Не мога - над 100 мб е. А щеше да е още по-голямо ,ако не ми бяха звъннали по телефона ,докато снимах.Приятелката ми го качи във фейса ,ама аз там не влизам .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу цените на горивата!!!
Collapse
X
-
От организационния форум на протеста
Колеги,предлагам още един вид ефективен протест срещу монополиста ЛукОйл,за който не е нужно да се организираме и т.нат. Нека просто от днес изобщо и нацяло спрем да зареждаме от безниностанциите на ЛукОйл в цялата страна-никой не го бърка да мине още 500метра и да зарди от друга бензиностанция.Нека да направим така че ЛукОйлите да опустеят и ще се сетят тогава.Разгласете предложението навсякъде и дано повече хора се съгласят-мисля че товя ще е много ефективен протест срещу гадния монополистAlfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
http://www.facebook.com/album.php?ai...closeTheater=1 ето ако някой не ги е гледал1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
-
Бях на протеста с Рс, беше страхотно, др неделя ако трябва пак!
Имам приятел, работи на лукойл, и ми разправя, че оборота за последните 40 дена е страшно нисък, чак заплатите им щяли да намалят.
Аз изразих протеста си днес, сутринта около 10ч си заредих 60 литра нафта на 1.7лв...от бензиностанция докато не стане 2лв няма да отида и това е!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеМалко кофти се получи с разпокъсването на колоната ама какво да се прави..... Заради тая глупост Бонев още си чака водатаТака и не успях да го намеря после. Btw водата ти е в Ачо ама за компенсация, като се видим, аз ще ти купя още една
Абе брат, ти не си спал заради тая вода бре! Споко!
---------- Post added at 08:05 ---------- Previous post was at 07:58 ----------
Наистина мисля, идеята да не зареждаме на Лукойл е чудесна. Аз лично спрях да зареждам там от 2 месеца. Като им опустеят бензиностанциите, да ги видим тогава. То че горивото на другите идва от Лукойл-а го знаем, ама ще е добре да им пустеят бензиностанциите. Помислете по въпроса!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Аз не зареждам на Лукойл от 2г и ще продължавам....ако знаете шефа им какви ги върти на пристанището...бедна ви е фантазията....бензиностанциите са 1/10 от печалбите....тук кораби се зареждат,с тонове гориво..
Зареждам на ЕКО с клубните карти,предполагам и повечето колеги от Бургас.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Aбе той протеста добре, НО няма никаква реакция от Министерство на финансите, ДЯнков и Б.Б. (могат да обясняват за какви ли не глупости - сега тишина)
Излизат някакви незнайни и обясняват как не можело акциза заради ангажимент, как ако свалят ДДС ще искат и други браншове...тия за тъпи ли ни имат.
ОК за акциза, но ДДС може да се свали и да обяснят на другите браншове, че при тях не става щото няма АКЦИЗ там, освен това знаете че ДДС за гориво не се въстановява за по голямата част от бузнеса (Без транспортните) . Освен това нали вързаха бензиностанциите към данъчните (значи няма проблем и в отчитането и администрирането на друг начин на изчисляване на ДДС)
Та в момента пълно мълчание, продажните журналисти отразиха много малка част . а протеста бе в цялата държава. Първите страници на вестниците и водещите заглавия НЕ СА за протеста. Например 24 часа водеща статия за Ванга и Дънов.
Според мен исканията трябва да са :
1. Намаляне на ДДС (НЕ НА ДДС ВЪРХУ АКЦИЗА- данък върху данък)
2. Контрол на Лукойла (с най-висока цена на рафинерия)
3. Големи акцизни складове за гориво по границите с минимални таскси съхранение - за да се улесни вноса на акцизен склад на гориво от други рафинерииLast edited by BatVas; d.m.y г., 09:42.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеНаистина мисля, идеята да не зареждаме на Лукойл е чудесна. Аз лично спрях да зареждам там от 2 месеца. Като им опустеят бензиностанциите, да ги видим тогава. То че горивото на другите идва от Лукойл-а го знаем, ама ще е добре да им пустеят бензиностанциите. Помислете по въпроса!
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеАз не зареждам на Лукойл от 2г и ще продължавам....ако знаете шефа им какви ги върти на пристанището...бедна ви е фантазията....бензиностанциите са 1/10 от печалбите....тук кораби се зареждат,с тонове гориво..
Зареждам на ЕКО с клубните карти,предполагам и повечето колеги от Бургас.
Колко е отсъпката с клубна карта на ЕКО-то?
Бях на протеста и се получи мн. добре.__________________
Alfa Romeo 146, 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от viperman Покажи съобщениеИ аз няма да зареждам на Лук-а!
Колко е отсъпката с клубна карта на ЕКО-то?
Бях на протеста и се получи мн. добре.LUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
Comment