там не стъпвам! Аз ще си карам колаа, но не с гориво от 2,53 на литър.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз от сума ти време разправям да спрем да зареждаме.. Както и да е де. Евала, че тоя път се събраха толкова много хора.

Но следващия път- пеша и колите за един месец на трупчета.
                Lexus IS200

Comment

• чесно да ви кажа да идва некво чуждо оправление да съборят всички заводи хотели и всичкия мутренски бизнес и да се започне начисто.Истината е ,че умните хора избягаха а хората дето сме тука нямаме условията да се развиваме седим и си мислим за гориво и некви правобидни сметки.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Аз от сума ти време разправям да спрем да зареждаме.. Както и да е де. Евала, че тоя път се събраха толкова много хора.

Но следващия път- пеша и колите за един месец на трупчета.

По добре да им блокираме склада да не могат да си заредят бензиностанциите
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• От мен 98 снимки и 7 клипчета

156 SW '02

Comment

• Боко и поредните глупости:

http://www.bnews.bg/article-24451
                        Arena Coast Customs

Comment

• Една извадка от групата във фейсбук.

"“Болно ми е, че ощетявам собствената си държава с над 310 000 лв. месечно от акциз за гориво, но ако не го правя, рискувам да фалирам.” Това заяви за “Труд” Илиян Филипов, управител на пловдивската фирма “ПИМК”, една от най-големите у нас за международен транспорт и спедиция.

Сега 480-те тежкотоварни камиона на “ПИМК” зареждат с дизел почти изцяло в Словения.

“Месечният ни разход е от 620 000 л, от които в България вече зареждам едва 120 хил. л, а останалите 500 000 л - в Словения, тъй като цената там в момента ми излиза с 27 стотинки по-малко, отколкото у нас. Това прави 310-315 хиляди лв. месечно, които отиват в хазната на Словения вместо в тази на България”, твърди 38-годишният предприемач.

Илиян Филипов има собствени бензиностанции в Испания и Словения, където вчера е продавал литър дизел с 27 стотинки по-евтино, отколкото у нас.

“Поскъпването у нас си е абсолютна спекула. Никой не бива да обвинява държавата, защото правителството е подведено от монополиста - рафинерията “Лукойл”. Нейната производствена цена за дизела в момента е най-високата сред всички в ЕС. За цяла Европа има единна средиземноморска плацова цена за дизел и всяка рафинерия в ЕС слага надбавка от 7 до 29 долара за 1000 литра за производствени разходи и печалба. Последната надбавка на “Лукойл” е 201 долара. В България акцизът е възможно най-ниският в ЕС - 315 евро на 1000 литра. В Словения е 430 евро - за литър дизел излиза 85 стотинки, докато у нас е 61,5 стотинки, но вместо да е по-ниска крайната цена, тя излиза по-висока. За мен това е спекула”, отсича Филипов."
                          156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                          Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

• Без да се блокира всеки път към рафинерията няма да стане нищо, още от началото трябваше така да се почне......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ето срещу това трябва да се работи! Само да видим какво ще измислят сега организаторите като втора стъпка. Говори се за затваряне на произволна граница....
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• тоя организатор политически или граждански цели гони.........
                                Last edited by sen7; d.m.y г., 20:43.
                                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                                X